nu vet ni.

Jag säger det igen, läs INTE min blogg om ni inte vill veta hur jag mår. För bloggen är min och handlar om mig och mitt liv. Ingen behöver läsa. Och en sak till, jag skriver för min egen skull för att det känns bra för mig. Som att skriva sina känslor i en dagbok, men jag gör det i min blogg. Jag orkar inte onödiga kommentarer och påhopp. Min dag började bra, men nu är den förstörd. Tack.


dags att sova igen då

Om du bara kunde vara här hos mig varje kväll. Kan behöva en kram mitt i natten när jag inte kan sova eller sover men drömmer så oroligt och vaknar upp helt skräckslagen med tårar som rinner. Som nu, max tio minuters sömn och helt panikslagen vaknar jag. En dusch och ett glas vatten kanske kan få mig att somna om igen. Det är så himla skönt att somna med blött hår så jag ska göra ett försök till. Men det är så lätt att sakna någon såhär sent på kvällen. Jag älskar dig Patrik.


pappa


Jag vill inte mer.

måste bara få ur mig detta.

Jag klagar jämt, jag vet. Om ni inte orkar läsa så behöver ni inte, jag skriver för min egen skull. För att det känns bra för mig. Så dra om ni tycker jag bara klagar. Usch det känns som skolan kommer gå åt helvete, så kände jag förra året med men jag klarade det. Med mycket hjälp från min vän amanda. Men tvåan, nej jag vet faktist inte hur det kommer gå. Jag vill klara det och ta studenten men jag är väldigt orolig nu. Det handlar inte bara om att vilja för mig, jag själv måste även orka. Att klara av att gå till skolan varje dag med ett leende på läpparna och positiva tankar. Men i mitt fall är det inte alltid lätt. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka orken och motivationen. De som har varit med om samma saker som jag vet hur de känns, men alla har inte det. Och då förstår man inte. Jag önskar bara det fanns någon som sa till mig att det är okej att känna såhär. Någon som känner likadant. Jag orkar inte höra att jag inte kämpar och ger upp. Det gör så jävla ont att höra för det är ingen jävel som vet hur JAG känner.


bara massa jävla problem.

JAPP. Men det verkar gå att lösa. Ett iallafall. Kanske två. Mina fötter/fotleder och hår. HOPPAS verkligen på att det blir bra nu.


helt jävla tom

Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det här. Aldrig någonsin trodde jag det. Livet är så jävla orättvist och det är så det är. Bara att acceptera. Ibland är det svårt. Ibland måste jag stanna inne en hel dag för att orka igen. Jag vill inte ha det såhär!


panik

ångest. jag lägger mig under täcket. mitt huvud snurrar och mina lungor arbetar. jag mår illa. det värker. fan, en enda jävla natt ensam. snälla.

det gör så jävla ont


Jag saknar dig så jävla mycket.
27/2-08.


fuck

Drog iväg till tuna park och stan med sandra efter skolan, efter det körde jag ett puls pass. Mår fortfarande skit, nu har värken flyttat sig till fotlederna och tårna. Det gör så jävla ont alltså. Måste må bättre imorgon för jag har en viktig lektion sen skulle jag åka iväg med mamma och hanna. Nu har jag precis ätit mat och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Ska kika runt lite på nätet efter ett nytt hem åt oss. HOPPAS HOPPAS HOPPAS.


segt

Fan vad jag vill sova. Så jävla segt att gå upp när patrik ligger kvar och sover. Blää. Mådde skit igår kväll och gör fortfarande. Helt svullen runt halsen/öronen, ont i magen och ont i lederna, framförallt i fingrarna och knäna. Och ryggen. Kan fortsätta hur långt som helst om jag säger HELA kroppen då. Hade tänkt att träna ikväll men det kommer jag inte palla om jag mår såhär, skulle även till frisören och klippa mig efter skolan men får se hur det blir med det. Slutar halv 12 idag, as skönt. Vi har stuga/projekt o företagande så nu ska jag kolla på Eva och Adam. Hörs ikväll, KRAM.


