jag hatar att jag älskar dig.

skola och tränat idag. gick helt okej. nu blir det ett varmt bubbelbad sen väntar sängen.


family

skulle inte klara mig utan min familj.
sover hos ssyster idag, mysigt. saknar dig mamma.

mys

lång dag i skolan idag, helt slut nu. sitter hemma hos mormor och morfar med lillasyster, vi ska sova här inatt för mamma är i istanbul. nu ska vi kolla på pappa polis sen är det mammas pojkar. byebye.

jävla svininfluensa

gud vad trött jag blir på alla som säger att svininfluensa inte är farligt och inte tänker ta vaccinet? är det så jävla svårt att bara ta den där jävla sprutan? när dom väl har vaccin som funkar är det väl inte så svårt. hade jag fått tagit vaccinet hade jag gjort det dirket jag blev kallad, men nu är det så att jag är äggallergiker och det är jävligt illa eftersom jag har svår astma, kronisk jävla fitt astma. och inte blir det bättre när doktorerna säger att jag kommer bli allvarligt sjuk om jag får influensan. nej kul är det inte. men iallafall nästa vecka ska jag upp till barnmotagningen och göra pricktest och se ifall jag är allergisk mot vaccinet. hoppas jag kan ta det för jag är rädd hela tiden att bli sjuk.

saknar dig pappa.


julen

det här med julklappar, är det inte det svåraste som finns? eh joo.. hur ska man veta vad man ska köpa?? börjar bli lite stressad för jag har inte köpt en enda. verkar som att de flesta redan börjat handla?.. det svåraste är ju åt patrik, shit jag brukar inte handla julklappar åt killar? liksom vad ska man köpa. jag vet en grej men det är inte så kul å få.. hah svårt är vad det är. på söndag ska jag, mormor och hanna in till stan eller någonstans. ska börja kolla lite då... jag känner inte ens för att fira jul, men det är ju en tradition så det är bara att stå ut hur smärtsamt det än är.

min önskelista från mamma är:

- solkort
- pengar
- lite grejer från hennes butik
- tofflor
- morgonrock
- träningskläder


impossible

träningsvärk. ont i bröstet. tungt att andas. huvdvärk. yr. allmänt deprimerad.
varför ska det gå dåligt jämt? och aldrig bra.


tränatränaträna.

herregud vilken träningsvärk jag har från body pumpen igår. kom knappt upp ur sängen imorse. det finns nog inget ställe jag inte har ont på. ska inte klaga idag för det kommer vara värre imorgon. ska köra bodypump idag också, innan blir det löpbandet 30 minuter. trots att jag inte mår helt bra än tränar jag ändå, det blir ju ändå inte bättre när jag vilar. då kan jag lika gärna köra hårt på en gång.
efter jag har tränat följer patrik med mig hem och sover, ska bli sjukt skönt att ha han brevid mig hela natten. har sovit väldigt oroligt två nätter i rad nu.

justja, kanske ska få ta vaccinet fast jag är ägg allergiker. känns sjukt skönt, eftersom dom sa att om jag får svininfluensan kommer jag bli allvarligt sjuk eftersom jag har så svår astma och massa andra problem. så jag hoppas verkligen jag kan ta vaccinet ändå.


orken, vart finns den? inte hos mig iaf.

jag vet inte hur jag ska klara det här. det går inte. frågan är ju om det ens finns något jag klarar av? tror fan inte det. har gjort en bra sak idag, tränat 2.5 timmar. jag ska fan träna varje gång jag är deppig, det hjälper, för stunden iaf. det vill säga, varje dag kommer jag träna. typ.


pluggar

sitter i skolan med alex, elin och alexandra och pluggar. resten av klassen är i torshälla och spelar handboll. jag har skrivit en liten uppsats på engelska, jobbat med hälsodagboken och nu ska jag plugga lite matte sen webbdesign. får mycket gjort av att sitta kvar här iallafall. på eftermiddagen har vi datorkunskap tror jag. nej nu ska jag röra på fläsket och ta mig till ica och köpa cola. skriver ikväll. chachaaaaa.

juste, krya på dig bävern<3


jag kan inte skilja på

känner inte alls för att skriva idag, men göre ändå. jobbat idag, sååå mycket att göra nu inför julen. usch känner mig trött, stressad och deppig. det är nog vädret, och skolan. prov på tisdag i webbdeisgn, mmm as kul.. jag ska städa och äta, sen blire plugg och sova tidigt. imorn ska jag äntliiiigen träna, springa på bandet, köra core och yoga. nu vill jag ha mat, chaachaaaa!


