nyår

nu har allt löst sig. det ska bli en bra kväll. riktigt bra kommer det bli.
gott nytt år föresten!


ledsen

faaan vad allt går dåligt. målade naglarna helt fel igår, kunde inte ha klännngen och nu har jag glömt mina strumpbyxor och lite annat hos sandra. fyfan är så arg nu. måste allt verkligen gå så sjukt dåligt för mig just nu? det är fan nyår idag och allt går bara fel. undra hur det här kommer sluta egentligen :(

MMMMMMMMMM

kul fyfan vad kul. kunde inte ha klänningen jag hade beställt. behöver fan inte ens fira nyår nu. FYFAN JÄVLA ÄCKEL KLÄNNING........................

farmor dagny

sitter här i amandas säng och har ätit kina mat för andra gången idag. haha så sjukt mätt. träffade amanda julia å becky på stan vid typ 6, sen gick vi till ming och väntade på två andra sen åt vi och blev så sjukt mätta. sen tog jag och amanda med resterna(haha) hem till henne. så nu har vi ätit lite till och är redo för att sova. trevlig dag. imorn ska jag träffa min älskling på stan, ska sola, hämta min klänning och lite så. hörs imorn bloggen, chachaa.


amandas födelsedag, tjuhu..

igår var jag i stan med syster och hennes kille. hade ingen lust att gå runt på stan eftersom jag hade (har) så sjukt ont i magen. men jag var tvungen att åka till apoteket och köpa lite tabletter. idag kännns det faktist lite bättre. kanske kan det vara för jag hade en underbar och mysig pojkvän brevid mig hela natten. hehe jo tror nog det. han lämnade mig kl 6 imorse för att åka och jobba, men jag somnade om direkt och vaknade kl 9 och tog bussen hem och nu sitter jag här. ska fixa massa hemma idag, städa, tvätta, fixa alla mina kläder, bada bubbelbad och lite sånt. sen ikväll ska vi ut och käka några stycken för amanda fyller år idag. då måste man väl säga grattis då.. haha bra att amanda känner sig mer ansvarsfull och mogen nu när hon har fyllt 16. det var på tiden tycker jag..

amandasophie

sitter här på mitt rum med amanda och myser lite. vi har kollat på wallander och ätit kinamat, mysiiiiiiiiigt. nu ska vi ta och kolla på någon film sen blire nog att sova. chachaa.

gå till pär i hagen

nu har jag och hanna precis kommit hem till landet. skulle ha jobbat idag men min mage håller på och spökar. tror att jag börjar få magkatarr IGEN. och det är nog det värsta som finns. usch. vi har ätit lunch och nu ska vi kolla på hela rosa serien. ska mysa hemma hela dagen och bara ta det lungt. amanda kanske kommer hit ikväll och sover här, men får se hur det blir med det.. nu ska vi kolla på film, hejdååååå!


nyårsklänning

sådäääär. nu har jag beställt min nyårsklänning.
hoppas bara att den hinner komma innan torsdag.



higher

igår var släkten från pappas sisa hos oss och käkade julmat och så. patrik var också med. men vi ändrade oss och ville åka hem till honom så vi åkte dit och var där och myste istället. kollade på film och sov skönt sen. en underbar kväll med en underbar person. vaknade runt 10 idag så kom mormor och hämtade mig vid 12. åkte till stan och träffade amanda och julia. mysig dag med spicy och shopping. inte för jag hittade det jag skulle ha. en nyårsklänning, så det jag får beställa från internet istället. sitter på jobbet och väntar på att dom ska stänga. hanna och jag sover hos sandra och johnny ikväll eftersom mamma har åkt till turkiet. blir nog en mysig kväll med god mat och sånt. nej nu ska jag sluta skriva, chachaa.


julafton









inget är sig likt utan dig älskade pappa.

andra julen utan dig pappa. inget är sig likt, absolut ingenting.
kom hem från mormor och morfar nyss. har varit där och firat jul med mammas sida. trevligt vare väl. men uppskattar inte julen alls. inte ett dugg. nästa år blir det thailand eller karibien kryssning, fyfasen va skönt. nu är hela min familj i kyrkan på nått skit. och jag sitter här i mörkret på mitt rum och har kul. jättekul. snart ska jag ta och sova för imorn är det en ny dag. släkten från pappas sida kommer hit. och min patrik.


taggad inför julafton?

