yes

Körde bodypump idag, tungt men så otroligt skönt efteråt. Ikväll ska jag sova tidigt, jag är jätte trött. Lång dag imorgon igen så bäst att försöka vara på topp. KRAM.

turkiet i bilder



Okej, lite bilder från turkiet. Ruskigt fula bilder men man måste väl bjuda lite på sig själv vaa. Har så sjukt mycket bilder men tyvärr mest oseriöst men fick ihop några iallafall. KRAM.

utan dig är jag ingenting

Du kommer alltid vara min tills du väljer att gå. Jag ska aldrig lämna dig igen för jag vet att jag inte kan leva utan dig. Har insett vad jag behöver för att må bra, orka och leva och jag skulle aldrig någonsin kunna kasta bort det igen. Du är min andra halva, mitt liv och hela min värld.

puss

Idag hade vi skola tills halv 12 bara, skönt vare. Gjorde inte ett skit. Efter skolan drog amanda och jag hem till henne, myste lite. Drog till tuna en stund, sen till mammas cafe och fika. Tränade efter det, core och yoga. Skönt vare men nu är jag deppig igen, som vanligt. Har haft en mysig dag med lilla mandy. PUSS.


vänskap


aldrig utan dig amanda.

ORKAR INTE

Det var längesen jag var såhär deppig. Jag vill bara skrika och slå sönder massa saker. Behöver få ut alla jävla smärta. Det gör så jävla ont att leva. Livet sviker verkligen.


ett liv som sviker

En förändring snart. Annars ger jag upp.


så kan de va

Hemma från kräftskivkan och ska tvätta av mig för att sedan gå och sova, det regnar ute och finns det något bättre att somna till än att höra regnet falla?? Ja det kanske det finns, om min pojkvän hade varit här kanske det hade varit bättre men han är och roar sig med massa vänner så ikväll blir det ensamt. Skönt det med ibland. Imorn ska jag vara pigg för då ska jag träna, och det är ett måste. Min kropp behöver ett hårt och svettigt träningspass känner jag. Nu i veckan sätter jag igång på riktigt igen och ska träna så ofta jag kan, minst 3-4 dagar i veckan. Men nu väntar sängen. HÖRS IMORGON.

kräftskiva

Usch vilken tråkig dag. Hade en jobbig morgon men jag och patrik tog oss till stan runt halv två, jag träffade elin och han tog tåget hem till en kompis. Vi käkade spicy och fikade hos mamma. Snart ska vi ut till landet på kräftskiva hos mormor och morfar. Känner mig inte alls sugen men får väl gå dit och låtsas se glad ut och sen åka hem och sova. Tråkig helg men jag har inte ork till något. Mår inge bra. KRAM.


like

Skön dag i skolan. Har suttit mest och pratat med olika lärsre, rektorn och allt sånt. Amanda och jag håller på och fixar så vi ska få läsa psykologi A nu i tvåan och det verkar funka men vi kommer inte ha någon lärare. Skönt det med att jobba hemma själv. Vi har så jävla skönt schema så det är helt sjukt. Det enda jag stör mig på är alla jävla media ämnen som jag hatar mest av allt. Men det ska jag väl kunna fixa. Nu är det helg och jag ska bara ta det lugnt, mysa med patrik ikväll men vet inte vad jag ska göra fram tills dess. Funderar på att dra och träna men jag har sån jävla mensvärk....... Bara tjejer som förstår hur jävla ont det gör. PUSS.

yees

Första dagen i skolan. FYFAN vad skönt schema, slutar runt 12 tre dagar i veckan. Hur jävla skönt är inte det då? Åh såååå glad. Efter skolan myste amanda och jag på mammas café, fick nachotallrik och blåbärspaj. Nu är jag hemma och laddar ner lite filmer. Kanske ska äta kvällsmat också, måste iaf sova tidigt för jag är sjukt trött och sjukt seg. Imorgon är det helg, fan vad skönt. KRAM.


fuck sömn

Jag vill ha min pojkvän här. Det går inte att somna........................................................