HELGENS HISS/DISS

hiss: vädret idag.
när jag vaknade imorse kolla jag ut och såg att det var sol, JAAAA SOL! helt underbart var det, eftersom det har varit grått å tråkigt hela november så var det lite mysigt att se solen utanför fönstret.

diss: att jag inte har webbkamera.
just nu sitter amanda hemma hos sig framför sin data och gör bäver minen fast ingen ser. och jag gör precis samma sak. alltså är det tråkigt att jag inte har webbkamera. hehe...

lite chill sådär jaaaa.

igår skulle jag och patrik gått på bio, 2012. men det blev ändrade planer i sista minuten typ. fick reda på att mamma inte skulle vara hemma så då sa vi åt lite folk å komma hit så blev det lite fest. det var kul även fast det inte var så mycket folk.. gick upp tidigt och städade, sen gick jag och la mig brevid älsklingen när bävern hade åkt. vaknade igen vid 2, skönt och sova ut. men är fortfarande helt död så det blir en hemmakväll för mig. skulle varit med bävern men hon skulle bort:( så nu blire att äta kebab och bara chilla. ska ta ett låååångt varmt bad sen sova tidigt för imorn blir det jobb. 12-16, bra med lite pengar sådär.


jag vet inte men jag är men jag vet att jag är din.

sitter i skolan, har mediakunskap nu på morgongen och på eftermiddagen har vi medieproduktion. har nyss vart på ica och handlat cola å kexchoklad, bäst<3! nu måste jag jobba igen. ska på bio ikväll 17.15, längtar. sen sover nog patrik hos miggg. chachaa. vill åka tillbaka till thailand:(


dagen idag

nu har jag lagt mig i sängen, är så sjukt trött efter en lång skoldag. kom även lite försent imorse, missade första bussen. sen hade jag utv samtal och det gick väl hmm, bra? ig varning i engelska å matte, kan inte rå för att jag suger men försöker ändå. inte tänker jag ge upp ännu. fick tillbaka min skräcknovell G+, helt okej. hade inga höga förväntningar så det var bra ändå. fast hon sa att hon såg att jag har mer att visa så det var bra. ska fan klara vg. amanda och jag gick till smak efter skolan, fikade, pluggade o sååå. haha eller gjorde vi det? inte fan gick det bra iallafall, jag skämmde ut mig lite hehe men det är som vanligt.. jajaaa det var väl dagen idag, utan detaljer. blir bäst så!
ska sova nu tjiingeling chcchaaaa nattiii.

chachaa bio mys


nu har jag bokat biljetter till 2012 som jag och patrik ska se imorn. ska bli mysiiiiiigt! den verkar iaf fett bra..


att leva utan dig är som att leva ensam.

det gör ont att längta efter någon man aldrig mer kommer få se. det gör ont att veta att du aldrig kommer tillbaka till oss. du är med mig hela tiden i mitt hjärta. bara för du inte är kvar på jorden med oss, betyder det inte att du är borta föralltid. du kommer alltid vara med mig pappa, vad jag än gör, vart jag än går. dag som natt finns du i mina tankar. man tänker tillbaka på allt bra som var. jag fick en bra uppväxt, jag fick kärlek, jag fick stöd. precis när man var mogen och skulle växa upp förlorade jag dig. jag förlorade min pappa som hade uppfostrat mig. och jag gick sönder. allt vi hade byggt upp gick i tusen bitar. jag tror aldrig jag kommer bli hel igen. en bit utav mig är borta, den starka biten som jag behöver. den kommer aldrig hitta hit igen, inte utan dig pappa.