tjejer


trevlig kväll

Kvällen började så jävla bra igår, jag, fia och amanda gick hem till hanna och där var jessica, elina och ella. De hade lagat jätte god mat som vi åt. Sen sjöng vi singstar och hade det riktigt kul, måste göras om verkligen! Drog till nån kille senare där det SÖG. Men men hade kul i början iaf. Glad att jag har så bra vänner. Det kommer komma bilder sen eller imorgon, snygga bilder kan jag säga redan nu! Jag lekte lite med amandas kamera och de bilderna ska nog inte visas. Ja men idag ska jag bara ligga och slappa, äta något gott och troligtvis mysigt sällskap. Min patrik såklart. PUSS.


mitt liv


KÄRLEK. LYCKA. TRYGGHET. GLÄDJE. NÄRHET.


lördag

Hur fan kan man vakna halv 8 en lördagmorgon? Frivilligt dessutom. Aja, nu har jag hela dagen till att göra något vettigt iaf. Än så länge har jag kollat klart på en film jag somnade till igår. Nu ska jag göra frukost och städa mitt rum, får se vad jag hittar på sen. Ikväll ska det bli så jävla kul iaf, massa tjejer, god mat, skratt och sång. Hur grymt låter inte det? KRAM.

ditt sista andetag


Det är inte lätt att leva utan dig. Det är inte alltid lätt att dölja att livet är en stor jävla plåga. Det är inte alltid lätt att låtsas vara glad. Det var inte lätt att se dig sova. Sova utan andetag. Med ett tänt ljus brevid och ett vitt lakan över din kropp. Jag skaka, jag grät. Minns inte vad som hände men jag kunde inte se. Ett anfall inträffade. Mitt första någonsin. Nu händer det alltför ofta. Jag vet att det aldrig kommer bli bra igen, men jag har insett att jag måste lära mig att leva med denna smärta och sorg. Den går att hantera. Ibland går det inte, men ibland går det. Jag kämpar, jag försöker. Det är okej att må dåligt. Värsta stunden är på kvällen, när det är mörkt ute och jag ligger här ensam. Tårarna rinner och deppmusiken är på. Jag tänker och tänker. Varför skulle det bli såhär? Jag vill också ha en hel familj och vara lycklig. Men döden tog dig ifrån oss. Det gör ont varje dag. Ibland får jag svårt att andas, jag lägger mig på sängen, huvudet snurrar, jag börjar må illa, andas fortare och fortare och tårarna bara rinner. Det är de stunderna som är de värsta, när jag bara vill försvinna. När jag tänker för mycket. Men på något sätt måste det komma ut, förut kunde jag inte vara ledsen. Jag höll allting inne. Det slutade alltid illa. Har lärt mig att det är bättre att låta smärtan komma ut. Som nu. Tårarna rinner, min kropp skakar och jag vill bara bort. Nu skriver jag istället, det känns bättre för stunden. Att somna inatt kommer vara ett problem, tvn kommer vara på och lampan kommer vara tänd. Annars ser jag din skugga i mörkret eller hör ditt skratt från nedervåningen.

livet är inte alltid lätt.


bara massa snack

Har spenderat den här kvällen i sängen och soffan. Sjukt skönt. Somnade vid 6, vaknade kl 8 och gick ner till hanna, skulle kolla idol men jag somnade. Låg och halvsov i en timme tills se upp för dårarna började och nu har jag legat och kikat på den. Ätit lite godis och chips har jag också gjort, och druckit cola zero. Goaste. Ikväll ska jag sova ensam, som jag inte gjort på flera dagar. Patrik sov här lördag och söndag, sen sov jag själv måndag, jag sov hos patrik tisdag, fia sov här onsdag och patrik sov här torsdag. Det har varit mys men det är dags att köpa en lite större säng när jag har så mycket mysisar som sover med mig. Detta ska jag diskutera imorgon med min kära mamma. Nu ska jag kika på en av alla tre filmer jag laddat ner, kommer somna igen. Det behöver jag för imorgon blir det en lång dag och en låååång natt med tjejerna. VILL HA LÖRDAG NU.


det var då

Jag borde inte skriva nu men jag måste. Min dag började så jävla bra, vaknade upp med min kärlek brevid mig och jag var glad. Det sprack. Nu vill jag bara sjunka under jorden. FAN, allt löste sig igår ju. Jag vill inte deppa men jag kan inte vara glad nu. Måste få ur mig det här för imorgon vill jag bara ha så jävla roligt med tjejerna. Hoppas jag blir på lite bättre humör ikväll, för jag ska mysa med min lillesyster. Vi ska kolla på idol, äta massa gott och ladda ner någon bra film. KRAM.

