äntligen

Nu är allt bokat och klart. Imorgon 20.30 går flyget till turkiet. Ska bli så jävla skönt att få komma bort en vecka, eller två.. Vet inte hur länge vi blir borta för vi har inte hunnit boka hemresa än, men troligtvis blir det nästa helg. Idag hade jag tänkt sova ut ordentligt, men min jävla hosta förstörde allt. Förstår inte varför jag alltid ska må så jävla dåligt och aldrig få sova länge. Ledvärk, huvudvärk och hosta. Inte kul alls. Men ska inte deppa över det idag för jag har massor att göra. Ska träffa några tjejer på dagen och ikväll ska jag vara med min älskade patrik. Måste även hinna med att packa och städa. Hade velat träna men det kommer inte hinnas med. Nu ska jag väcka min lillesyster. PUSS.

alanya

Om det finns platser kvar på flyget så drar hanna och jag till turkiet på fredag. Behöver verkligen komma bort härifrån nu så jag hoppas verkligen det kommer funka. Direkt när de öppnar imorn ska mamma ringa o boka. Kommer bli ledsen om platserna är slut då.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS.


funkar inte

jag orkar inte träffa någon, jag kan inte sova borta, jag kan inte sova ensam, jag kan inte vara hemma. smärtan har tagit över. huvudet sprängs, magen svider och tårarna rinner. jag klarar inte det här ensam.

:(

jag undrar när jag ska kunna gå vidare från allt som hänt.

ångestångestångest

orkar inte denna blogg. vet att den är tråkig just nu, men jag har ingen ork till att göra den rolig för just nu är inte mitt liv roligt. och hur kul är det att läsa om hur tråkigt mitt liv är? nej inte kul alls. så jag tänker bara skriva när jag känner för det. har bilder från tylösand att ladda upp, men det gör jag när jag orkar. jag är väldigt glad över att mina systrar har kommit hem efter att ha varit i turkiet i en månad, och nu är det bara två veckor kvar tills mamma kommer hem. saknar henne. nu skiter ja i det här, blev på sämre humör.


bilder från i fredags



sommaren är bäst

Hade en riktigt rolig och trevlig kväll igår ute på landet hos patrik. Vi grillade, åt, spelade spel, spelade kort, skrattade, snarkade och pruttade. Vaknade as tidigt idag, pga av vissa personer...... Nej men idag har vi legat ute vid poolen hela dagen, sen tog jag bussen in till stan, träffade hanna och lina, käkade subway och drog hem till mig. Sen har vi bara myst här hela kvällen. Nu ska jag packa alla grejer som jag ska ha med till tylösand, och alla kläder som behöver tvättas ute hos mormor imorgon. Vi åker på tisdag så jag tror inte jag åker in till stan något mer. FAN VAD JAG LÄNGTAR! Ska bli så mysigt och underbart att tälta och bara vara med patrik. Eller, haha inte bara. Åker ju dit med mormor och morfar så vi måste ju vara med dom också, men ändå:):) Ska somna tidigt och försöka att inte bli väckt av två fyllesvin som kommer hit inatt. Behöver verkligen få sova UT. PUSS OCH KRAM.

mmums

Inatt har jag sovit hos farmor, mysigt. Kom hit ganska sent igår eftersom jag och patrik jobbade till halv tio på kvällen, så nu är vi äntligen klara och kan åka på tisdag. UNDERBART! Farmor väckte mig imorse och sa att hon hade bakat bullar, ojojj lyx frukost. Nu står hon och lagar mat till mig, finns ingen bättre än min farmor.. Tar bussen in till stan snart, sen bussen ut till landet igen till patrik. Elin och lukas ska med, så hoppas på en rolig kväll och natt. PUSS.

aldrig utan dig min finaste


i två år har vi känt varandra och du får mig fortfarande att skratta
varje dag. mina känslor kommer aldrig ta slut, det pirrar fortfarande
i kroppen när jag ser dig le. Jag älskar dig patrik.

vill åka nu, nu nu nuuuuuuuu


hjärtahjärtahjärta

Har haft sjukt roliga och mysiga dagar nu. Sovit hos mormor&morfar, solat, badat, tagit promenader, varit med älskling, varit på gröna lund med elin lukas o patrik, badat i patriks pool, sovit hos farmor, grillat och bara tagit det lugnt. Nu är jag hemma i lägenheten och troligtvis ska jag bara ta det lugnt om jag inte hittar på något med några tjejer ikväll, patrik kommer hit sen efter krogen och myser. Imorgon ska jag träna och städa men på eftermiddagen måste jag och patrik ut till huset för att jobba om vi ska kunna åka till tylösand på tisdag. Hoppas verkligen vi åker, skulle bli sååå mysigt och roligt. Har massa bilder att visa men får inte in dom i datan, fattar inte varför det inte går.. HA DET BRA, PUSS!

måste bara säga att jag älskar min pojkvän mest av allt. våran kärlek går inte att förstöra.

???????

när fan ska man få må bra egentligen?


RSS 2.0