sista dagen på sommarlovet

Igår kväll kom patrik hit, vi kollade på film och myste. Sent igårkväll gjorde vi plättar. Gick ganska bra vill jag säga, "kocken sophie" var i farten och då kan det inte bli annat än bra. Ja så var det med det. Vi såg både remember me och last song, ingen av dom var särsklit bra. Har sett remember me förut på bio, och den är sjukt bra men hur kan den sluta som den gör? Aja, somnade iaf till the hills när klockan var efter 4 imorse. Idag hade jag tänkt på upp tidigt men icke, jag vaknade klockan 12 och patrik vaknade halv 2.. Inte okej för ikväll måste jag sova tidigt eftersom det är skola imorgon. BLÄÄ! Nu håller jag på och laddar ner en film, sen ska jag äta nuggets<3 och mamma ska hämta ut mina kläder jag beställt. Yes glad är jag, hoppas jag kan ha allt bara. Nu är filmen klar. PUSS.

last song


Riktig besvikelse.

ÅÅÅÅÅHH

Trött trött trött trött trött fucking trött är jag. Funderar på om jag ska åka ner till stan och sola i väntan på att patrik kommer hit men jag känner mig alldeles för trött. Men jag blir ändå så jävla uttråkad av att ligga och kolla på the hills hela dagen liksom. Blir fan ännu tröttare, haha. Nej ska man kanske baka? Städa rummet? Hjälpa sandra på cafét? Kolla på film? Fan det är ju mina sista dagar på lovet, varför ska man må skit då för? Det är ju nu allt roligt ska hända vafan.....................


sliten

Jag är trött, arg, ledsen, hungrig, JÄTTEHUNGRIG, huvudvärk, mår illa och har så jävla ont i ryggen. Har inte ätit något sen kl 12 imorse. Mår så jävla dåligt, mina ögon är halvt stängda, får inte ens upp dom. Det enda jag gjort på sista tiden är att legat i sängen bara, men ändå känner jag mig så jävla sliten. Usch alltså, det är verkligen hemskt. Längtar tills imorgon, då kommer patrik hit. Så jävla mys alltså. Hoppas jag mår bättre bara. KRAM.


only you.


Vad skulle jag göra utan dig?

bara massa snack

God morgon allt folk som är i skolan! Mohaha, nejdå på torsdag morgon kommer jag inte skratta lika mycket men de konsekvenserna tar vi då. Vaknade av att jag fick sms av min älskling strax efter 11, blev glad så kände inte att det var någon idé att försöka somna om så nu sitter jag här nyduschad och ska äta frukost, torka håret och sätta på mig kläder. Ska gå ner till cafét och hjälpa till lite, måste lära mig allt om jag ska kunna börja jobba snart. Inte alls lätt att göra alla olika kaffesorter och sånt skit. Sitter och kollar schemat på forever för ikväll och alla bra pass är ju idag så jag kanske lurar hela världen och tränar tre pass. Har fan lust, tror det blir så om det inte händer något annat roligt ikväll. Det är ju trotsallt på torsdag jag ska komma igång på riktigt igen. Nej nu ska jag kila, ha en fin dag. KRAM.


alltid mys

Har haft en riktigt mysig helg alltså. Sov hemma hos patrik i fredags, myste hela kvällen. Sen myste vi hela dagen igår, tog bussen hem till mig på kvällen, duschade o fixa oss. Sen drog vi hem till anton, käka kebab o förfesta lite. Drog till en annan fest där det sög. Vi tog en taxi tillbaka sen gick jag och patrik hem och myste lite. Och nu har vi myst hela dagen idag o så. Har iaf varit en underbar helg med underbara människor. Nu ska jag kolla på några filmer som jag laddat ner. MYS MYS MYS.