älskar mina vänner

älsklingsbebis


FAN VAD JAG TYCKER OM DIG FETTO <3 SÅ JÄVLA TJOCK OCH SÖT!

AJAAJAJAJA JAAA HELG

NU ÄR DET HELG. JAA DET ÄR DE..... SKÖNT JAAA VERKLIGEN. IKVÄLL SKA JAG MYSA OCH IMORGON SKA JAG FESTAAAAAA MED MASSA ROLIGA TJEJOR. AA NU VET NI DET. PUSS. ÄLSKAR DIG PATRIK<3

school

Några dagar sen jag skrev nu. I tisdags var jag i skolan sen åkte jag till patrik och sov där. Igår var jag i skolan sen vara jag med fia, hon följde med mig till tandläkaren, jättesnällt! Jag lagade hål utan bedövning och jag har tandläkarskräck, känner mig fortfarande stolt. Efter det körde vi bodypump och gick hem till mig, kollade tv och så. Nu är jag i skolan, har media sen engelska. Tung dag. Tror jag får sällskap ikväll med, kan behövas. KRAM.

det måste få ett slut

tre timmars sömn inatt. en dröm som gjorde mig besviken. känslor som bara snurrar i min skalle. huvudvärk på det. inte min dag idag. men jag försöker ändå, ger aldrig upp. önskar att du kunde göra samma sak.

det är inte värt det

Jag vet inte längre vad jag vill.

blä

Mmmm vilken bra dag. Mitt knä knäcktes till på bodypumpen och svullnade, nu är det ännu mer svullet och rött. Det känns så trist alltså, precis när jag kommit igång igen. Hoppas fan det gått över tills imorgon. Vet inte vad jag gör annars.


beslutsångest

Fan vilken beslutsångest jag har, antingen ska jag köra bodypump och core ikväl, eller puls och core. Alltså det borde inte vara svårt och välja men fan. Annars kan jag köra bodypump imorgon och puls på onsdag men vad ska jag då köra mer än core? Visst kan jag gymma men det är inge kul ensam..... FAN FAN FAN. Haha så jävla löjlig men jag kan inte bestämma mig. Kommer sluta med att jag struntar i att träna men neeej. Aja meddelar mitt beslut när jag genomfört det. Hej då.


hos elin


MYS.

härlig helg och härliga människor

Sitter i skolan, trött och tjurig. Vill hem och sovaaaa. Det var så jävla segt att gå upp ur sängen medans patrik låg kvar, usch blää. Aja nu är jag i skolan och har fett ont i magen, vet inte varför men hoppas det går över. Måste säga att min helg har varit as bra, fredag blev det mys hemma, lördag blev det förefst med massa tjejer sen fest hos kim. Träffade så jävla mycket vänner som jag inte träffat på hela sommaren, speciellt Eve och Tessan. Blev så jävla glad av att se alla. Igår blev det mys hemma hela dagen med patrik, åt pizza på kvällen o så. Perfekt avslut. Alltså fan kan inte koncentrera mig, kan likagärna göra det här hemma. Men ska fortsätta nu, kommer bilder sen. PUSS.

lördag

Nu har jag tränat en timme och käkat spicy med Elin. Nu ska jag fixa ordning lite på mitt rum sen duscha o dra vidare till Elin, sen kommer de lite mer tjejer dit. Får se vart vi ska ikväll, party blir det iallafall. KRAM.

hemma kväll med mig själv

Nu ska jag laga mat med mamma och kolla på idol. Sen ska jag göra fruktsallad och mysa framför någon bra film. Tråkigt att mysa utan patrik men jag klarar mig, ska upp tidigt imorgon och köra bodypump så jag ska ändå sova tidigt. Hörs imorgon, KRAM.

helg

Fredag idag, väldigt skönt. Ska iväg och träna yoga senare på eftermiddagen, sen blir det mys hemma hela kvällen. Hoppas på att jag är piggare imorgon och kan hitta på något då istället. Nu ska jag sova en timme så jag blir lite piggare. KRAM.


bara du


PUSS.

home

Pluggar hemma idag. Orkade inte gå upp imorse. Idag vill jag träna och träffa patrik men vet inte om jag har någon ork till att ta mig ut. Får se vad det blir av med den här dagen. KRAM.

