nyårsafton

Snart blir det middag här hemma hos mamma sen drar jag vidare och firar nyår med cider och champagne och härliga vänner. Hoppas på en rolig kväll. KRAM.

nya naglar


nu ska ena handen bara målas sen äre klart. PUSS.

otaggad

Igår hade jag och elin en jätte mysig dag i stockholm, fick med mig en hel del saker hem och jag är super nöjd. Jag tror inte jag varit så nöjd på länge. Nyår imorgon, vad känner man för det? Jo ingenting. Otaggad som fan men det ska jag försöka ändra på under morgondagen. Hoppas det blir en rolig kväll iaf. Den här eftermiddagen och kvällen har jag spenderat på stan och sen har jag suttit i tre timmar och fixat naglarna. FAN allt går så dåligt. Måste göra om allt imorgon, ska även hinna till stan och fixa en grej. Inge mer snack idag. Nu ska jag mysa här hemma hos mamma och tagga inför imorgon. KRAM.


glad

Nu är min mamma hemma. Äntligen. Varit hemma hos dom hela dagen, städade och gjorde fint innan hon kom hem. Sen åt vi kinamat och hon öppnade sina julklappar, och jag fick några julklappar till. Ikväll tar jag det lugnt, för imorgon åker jag och elsa till stockholm över dagen. Ska bli riktigt mysigt att få vara med en nära vän en hel dag. PUSS.

mycket tankar, mycket känslor, bra och dåligt.

Hade en riktigt bra jul trots allt som hänt på sista tiden. Min syster fick en liten hamster som vi har busat med lite de senaste dagarna. Julafton var mysig, först frukost hos sandra o johny sen fika hos farmor sen middag, spel o julklappsutdelning hos mormor och morfar. Tråkigt att mamma inte var med men snart är du hemma, längtar som tusan alltså. Inte träffat dig på mer än två veckor nu. Hade en mysig kväll igår med härliga vänner och en mysig dag på stan med mallan och massa shopping. Imorgon väntas en ny spännande dag med min systrar! PUSS.

jag och min älskade syster på julafton.

deppiga tider

Äntligen börjar jag bli frisk efter att ha varit sjuk i en vecka till. Igår hade jag världens mysigaste kväll med malin hemma hos mig, på dagen åt elin och jag på akropolis o myste. Perfekt onsdag. Idag har jag handlat julklappar, fast mest till mig själv. Sen städa jag min lilla lägenhet och nu är jag hos min syster. Ska faktist ta att sova nu. Julafton imorgon, känner mig inte alls förväntansfull som man gjorde när man var liten. För mig betyder julafton ingenting längre. Speciellt inte i år när jag vet att min mamma ligger nyopererad på ett sjukhus 4 timmars flygresa bort. FAN. Det enda jag vill är att den här helgen ska gå riktigt jävla fort. Men ha en bra jul alla.

operation

Hoppas allt går bra idag mamma. Tänker på dig.

luftrörskatarr

Äntligen vet jag vad felet i min kropp är. Luftrörskatarr. Har fått pencilin som jag ska äta i tio dagar, men doktorn trodde jag borde börja må bättre om några dagar så det är bara att hoppas. Om inte så skulle jag komma tillbaka. FAN vill vara frisk. Hade så ont i natt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, hoppas det inte blir lika illa inatt. Nu ska jag vila lite. KRAM.


mina babes


Jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni är bäst. SÅ MYCKET KÄRLEK.

sjukling

Inget går bra för mig längre. Har haft en förkylning i flera veckor, och nu har jag fått tillbaka febern, halsont, ont i bröstet, hosta, värk i kroppen, ont i öronen, tungt att andas. Vad gör man? Mina astma mediciner är slut, men tror inte ens dom skulle hjälpa mig just nu. Mår jag inte bättre imorgon måste jag kila iväg till doktorn. För det här är fan inte okej. Jag vet att min kropp sagt ifrån på sista tiden men jag har liksom inte riktigt fattat att jag skulle bli såhär sjuk. Så från och med nu ska jag lyssna på min kropp när den säger nej. Den här gången tycker jag faktist synd om mig själv, för en sån här förkylning har jag inte haft på flera år. Nu tänkte jag läsa lite i min bok innan jag somnar. Ber till gud att jag mår bättre imorgon. God natt.

min mamma

Saknar min mamma som är i turkiet och blir opererad. Så glad att du äntligen får hjälp med det här. Glad är jag inte på julafton iaf. Inte utan min mamma. Nu är det inte många dagar kvar och jag hoppas fredagen går jävligt fort. Jag tänker inte fira jul och låtsas vara glad om mamma inte är med. Hatar julen mest av allt. Det var kul när man var liten men nu är det bara känslomässigt på ett dåligt sätt. MAMMA du måste bli frisk. Vill ha dig här hemma.


livet är orättvist

Nu vill faktist jag också må bra.


helg

Chillar med livet. Sjukt trött och seg så snart är det dags att ta en sup. Hoppas på en rolig kväll med mina tjejer. LOVE.

mycket av allt

Mycket tankar. Mycket känslor. Saknaden blir större. Sorgen blir svårare.


tiden går för fort

Dagarna flyter på och jag kan inte riktigt förstå att det redan är fredag. Nyss var det måndag. Har jobbat 10-14 varje dag den här veckan och ska göra det idag med. Ikväll blir det mys, antingen ensam eller med några gullisar. Får se vad jag orkar helt enkelt. Jag är helt slut i både kropp och psyke så funderar på att ta en sömntablett efter jobbet och sova bort hela kvällen. Tänk vad skönt det skulle vara. Nu ska jag klä på mig sen kila iväg till bussen. KRAM.

stress på jobbet

Blev inte många timmars sömn inatt, tog mig upp ändå och fick skjuts till jobbet. Tre timmar kändes som en halvtimme, stress stress stress. Att jobba i ett gatukök är inte lätt kan jag säga. Jag börjar iallfall få lite mera rutin och hoppas på att det går bättre imorgon. Nu ska jag laga lite lunch och städa lite, sen blir det en fika med min vän malin. KRAM.

my place


myser för mig själv, skönt men väldigt tråkigt. snart ska jag krypa ner
i sängen och kolla några avsnitt oth och somna till det. imorgon blir det
jobb igen så jag måste vara pigg. ska försöka gå och träna också, hoppas
bara denna jävla hosta har gett sig tills imorgon för jag står inte ut att
vara sjuk längre. en hel jävla vecka nu, och det suger balle. KRAM. natti

okej

Äntligen är allt klart i min lägenhet. Nästan iaf. Bara ett köksbord o lite sånt som fattas. Ska hem nu till mamma och hämta resten av mina kläder. Sen ska jag laga mat och mysa framför en film. Idag jobbade jag första dagen i gatuköket, gick riktigt bra faktist. Nu har jag inget mer att säga. KRAM.


sjuk tjej

Fan vad jag hatar att vara sjuk. Kan inte andas genom näsan och det river i hela halsen. Inte okej att vara sjuk nu när jag fått min lägenhet. Måste vara där och fixa iordning allt och så ju. Får se vad jag orkar. Inte tänker jag vara sjuk i helgen iallafall. Nu ska jag kolla ett avsnitt oth sen är det nog dags att gå upp ur sängen, har ju legat här två timmar så. KRAM.

puss på mina tjejer

Fikade med mina fina tjejer idag. Ni gör mig alltid så glad. FAN vad jag
älskar er. ELIN MALIN SOPHIE.


RSS 2.0