mina babes

roligt inlägg

FANFANFAN!! Vaknade när klockan ringde, 10.00. Orkade jag äta frukost och dra iväg till träningen? Nej, för jag mår skit idag (igen). Världens huvudvärk och magsmärtor. Det är fan inte kul alltså. Gick upp vid tio och tog mina magtabletter och alvedon sen somnade jag igen och vaknade nu. Mår inte ett dugg bättre men det kanske blir bättre när jag får träffa patrik?! Ja, jag tror det. Igår kväll kom mammas kompis Annika hit från Umeå och ska bo här hela helgen, ehm norrländska kan ju vara den fulaste dialekt som finns... Tror fan det alltså haha. Nu ligger jag och väntar på att min kärlek ska höra av sig, men det kan ju ta ett tag så jag kanske ska hitta på något annat så länge. Väcka min syster? JA, så får det bli. KRAM.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Patrik Eriksson.


ta tag i livet förfan

Idag är jag så sjukt jävla trött och seg så jag ska bara slappa i sängen (som vanligt) och kolla på film. Imorgon kl 12.00 ska jag befinna mig på forever och köra bodypump en timme, frågan är om jag klarar det?? Måste verkligen ta tag i det här igen, det gick ju så jävla bra hela vintern och våren då ska det fan kunna gå lika bra hela hösten ju. Vill fan inte att det ska sluta såhär ju..........


ångest inför skolan

Vaknade med en jävla ångest för en stund sen, skolan börjar om en vecka och jag vill verkligen inte. ÅH får panik av att tänka på det. Går inte ens att förklara hur jag känner. Det enda som ska bli skönt är att komma in i vardagen, framförallt träningen. För nu på lovet har jag bara inte orkat. YES, nu ska jag börja min morgon med att städa nästan hela lägenheten, dock inte gratis. Måste även ner till cafét senare och hjälpa till lite. Invigningen är imorgon och då måste allt vara på plats, ska bli kul. KRAM.

saknad, sorg, smärta.

Ensam på rummet, ångesten kryper sig fram, man börjar tänka och tårarna börjar rinna. Hur kunde det bli såhär? Hur kunde du bara försvinna sådär? Jag undrar om jag någonsin kommer bli hel igen. Det gör ont att känna att det aldrig kommer bli bra igen. Jag önskar att jag kunde tänka annorlunda, men jag är alldeles för svag och ensam. Frågan är om man någonsin kommer bli stark igen. Två och ett halvt år är inte lång tid och det känns som att det hände igår samtidigt som det känns som att det har gått tio år. Jag vet inte om jag vill att tiden ska gå fort eller sakta. Vill ingenting utan dig. Vill inte gå i skolan, vill inte träffa folk, vill inte gå ut, vill inte kämpa, vill inte se meningen med livet. Visst, perioderna kommer då och då, och jag vet att det kommer alltid vara så. Vissa stunder kommer vara oerhört jobbiga och jag kommer bara vilja sjunka under jorden, precis så som det har varit många stunder nu i två och ett halvt år. Man ser lyckliga familjer på tv och på stan och undrar varför det hände just oss? Var det meningen att vi skulle behöva må dåligt? Livet är inte rättvist på något sätt. Varför var döden tvungen att ta dig ifrån oss?  

film dag

Ringde mamma och sa att jag var trött, som tur var blev hon inte arg. Hihi hon sa att jag skulle ligga hemma och vila istället. Fan vad skönt det är, har kollat OC säsong 4 på tre dagar nu och nu har jag lånat the hills av sandra och ska börja kolla första säsongen. FAN VAD SKÖNT DET ÄR. Njuter verkligen. Ikväll ska jag mysa med min lillesyster. PUSS.

flaneur

Fan vad trött man kan vara alltså. Orkar inte kliva upp ur sängen, vill fan ligga här hela dagen men det har jag inte tid med.. Ska ner till cafét och hjälpa till, plocka upp grejer, göra allt snyggt osv. Ska även iväg med sandra och handla lite grejer som fattas. På måndag öppnar vi, och jag ser faktist framemot att få jobba nästan varje helg nu. Pengar pengar pengar! Nej, nu ska jag ta tag i den här dagen, äta frukost, duscha och allt sånt. KRAM.


glädje

Jag är så jävla glad just nu. Tack mamma för allt! Och tack mina
vänner, pojkvän och familj för att ni är så jävla bra och underbara.
Hade aldrig orkat utan er.