:(

nu är jag här igen, längst ner på botten. ensam och svag. tårarna rinner och huvudet orkar inte med. jag försökte. och mer kan jag inte göra. så, god natt.

ingen ork längre

Jag tänker inte säga något mer. Ni förstår nog rubriken.


kämpa

Jag har kämpat och kommer fortsätta kämpa. Det är det som räknas enligt mig. Har jag kämpat och klarat det är jag nöjd. Mer än så behöver det inte vara. Jag gör allt jag kan, ibland lyckas jag och ibland misslyckas jag. Men det är så det är.


kärlek

Jag älskar dig Patrik. Utan dig är jag ingenting.


orkar inte skolan

Andra året på gymnasiet, plågsamt. Frågan är om man ska våga hoppa eller våga stanna. Så jävla svårt, jag vill verkligen inte det här. Jag vill göra något som jag tycker om och inte något som får mig att känna mig värdelös.


resa

sitter och kollar resor, troligtvis ska vi åka någonstans i februari. vore inte fel med en kombinations resa till sri lanka och maldiverna, min dröm ju. eller till mauritius? eller kryssning i karibien? fyfan vad jag vill åka NU NU NU.

tränaaaaaaaaaa

tränade nu ikväll, bodypump och core. helt otroligt att det gick ovanligt bra så imorgon innan skolan ska jag träna igen sen blir det powerwalk på kvällen. ska ut till berit och träffa chivas efter skolan, saknar min lilla bebis. KRAM.

SÅ JÄVLA LESS.

måndag

Idag: Städa, sola och träna.


söndags mys

Vaknade inte på min bästa sida efter två timmars sömn inatt. Men nu är jag på bättre humör, ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. Ska åka till farmor och äta mat sen blir det mys med älsklingen hela kvällen. PUSS

skit

allt går skit helt seriöst. jag är så jävla arg, ledsen och besviken. ska bara ligga i min jävla säng under täcket hela dagen. har inte varit såhär arg på riktigt länge........

yeeees

Börjar bli frisk nu och det känns så skönt. Hade myskväll hos mig med amanda igår, lagade tacos och så. Idag har jag varit på stan med elin en stund, sen följde jag med min syster hem och nu ska jag börja fixa i ordning mig. Elin kommer hit sen och då får vi skjuts av mamma till nadine, där malin och resten av tjejerna är. Hoppas på en trevlig kväll. KRAM.

ett tecken på att jag börjar bli frisk kanske?

Febern är lite lägre så imorgon måste jag ta mig till skolan, behöver ha min dator som är inlämnad hos Danne. Hoppas på att febern är borta helt imorgon så jag kan mysa med lite tjejer. Eller göra något helt annat. Det får vi se imorgon för nu ska jag sova, god natt. KRAM.

jag vill bli frisk nu

Fan alltså, har inte blivit frisk än och det är så jävla surt. Igår kväll kom patrik hit så vi har bara myst sen dess, nu har han åkt hem och jag ska fortsätta vila. Har fortfarande feber och huvudvärk. Börjar fan undra när det ska ge sig. Det suger att vara sjuk. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla tv och försöka bli frisk. KRAM.


subway

Snart kommer min syster hem med subway till mig, ibland lönar det
sig att vara sjuk, hihi.

Bilden från cypern, rätt härligt vatten. Vill åka till ett varmt land NU!


en till dag som sjuk

Blev hemma. Mår inte ett dugg bättre idag. Snarare sämre. Hade en så sjukt jobbig natt, varit uppe och gått minst fem gånger och haft jobbiga drömmar. Nu ska jag vila hela jävla dagen, hoppas på sällskap ikväll iaf. Så tråkigt att ligga sjuk ensam. KRAM.


sjukling

Febern är hög, huvudet spränger och kroppen värker. Nu börjar jag tappa hoppet om att jag kommer kunna vara med imorgon. Att gå mer än 1 mil och vara trött, febrig och öm i hela kroppen lockar inte så mycket. Är febern lägre tänker jag försöka men mår jag såhär funkar det fan inte alltså. Nu ska jag sova. GOD NATT.