dagens

Frukost: cola & kexchoklad!
Dagens Outfit: jeanssssss.
Humör: Uttråkad men glad.
Gjort: Vart i skolan, fikat med kusin och åkt till patrik:))))
Planer: JA, ehm mysa med pojken min!
Lunch: fisk, pasta, ketchup...
Läser: amandas blogg!!!
Bästa: bävermurran, och patrik!<3
Middag: tacos
Väder: regn, regn, regn.


chachaa

SOVER HOS MIN UNDERBARA POJKVÄN INATT! pussssssss!


fuck kissie

är man tjock för låren går ihop? NEJ! jag hatar kissie.... fast jag drömde en natt att jag festa med henne, hon bodde på en bondgård och åkte moppe till stan.. lovar att det är så på riktigt, hah skulle skratta... vilken jävla bävermurra! imorn kommer det nog vara en bra dag, eller bra var väl att ta i men vi börjar iaf kl 12. SJUKT SKÖNT! sen MÅSTE jag fan sola efter skolan, får väl se om min söta lilla gulliga pojkvän följer med. nej jag menade min sexiga snygga pojkvän, heheh. jag har jätte tråkigt. det kanske märks.. eller kanske inte? jameen, ska väl kolla lite på tv för nu har jag suttit här alldeles för länge, börjar få ont i häcken. haha häcken...


body pump

Body pump är väldigt jobbigt skulle jag vilja säga. Är inte frisk i lungorna ännu men jag försökte vara med på idrotten (body pumpen) ändå men det sluta ju inte så bra. Det blev ju inte bättre om man säger så. Hade webbdesign hela eftermiddagen, helt okej vareeee. Måste tillägga att min lilla beveer är rätt gulliiii. Fattar inte varför jag sitter här och skriver när jag inte har något att skriva om?? hehhehh. Åker in till tuna park vid 6 sen ska jag sola tror jag? och sova hos min syster ikväll, mys... Eller träna yoga kanske jag gör istället, jag får se helt enkelt! Chaaarrå bloggen!


kärlek

det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig patrik. du är mitt allt, mitt liv, min värld. jag fungerar inte utan dig, jag behöver dig för att kunna må bra. du får mig att känna mig trygg och säker vid din sida. lämna mig aldrig.


fuck skolan

Satt och läste Amandas blogg och hon skrev lite om alla grejer i skolan. Jag har glömt bort allt, totalt. Vi skulle ha läst ut en bok, jag har kommit halvägs och tappat bort boken. Vi håller på med en tidning i illustrator och vem fan kan det programmet? Vi har matte uppgifter som måste göras, och jag suger på matte så kan inte jobba hemma eftersom jag behöver hjälp. Vi har tydligen prov imorn i webbdesign, och jag har inte lagt över det i min mapp så kommer inte åt det.  Något i idrott har vi också, hälsodagbok typ. Jag har varit borta en vecka från skolan och har missat så SJUKT mycket. Känner att ångesten och paniken kommer fram nu. Usch jag kommer inte klara det här. Jag är inte frisk ännu, fortfarande bröstsmärtor och tungt att andas. Min mamma säger att hälsan går före, visst det är sant. Men ändåå, om jag bara kunde få reda på om det är något ofarligt eller farligt i min kropp skulle det vara lite lättare. Det är ju inte lätt att veta för mig om jag ska gå till skolan som vanligt, träna och sånt. Jag vet ju inte om det blir sämre då? Doktorn skulle ringt mig i fredags, men nej inte gjorde hon det. Hoppas på ett samtal imorn som gör så jag blir lättad för det här är riktigt jobbigt.