Saknar dig mandy! Hoppas du har det bra på gotland. PUSS.


:P::P:p:P

Drog ner till stan och käkade lunch med anton o amanda förut, satt där ett tag och snacka. Sen drog jag till tuna park och träffade min syster. Sista dagen på dimoda för henne idag, yeesss! Sen åkte vi och hämta johny, sen åkte vi till kvicksund där deras polare jobbar, fick gratis kebab tallrik. Haha väldigt snällt men framförallt gott. Efter det åkte vi och sola. Syns inte ett skit men struntsamma. Nu ligger jag hemma, utan patrik för han skulle vara med sina kompisar så jag får honom för mig själv heeela helgen. Kan bli mysigt. Det är även invigningsfest på flaneur för resturangerna och mammas cafe på fredag som vi ska gå på. Nu blir det OC och the hills resten av kvällen. PUSS.

mardrömmar

Har precis vaknat och känner mig som en zoombie, ville fan sova längre idag ju. Hade världens jobbigaste mardrömmar inatt. Jorden gick under och alla dog förrutom jag. Det var sååå hemskt. Vaknade mitt i natten och grät, tänkte nästan ringa till patrik och fråga om han levde men sen hörde jag mamma snarka där nere så då somna jag om igen. Helt sjukt men så vare, haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller patrik kommer nog hit ikväll men fram tills dess då, behöver sola och träna men orken??? Nej den finns inte. Får väl se vad jag hittar på. PUSS.

happyface

ÄNTLIGEEEEEN FAN VAD GLAD JAG ÄR. Ja, somsagt äntligen har vi fixat riktigt trådlöst bredband, fyfan vad skönt att slippa mobilt. Detta känns underbaart! Idag har jag varit hos tandläkaren sen träffade jag min pärla Elin, har varit lite överallt idag faktist. Sen har jag varit med mamma resten av kvällen. Men nu har jag bara tänkt liggga i sängen hela kvällen, kolla OC och använda mammas nya data. ÅH är så glad för det här med bredbandet. Går inte att beskriva huuuuur jävla bra det känns. Nu ska jag kila. PUSS.

baka en kaka

Igår gick vi till grappa o käka, tog pizza såklart. Finns inge godare än kräftpizza. Mötte upp elin efter det, gick o fikade, så kom anton o amanda dit. Vi kollade på fyrverkerierna sen drog jag hem och somnade direkt. Blev en mysig lördagskväll. Är sjukt seg idag (som vanligt), har bakat och det gick ju inte sådär jätte bra. Menmen, ikväll ska jag bara ligga hemma och kolla på två filmer som jag har hyrt. Har inte ork till att göra något annat. KRAM.

såhär skulle dom bli...............

hahaha, men såhär blev dom. Alltså dom svällde upp och såg helt sjuka ut. Syns inte på bilden men fan vad kul det såg ut.


hejdå

Hade en mysig kväll igår och en mysig morgon idag. Nu har patrik åkt till en kompis och jag ska åka med mamma och köpa en ny dammsugare och skänka kläder. Ikväll ska vi ut och käka sen blir det filmmys hemma, ensam. Får hoppas att jag får sällskap inatt iaf. Är varken glad, pigg eller mår bra så jag orkar inte skriva mer nu. KRAM.


myser varje dag

Åkte hem till min patrik igår, som var sjuk. Feber o sånt skit, stackarn. Vi myste hela kvällen, kollade på film o så, sen gick vi ut o kolla på stjärnfall. Coolt var det. Tog bussen hem på dagen idag o sen dess har jag varit hemma, åkt runt över hela stan med mamma, hyrt film o nu väntar jag på min sjukling. Mamma håller på o lagar tacos, så vi ska mysaaaaaaaa hela kvällen. Elin ville att vi skulle dra ner till stan o fika men får skippa det eftersom patrik är sjuk. JA, tråkigt inlägg men har inget o säga mer än att jag är trött. Min kropp är trött. Väldigt trött. KRAM.