NEJ tack.. skulle  hellre vilja strunta i den här jävla julen. det här blir fan sista julen för mig. inga julklappar, inget julpynt, ingen julmat. INGENTING. visst, fina och roliga minnen har man väl. men det är inte kul längre. det är inte kul att fira jul med halva sin familj. ser inte alls framemot att komma hem till mormor och dom. öppna julklappar, äta mat, umgås, spela julklapps spel, vara social. om jag fick bestämma hade jag legat hemma i min säng och kolla på film. men sån tur har man inte. fattar inte ens varför jag klagar så hejdå. väldigt onödigt inlägg. men jag är ju rätt onödig?


du gör mig hel.

ligger i min säng och kollar klart på american pie, vi somnade igår så jag kollar klart nu. sov riktigt skönt brevid dig inatt. helt underbart. idag måste jag hjälpa till och jobba. har ingen lust men måste ställa upp plus att jag får pengar. nu ska jag duscha, fixa mig och äta.


happy


älskar bilden. lyckliga, glada och bruna.
allt ska bli bra igen.
jag älskar dig.

calle kristiansson

sitter och lyssnar på calle, trodde inte hans låtar fanns på spotify men det gör dom. jag var i stan med amanda och fixade klart alla julklappar förut. mysigt! snart kommer fia hit och ska umgås med mig en stund. ska klä granen och göra julgodis, fyfan vad tråkigt men det är ju jul......
blir en myskväll idag så skriver imorn..


vilken underbar dag.......

dagen började dåligt. först glömde jag göra en sak hemma, sen glömde jag plånboken hemma ( jag och hanna skulle handla klart julklapparna), sen missade jag en buss, sen fick jag ont i magen, sen blev jag arg. dom tjuriga kärringarna och julstressen gjorde mig inte det minsta gladare. fyfan vilken dag asså. kan inte tänka, ser helt suddigt, orkar inte röra mig. imorn ville jag bara sova hela dagen, men måste åka in en sväng till stan och fixa julklapparna. typiskt att jag skulle glömma plånboken. mamma och jag har STOR handlat idag, hahaha då menar jag STORhandlat. nu är jag hungrig..

du vet att jag alltid finns här för dig, p.e<3

julstress?

idag blir det jobb från 14-20. innan ska jag handla klart julklapparna. usch det är så tråkigt och jag hatar det mest av allt. varför ska man kasta så mycket pengar på skitgrejer? asså alla har ju det dom vill ha, annars köper dom väl det själva. så sjuuuukt onödigt. men aa, måste ju köpa julklappar iaf eftersom jag får själv. och jag tycker inte ens om att få julklappar. vem fan orkar stressa så sjukt mycket på grund av denna hysteriska jävla jul? jo alla förrutom jag tydligen, helt jävla sjukt är det. orkar inte tänka att det är jul. det gör mig bara mer deprimerad så nu ska jag gå och duscha och fixa mig...

finaste ängeln.


det är jobbigt utan dig pappa. förstår inte hur jag ska
orka leva hela mitt liv utan dig. det har snart gått två år.
två jobbiga år fyllda av sorg och saknad.

jul lov

idag gick jag upp tidigt för jag skulle till sjukhuset.
fick mina näst sista sprutor, känns jävligt skönt. bara det att det gör ont nu:(
nu ska jag städa klart mitt rum sen ska jag åka in till stan.
ska sola med amanda sen hem till henne, får se vad vi ska göra..
mysigt blir det iallafall.

SÅ HIMLA SKÖNT MED LOV. SKA NJUTA VARJE SEKUND!

VILL UTOMLANDS NUUUUUU!


WOHOOO

JAAA JAG KLARADE MATTE PROVET. SHIT ÄR SÅ JÄÄÄVLA GLAD. NU VILL JAG HA MAT, GOD MAT. FÖR JAG SKA JOBBA HELA KVÄLLEEEEEEN. OJ ÄR SÅ GLAD. NU SKA JAG GÖRA ETT IDROTTS PROV, HOPPAS JAG KLARAR DET MED!!!!!

mmmmmmmmmmm

SÄMSTA KVÄLLEN. fan är så jävla arg och jag vet inte varför..... ingen har gjort mig nått. jo du kom hem sent igår, du kom hem 5 minuter idag sen åker du iväg å lämnar oss ensamma på kvällen. tack. verkligen ett stort tack. fan jävla cp vill bara skrika åt dig nu, att du är störd. för just nu är jag trött på allt. fan jag tänker inte gå ut med chivas. jag vägrar gå ner å låsa å sånt. hanna ligger och sover. åh vad ska man göra när man bor i ett spökhus?? jag skämtar inte om någon tror det. hatar det här huset, hatar DIG som lever "osynligt" här inne. fan ska bli så skönt att flytta. slippa vara rädddddddddddddddddddddd ååh är arg fan skiterit gör verkligen de. hejdå!


hej de e holger.... din doktor....