LILLA SÖTA BEBIS




chilliiidill

Blev en helt okej chill kväll med familjen, Patrik och Sandras pojkvän, Johnny på Grappa. Jag och Patrik åt oxfile, oj så gott det var. Resten åt pizza. Men jag och Patrik som är lite finare i kanten sådär var tvungen att ta något mer exklusiiivt;), haha nejråå! Sitter och äter godis och lyssnar på leona lewis. Patrik är ute på krogen med några kompisar så han kommer hit med nattbussen, vid halv 3. Funderar på om jag ska sova tills dess, eller spela the sims?? Tänkte om jag sitter vaken kan jag sova hur länge som helst imorn, annars vaknar jag kl 9 och då blir Patrik sur, haha. Svårt det där..... Snackar lite med fru kantarell på msn, alltid trevliiiigt. BACK TO WORK. CHACHAA!

Dean Geyer

Don't say you love me,
I don't believe it!
Don't say the words,
If you don't mean it.
Don't want to hear it
Out in the open
Keep it inside
If you don't mean it

TRÅÅÅÅÅK

Har nog aldrig haft så tråkig helg. Igår var jag bara hemma eftersom mamma fyllde. Idag ska vi ut och käka och efter det ska Patrik ut på krogen.. Mmm kul......... Är arg och deppig, inte de minsta glad. Jag är arg för doktorn inte ringde igår, och för att jag varit sjuk i mer än 1 vecka och det är inte de minsta bättre. Lyckat. Och nu måste jag städa, det gör dagen sååååå mycket bättre.


grattis mamma

Mår illa, huvudvärk, bröstsmärtor och svårt att andas. Varför går det aldrig över? Jag är så trött på det här. Vill inte mer.. Mamma fyller idag, det enda positiva idag. Ska sova, hejs...

Jag har kul, och jag är sjuk.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ FÖR MITT LIV JUST NU. HATAR ATT VARA SJUK OCH INTE VETA VAD FELET ÄR..... Jag har kollat på mammas pojkar och jag gillar bobbys mamma, gullig ju. Han är 20+ och morsan säger att det är hennes bebis. Vem vill ens vara en sån mamma? Inte jag iallafall, men det behöver jag inte tänka än för här ska det inte bli några barn ändå så.. Eller ska det de? Nehhe nu är jag bara uttråkad. Min klass har övernattning i skolan inatt, hoppas ni hare kul.... Tror jag ska spela lite the sims igen, innan jag ska sova... Justee måste berätta att socialstyrelsen tog mitt barn ifrån mig för hon inte gjorde läxorna, hahahahhaahah! Ganska illa men det är ju bara ett spel även om jag inte tror det ibland.... ChaChaa!

chachaa bloggen

Dagens humör: jag är glad.
Dagens borde: plugga, städa.
Dagens frisyr: morgonfrilla(Y)
Dagens klädsel: mjukis.
Dagens planer: spela the sims, kolla på mammas pojkar.
Dagens längtan: bli frisk.
Dagens fundering: varför kissar chivas på sina ben?
Dagens tråkigaste: att ligga hemmmmma:(
Dagens personer: patrik såklart.
Dagens roliga: har inte hänt något kul idag, bara att min spis på the sims brann 5 gånger.
Dagens låt: jag kan inte skilja på.
Dagens händelser: har inte hänt något:(
Dagens saknad: pappa.
Dagens vill ha: kebab, neej vad sugen jag blev nu :O
Dagens köp: matvaror på the sims?
Dagens mat: har inte ätit något än men ska ringa mamma och fråga om hon kan köpa kebab.
Dagens kärlek: min bebisvovve som fyller 2 år snart, och patrik!

jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Igår spenderade jag nästan hela dagen på sjukhuset, från kl 11 till halv 4. Massa undersökningar och prover tagna så nu väntas bara besked. De första proverna visade inget virus eller influensa så det var ju bra. Då kan jag iallafall gå ut utan att smitta någon. Gjorde lung röntgen, den var okej tror jag?! Min rygg var sne men det var väl inget nytt, haha........... Som sagt, dom vet inte än vad felet är. Men jag ska få träffa en speciallist som ska undersöka mig inuti?, ja vettefan hur dom ska kunna undersöka mig i mina lungor men det blir väl bra. Rädd och orolig får jag gå och vänta (som vanligt) tills dom hittar felet.
MIN Patrik följde med och sov här inatt, alltid lika mysigt. Men nu har han dragit till skolan, eller för tre timmar sen typ, haha. Så nu ska jag börja spela the sims, tjuhuu! Patrik och jag gjorde en familj igår, alltså han och jag bara. Haha men synd att båda ville ha myspys med någon annan sim, lite tråkiiiiigt.

h&m

Har beställt lite kläder. Tack mamma <3




JAG VILL BLI FRISK.