helt slut

Jag förstår inte vad det är med mig, jag sover, sover och sover men är ändå fortfarande lika trött. Har värk i kroppen och vill bara vara hemma. Jag mår ju förfan bra nu men har tappat suget för allt. Det enda som lockar är att ligga i min säng och kolla på film. Aja, i helgen vill jag iaf träffa lite människor. Igår blev det en heldag i västerås vilket var jättejobbigt, kom hem kl halv 9 och direkt började hanna och jag byta rum. Det värsta var att jag skulle skruva upp ett bord/bänk som vi köpte på ikea och det sprack på lite olika ställen och jag spika ihop det kl 11 på kvällen. Sorry grannar. Sen somnade jag skönt ensam i en ny fast gammal säng (hanna och jag bytte). Idag ska jag fixa ordning på rummet, sen vill jag vara med patrik, hoppas han också vill. PUSS.

då vare klart

Äntligen har jag tagit ur de här jävla jobbiga löshåret som jag gjorde i turkiet, höll i en vecka. Jävla skitsaker. Men nu är de iaf borta och det var det mest plågsammaste jag varit med om på länge. Tänk er tre kilo tuggummi som ni försöker dra ur håret. JA precis så kändes det. Sen käkade mamma och jag på max, gott vare. Nu ska jag bädda rent i sängen sen somna till en film, ska upp tidigt imorgon eftersom jag, mamma, sandra och johny ska åka till västerås till ikea och lite olika ställen. HÖRS IMORGON, PUSS.

saknar min älskade bebis


värsta träningsvärken någonsin

Okej, träningsvärken är värre än någonsin. Jag kommer inte upp ur sängen, helt seriöst. Just nu behöver jag massage i tre timmar. Blir fan ingen träning idag alltså, ska istället bara ligga hemma och ikväll MÅSTE jag till en frisör. Kommer inte gå utanför dörren förens mitt hår är fixat. Jag vill baka men hur fan ska jag orka stå upp när jag varken kan röra mig, sitta upp eller ligga? Fyfan vad illa det här är, vill ha min pojkväääään här nu haha:( Aja, ska försöka ta mig ner för trappan och äta frukost. KRAM.

my dream

Gymnasiet är ingenting för mig, jag behöver något helt annat och jag vet vad. Det gäller att tycka något är kul för att lyckas. Jag vill inte bara kämpa för att få fullständiga betyg. Jag vill kunna tycka det är kul att gå till ett ställe varje dag, trivas med människorna och tycka utbildningen är kul. I mitt fel hatar jag det programmet jag går, inte vännerna jag spenderar tiden med, utan programmet jag läser. Jag har varit så nära på att ge upp, men jag har alltid haft någon där som stöttat mig och hjälpt mig, speciellt amanda. Men jag vet inte om jag orkar längre, jag kan inte bara stanna för att känna att jag ska lyckas. Det får mig bara att må dåligt. Att se alla andra i klassen få bra betyg och tycka det är kul att sitta framför datan och göra sina designer photoshop är riktigt imponerande, men grejen är att dom har intresset. Och det har inte jag. Jag tror inte jag kommer klara av att gå till skolan i två år till, visst att det kommer bli annorlunda det här året men det hjälper inte. Istället för att vantrivas så som jag gör kunde jag göra något helt annat som får mig att må bra. Även fast man inte går klart gymnasiet så kan man fortfarande lyckas. Har man jobbet, pengarna och viljan klarar man det. Hela mitt liv har jag drömt om att bli frisör och jag vet att en dag kommer jag stå där med saxen i handen. Det är precis vad jag vill göra. Jag har bestämt mig för att klara det. Oavsett om jag väljer att läsa klart it-media eller om jag väljer att göra något annat ett tag så vet jag att jag kommer lyckas. Jag har vad som krävs. Och det är allt som behövs.