åkte in till stan tidigt idag, vi som hade missat livräddningen skulle göra det idag. det gick väl bra, amanda å jag var verkligen så duktiga. var hemma vid 12, sen dess har jag pluggat matte. funderar på om jag ska göra båda proven imorn så jag slipper åka in på fredag... justja på fredag kommer jag få min sista spruta, känns skönt att bli av med det. inte för det har gett något resultat men ändå.
hmm, funderar på om jag ska bada eller ut och gå med chivas? om jag är smart så går jag ut och går först, sen badar. men vet inte om jag har tid för båda.. ja men intressant inlägg, hahah fan nu pratar jag i nattmössan igen, så charååå!

it's impossible

jag är inte trött längre.
hmm kan vara för jag slutat med mina mediciner?
eller kanske inte..
det kan vara så att jag sitter uppe för att tänka på dig.
det behöver inte vara så heller. usch vet inte alls.
allt är komplicerat. jag är komplicerad. livet suger.

avslutning

hade julavlslutning idag, mys var det. sen hade vi "ig gruppen" lektion med gustav om vad som kommer på omprovet i matte. hoppas iaf att jag klarar det den här gången iaf. sen åkte amanda och jag hem till mig och åt hamburgare, sen pluggade vi. eller, haha ja visst vi plugga lite men det var ju inte direkt seriöst. kände att vi behövde flippa ut som bäver och korre, så det gjorde vi. nu äre stuga dagar i skolan och självklart måste jag dit. imorn blire livräddning i badhuset:(, torsdag orientering, sen ska jag göra två prov också. usch skolan dödar mig verkligen. nu vill jag ha mat för min mage är hungrig. så charåå bloggen!

dagen

idag åkte jag och lillasyster in till stan. fixa lite grejer till julafton å så.
sen ringde mamma å dom från jobbet och ville att jag skulle komma
och hjälpa till för det var så sjukt mycket folk. när jag kom dit var det kö från kassan
till väggen längst bort i butiken. kaos alltså.
så lite pengar hann jag tjäna idag med. alltid bra ju.
hade planerat att följa med sandra hem och sova när hon sluta jobba,
så vi åkte och handla och sola. sen kom jonny hem och lagade mat.
gotttt var det. sandra har slingat håret på mig. lite ljusare blev det iaf.
nu ligger jag här på soffan och kan inte sova. imorn ska vi bowla, kul..
eller?


ensam och ledsen.

finns inte så mycket mer att säga än att livet suger och att jag inte orkar mera. det enda jag vill är att du ska bli min igen, för jag klarar mig inte utan dig. önskar bara du kunde säga till mig att du vill ha mig. vet inte vad jag ska göra längre. har aldrig varit så ensam tidigare som nu.


jag saknar dig för mycket.

jobba idag. till klockan 5. så troligtvis är jag bara hemma
och deppar ikväll med.
finns inte så mycket annat att göra utan dig.

du släppte mig och lät mig falla över kanten.

jag kämpar. jag försöker. jag tycker jag gör allt.
men inget duger.
jag räcker inte till.
varje andetag med dig var så underbart.
vad ska jag göra helt ensam?
utan han som är hela mitt liv...
det här skrämmer mig. riktigt mycket.


calle vinner

nyser, hostar, snorar och klagar. usch.
hatar att vara förkyld:( inte kul alls.
ikväll gör jag inte ett skit. sitter ensam hos min syster
och gör ingenting. aa vad gör jag? trycker ner mig själv och deppar.
så roligt är mitt liv. och bättre kommer det inte bli heller.
inte förens du vill ha mig igen.

hoppas calle vinner ikväll.

livet suger.

ont i halsen. ig på matte provet. den här dagen kunde fan ha varit lite bättre. hatar dig, du gör allt för att man ska känna sig dålig. fan inte likt en lärare att bete sig så. blir fan ledsen å arg pårikitgt. men nu ska jag städa. får besök ikväll...................

du fick mig att må bra.