Kom hem klockan 11 igår kväll efter att ha spenderat 5 timmar på akuten. Onödig tid och helt värdelöst. Satt i väntrummet i 3 timmar och väntade. Sen gick mamma och fråga vad som dröjde så då fick vi komma in till ett rum, så kom doktorn. Vikariat underläkare och ett utländkst namn stod de på hans namnskylt. Ja, braaaaa tänkte jag, nu kommer han nog hitta felet, eller? Nej såklart inte, tog lite prover, gjorde EKG och så fick jag inhalera. Hjälpte inte mig mycket, åkte hem lika sjuk och nu är det bara att vänta på provsvaren. Kan inte säga att jag mår bättre idag, tvärtom. Bröstsmärtorna är värre likaså huvudvärken. Usch har tagit mina mediciner och allt. Ändå mår jag inte bättre. JAG VILL BLI FRISK NU. Mamma fyller på fredag, hur ska jag hinna köpa present? Vi har ett stort prov imorn i skolan. Jag har inte kunnat träna på 2 veckor. Säger bara stress.

With or without you.

svininfluensa?

Åker in till sjukhuset nu. Mamma ringde barn mottagningen förut och dom sa att vi var tvugna att åka in akut ikväll. Dom tror att det kan vara svininfluensan, eftersom jag tillhör riskgrupperna måste jag få vård så fort som möjligt därför är det lite bråttom. Väldigt rädd och orolig men får hoppas det inte är något allvarligt.

Jag älskar dig Patrik<3


sjuklingen

Så var man sjuk, igendå? Känns som att jag aldrig får chansen att må riktigt bra innan något nytt spökar i min kropp. Igår kväll var Älskling, Ville, Linda och Ludde här. Spelade tv-spel och så, eller dom gjorde. Jag sov hela kvällen. Somnade vid halv 10 sen väckte Patrik mig vid halv 2 när dom hade dragit. Usch mådde verkligen inte bra, kallsvettades, rann i ögon/näsa och världens huvudvärk. Sov skönt sen brevid min underbara pojkvän. Blev deppig imorse när jag skulle iväg och jobba, mådde fortfarande dåligt. Men mamma var själv i butiken och hade mycket att göra så jag var tvungen. Det gick bra en stund men såfort jag rörde på mig började jag svettas och blev yr. Trodde jag skulle svimma flera gånger. Ena minuten svettades jag som att jag hade sprungit jorden runt, andra minuten frös jag så jag trodde jag skulle skaka sönder. Blää, jobbig dag.
Får se om jag orkar gå till skolan imorn, mår jag inte bättre ska mamma ringa min allergisköterska och fråga vad vi ska göra och varför jag mår såhär. Tog ju 5 sprutor i tisdags så vi tänker ifall det blev någe fel då. Hoppas inte på något dåligt bara. Nu ska jag sova, känner mig inte så pigg.

Tänker på dig extra mycket idag pappa, din dag!


rest in peace


Det gör ont. Så jävla ont. Jag förstår fortfarande inte att du aldrig kommer komma tillbaka till oss igen. Så ofattbart. Det har snart gått två år utan dig pappa. Tänker på dig varje dag, och saknar dig varje dag. Hoppas att du har det bra, jag älskar dig...

så olika

Skön fredag igår. I skolan gjorde vi ingenting, kollade på alla musikvideos som alla i klassen hade gjort. Sen åkte jag hem en stund sen tillbaka in till stan för jag och Amanda skulle på bio. Vi såg "så olika", skit bra film faktist. Efter det åkte vi hem till mig och åt tacos, gottttt. Sen somnade vi som små grisar. Nu ska vi snart ta bussen in till stan, får se vad jag gör ikväll. Chachaa!