var tvungen att få ur mig det som rör sig i mitt huvud dag som natt, ursäkta om det blev lite rörigt men det är precis så jag känner. KRAM.


me and you

Igår hade jag och patrik världens mysigaste dag, sov as länge, gick upp och åt frukost vid 4 på eftermiddagen sen gick vi o handlade o hyrde filmer. Snabba cash och nån dålig vampyr film, sen såg vi farsan också. Beställde även hem pizza o myste i soffan helaaaa kvällen. Har aldrig mått så bra som jag gjorde igår. Från och med nu ska det alltid vara såhär. Nu har jag precis kommit hem från träningen, körde bodypump en timme och jag trodde jag skulle dö. Har inte tränat på två månader så jag förväntar mig världens träningsvärk imorgon men snart är jag tillbaka. Känns så jävla skönt. Nu ska jag nog bara mysa hemma hela kvällen. KRAM.

ajajaj

Mina ögon rinner, huvudet dunkar, magen svider och benen värker. Jag hoppas inte det är ett tecken på att jag börjar bli sjuk för det har precis gått över (nästan) i min hals efter att haft ont i flera veckor. Aja, hoppas det är bättre imorgon. Just nu sitter jag i min säng och har precis tagit en magtablett, måste ta alvedon också. Drog ner till stan och träffade några tjejer förut, satt bara och pratade på first. Sen jag kom hem har jag legat i sängen och längtat efter patrik som kommer hit om en timme. Behöver honom nu så det ska bli underbart. Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna, sätta på en film och halvsova tills han kommer. Vi hörs när vi hörs. KRAM.


gårdagen


PUSS.

wihoo

Nej nu är jag inte trött arg och ledsen längre. Raka motsatsen, glad, pigg och positiv. Träffade elin en stund på stan, käka mc och jag njöt. Vi missade bussen hem och fick vänta i en halvtimme, och då går det inte ens en buss, haha.. Fick skjuts av hennes mamma. Nu sitter jag i sängen och har har lackat klart. Fyfan vad arg jag har varit. Tack till den som spred ryktet, det gjorde mig gladare faktist. Hade tänkt ligga hemma och gråta ikväll, men tror jag ska träffa elin annars ska jag ligga hemma och vara glad och skratta, samt vänta på patrik. PUSS. Kommer bilder vilken dag som helst.


trött, arg, ledsen

Ja, rubriken säger väl allt.


du är min drog

Jag har kämpat mer än vad jag orkat, jag har lagt ner all tid i världen och gråtit varje dag. Inget räcker till. Jag vet inte vad jag ska göra längre. Det gör ont i mitt hjärta. Det enda jag önskar är att du kunde se på mig som du gjorde förut. Att du kunde uppskatta mig som jag uppskattar dig. Jag saknar dig även när jag är med dig. Förstår inte hur det kunde bli såhär. Önskar att det kunde bli som förut. Jag vill inte att det ska vara försent att fixa det här, jag gör fortfarande allt för dig.


tonight

somnade jävligt sent igår och vaknade jävligt sent idag, håller på o städar och fixar i mitt rum. det ser förjävligt ut alltså. IKVÄLL ska vi till amanda alm o fira henne, kan bli kul fan! elin kommer till mig innan sen får vi skjuts dit, wihoo... såg att lilla mandy hade kommenterat. och jag hade fan glömt bort PUSS eller KRAM i slutet av inläggen. så nu blir det såhär. PUSSKRAM AMANDA.

oj det var ett tag sen sist

hemma från turkiet, har haft 12 roliga dagar där nere. har träffat riktigt sköna personer som jag har haft riktigt kul med. men många är idioter. har solat och badat varje jävla dag men ändå inte blivit brun, jag förstår inte... HELT SJUKT. jag brukar alltid bli brun men den här gången gick det inte. värmen har nästan dödat mig, det har runnit svett på min kropp och det har varit äckligt varmt. det var skönt att komma hem men tråkigt också. fick träffa min patrik igår, och min amanda idag. kanske kommer upp bilder någon dag. inte så säkert men kanske. hej så länge.


RSS 2.0