skolan idag var seg. deppade hela för middagen sen gick det väl bra. hade mattestuga sen och det är ju alltid trevligt att plugga matte????? nej verkligen inte. prov imorn och jag känner på mig att det kommer gå åt helvete, den här gången också. fick iaf vg på en grej i svenska. då blev jag glad. mår inge bra idag, har blivit förkyld och fått ont i halsen, men det kan vara lille chivas jag är allergisk mot. ne plugga lite matte nurå sen ska jag till min kusin som fyller 18.


det enda jag vill är att du ska vara min.

kollade på en lägenhet idag.. den var inte så jävla fin men med lite finare färger kan man nog trivas. ett halvår iaf, tills vi får huset sålt och hittar ett annat hus. tränade body pump och nu är jag helt slut. känns som jag börjar bli förkyld men det kan vara en inbillning. nu ska jag sova lite. ska in till sjukhuset jätte tidigt imorgon och göra lite tester, springa tills jag dör å sånt.. livet suger just nu. det gör verkligen det.


du valde att gå din egna väg.

hur ska man orka leva utan den personen som var hela ens liv? jag har ingenting kvar. sitter fast i ett tomrum och vet inte hur jag ska ta mig ur det. mitt hjärta är krossat, jag vet inte vem jag är utan dig. helt tom är jag. jag klarar mig inte ensam. jag behöver dig, varje dag. det var du som gjorde mig glad, ingen annan, bara du. allt är borta. det finns inget vi, hur mycket jag än vill ha dig. vill bara att du ska säga att du älskar mig på det sättet som du gjorde förut. det här gör alldeles för ont, jag är förkrossad.

jag vet inte vem jag är

har ingen lust längre. ingen ork. det är så meningslöst att kämpa.


du lovade mig att alltid stanna kvar.

nu blire jobb från 11 till 16. amanda och jag ska hitta på nått kul ikväll. ska troligen hem till elin först. jaaa men skriver sen kanske. måste bara säga att calle kommer vinna allt!


BÄST


glöm inte att det var du som sårade mig om och om igen.

är i skolan och jobbar med tidningen. tänkte stanna hemma idag, har ont i armen från sprutan och är seg i hela kroppen. men nej, jag tog mig till skolan ändå. ikväll ska jag vara hemma hela kvällen med mina söta systrar och ta det lungt bara. mysigt det med. skulle ha jobba till 8 men tror inte jag orkar det. vi ska laga god mat, äta godis/chips, kolla idol och ha fredagsmys. amanda kanske kommer ut till landet, får se hur det blir med det. nu vill jag ha mat, är väldigt hungrig. lunch om en halvtimme..


it's impossible.

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine

It's impossible to bring you back
And even if i try to turn you heart
It's impossible to turn back time.


sjukhuset skrämmer mig.

var på sjukhuset idag och tog vaccinet, gjorde spirometri tusen gånger, lungfuktionstester, sprang ute i kylan och lite annat.. tydligen så har jag inte astma, nehe de va ju bra säger ni men ne. det är fan inte så bra ändå. mamma och jag åt på ming till lunch, gottsomfan.. sen gick vi och kolla lite julklappar. och nu är jag hemma, helt ensam med chivas och han skäller åt dörren. skakar och är rädd. ska fortsätta plugga, prov i idrott på måndag.

turkii

skulle inte banga på att dra utomlands nu.. vill bara bort härifrån NUNUNUNUUUUU.. men i sommar amanda, turkiet då eller???????? kanske kan hyra våran stuga, hehehhe eller?


första december

det känns förjävligt att det snart är jul. gillas inte.. gillade julen förut, men nu är det bara jobbigt och smärtsamt. tycker inte om maten, vill inte ha presenter. vill bara ha hela min familj där.
skolan idag var jobbig, eller engelskan var jobbig. satt och prata lite med viktor.. kändes bra efteråt. amanda och jag hade mediastuga med hanna, gick bra. gjorde klart bilden, en tecknad bild av sig själv typ. synd bara att den inte gick att ladda upp här:(.. jag har varit duktig och städat mitt rum, så nu är det kliniskt rent, jätte rent faktist. massa ljus tända i mitt rum nu, riktigt mysigt. åt tacos till mat, jag och lillsyrran lagade och det blev gott men var inte på humör för att äta. eller är inte på humör. ska duscha sen kolla film tror jag. måste sova tidigt idag för det har blivit riktigt sent både söndag och måndag.


RSS 2.0