subbbbe

Känns så onödigt att vara i skolan, vi har ju projektvecka så jag och david gör en musikvideo av foton. Hur tråkigt som helst. Han blev klart med det igår när jag var sjuk så nu har jag ingenting att göra. Eller jo, men åh. Snart om 30 minuter ska jag och bävern äta subway och det ska bli sååååå gott. Har längtat hela dagen. muummms! Chachaa!


hanhonhanhon




Ingenting i mitt liv är så viktigt för mig som du är. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Patrik. Du är den enda för mig. Det är bara du för mig. Det är dig jag älskar mer än allting annat. Man lever bara en gång och det är bara den gången vi har varandra, och det är nu. Det är därför jag är så rädd om dig. Rädd att bli lämnad ensam. Jag försöker göra allt för dig, för att jag älskar dig så mycket. Jag hade ingenting förut, jag hade inte dig. Nu när jag har dig har jag allt, jag har hela världen. Inget kan ta den fina kärleken ifrån mig. Du betyder allt för mig Patrik Eriksson. Lämna mig inte igen.

klarar mig inte utan dig.

Inatt sov jag hos Patrik och det var jätte mysigt, kollade på film och sen somnade vi. Älskar att sova brevid dig älskling. Usch, idag orkade jag verkligen inte gå till skolan. Mår inte så bra efter de 5 sprutorna jag fick igår. Dom skulle nog inte ha gett mig två olika behandlingar samma dag eftersom man kan få biverkningar av båda. Då blev det liksom dubbelt. Inte kul. Så idag ska jag bara vara hemma och städa och ta det lungt, behöver vila och pusta ut. Det är rätt mycket nu. Känner att jag har valt fel linje och nu är det försent att byta. Vet inte alls hur jag ska göra, vill ju verkligen lyckas med skolan men det kommer jag inte göra när jag går ett program jag inte trivs med. Kanske blir så att jag kämpar klart det här första året och söker till något annat nästa år? Nej, orkar inte tänka på det just nu. Ikväll kommer Patrik hit, vi ska göra tacos och mysa. Längtar redan!

Det finns inget bättre än att vara i din närhet.

behöver dig.

Imorse när klockan ringde 06.30 ville jag bara fortsätta sova, jag brukar vara morgonpigg och gå upp direkt, men inte idag! Usch vad trött jag var, hade inte sovit så bra på natten. Otäcka drömmar och ingen pojkvän brevid sig som man hade hela helgen, så kändes det rätt så tomt och ensamt.
Vi har projektvecka hela veckan så det är skönt, inga vanliga lektioner så nu känns det bra att gå till skolan. Mamma ringde mig på dagen idag och frågade om jag kunde jobba, jovisst kunde jag det. Skulle ha tränat men tar det imorgon istället. Dom hade fått in 5 pallar med varor så det fanns mycket att göra, vi var tre pers men kom inte ens halvägs. Alla jul grejor kom idag så det var inga lugna stunder vi hade.
Nu måste jag skriva klart min skräck novell som skulle ha varit klar idag så jag måste verkligen skicka in den ikväll. Men jag har ingen fantasi, vet inte vad jag ska skriva.

Känner mig så sviken, inte av en person. Utan av tre, livet är inte alltid lätt.

död

Helgen har varit okej. Ska ner till kyrkogården och säga hej till pappa. Saknar dig så mycket. Det gör ont att leva utan dig, med sorgen och saknaden. Önskar att livet hade varit lättare. Tänk om alla kunde vara friska och må bra. Det hade varit bättre om man inte kunde dö. Döden förstör så mycket. Om en människa dör, så förstör ju döden någon annas liv pågrund av saknad och sorg. Det hade varit så lätt om du var här pappa. Jag är inte stark utan dig.

You don't know what you got till you're missing it a lot.


RSS 2.0