press

Åkte till skolan imorse och lämnade in datorn, och det gick ju alldeles utmärkt. Den är klar i eftermiddag men jag hämtar den på torsdag efter hajken istället. Sen gick jag till mamma och drack te men nu är jag hemma igen och ska vila hela dagen. Måste iväg till tuna park och fixa det sista inför imorgon men tills dess ska jag bara slappa, febern är kvar men känns som att jag kanske kommer kunna bli frisk tills imorgon. Eller jag SKA bli. Nu ska jag kika lite på tv. KRAM.


bläääää

Mmm ganska troligt att jag kommer kunna vara med på hajken på onsdag, fortfarande feber, fortfarande huvudvärk, fortfarande öm i hela kroppen. Jag ber till gud att jag inte har feber imorgon, helt seriöst. Jag tänker inte missa hajken, så är det bara. Ja men vill ni veta en till rolig sak, som inte är rolig egentligen. Min skoldata har fått virus, och jag har panik över det. Fan vad allt går dåligt just nu. Alla våra ryggsäckar och sovsäckar är borta så jag kan inte börja packa. Känns förjävligt men imorgon måste jag få tag på alla grejer så jag är klar till onsdagens äventyr. Måste fan ta och sova snart om jag ska orka upp imorgon, blir skola hur jag än mår. Datorn måste fixas och jag måste prata med lärarna. KRAM.


feber

Igår var jag riktigt duktig trots att jag inte mådde bra, storstädade hela mitt rum. Torkade av överallt, plockade bort alla grejer, bäddade om i sängen, dammsög och skurade av golven. Hihi, Patrik kom till mig när jag var klar, vi lagade mat och så, sen tog vi bussen hem till honom. Bakade chokladbollar och sen somnade jag, jag frös och svettades samtidigt. Antog att jag fått feber och ja, det hade jag fått. Inte direkt kul, det värker och svider i hela kroppen, huvudet dunkar och direkt jag lägger mig ner somnar jag. Jag hoppas det bara är något tillfälligt för jag kan inte vara sjuk nu, det går bara inte. Vi har grejer att göra i skolan och på onsdag ska vi på hajk. Fan alltså, skulle ju träna idag men det får vänta tills imorgon om jag mår bättre. Nu ska jag kolla på en film. KRAM.

Resultaet av chokladbollarna. Och det var inte min idé med xD, hehe.

söta tjejer


Lite bilder från i fredags när vi hade varit hos becca. MYS.

saturday

Drog till kungsör igår med amanda, till våran klasskompis jonatan. Det var kul till en början. Men mot slutet spårade det ur. Inte okej att killar alltid ska tro att dom har så jävla mycket makt. Jo men kom hem runt 2 någon gång, vi käka lite sen somnade vi direkt. Tack iaf för vi fick komma Jonatan och Jonatan (Rasmus) hehe. KRAM.


när jag förlorade dig förlorade jag hela mig själv.


Snälla kom tillbaka. Jag orkar inte utan dig.

helg

Fredag igår. Spenderade kvällen med lite tjejer, trevligt var det. Spelade lite spel o så. Kom hem vid halv 1 och det var rätt skönt att få ligga ENSAM i sin egna säng. Ja men vad ska man göra idag då? Om jag är smart drar jag och tränar, men får se hur det blir med det. Ikväll ska jag iallafall hitta på något roligt. Kanske dra till kungsör eller kanske stanna i eskilstuna. Får se helt enkelt. KRAM.

sääääämst

Tung dag. Slutade halv fyra och har precis kommit hem. Hade mediekommunikation och horengelska som bara kan ta sig. Fan vad dåligt allt går. Så trött på skiten så jag vet inte vad jag ska göra längre. Har även väldigt ont i magen, tror det var nått i maten som jag inte tålde så nu blir jag väl sängliggandes hela kvällen. Tror att patrik kommer hit så jag har ju sällskap iaf, skönt det. Aja ska dra. KRAM.

lilla pluttis



Saknar dig fast du är tjock och hårig nu. Alltid lika fin, min bebis.

27/2-08


du är med mig varje dag.

dagen

Jävlar vad fort den här dagen har gått, hade världens tråkigaste lektion idag, medieproduktion. Värsta ämnet jag vet. Skulle haft psykologi efter det men det börjar tydligen nästa vecka så amanda och jag chillade på cafét idag igen efter skolan. Träffade min lillesyster senare och sen solade jag sandra och johanna. Ingen skillnad, lika blek men vadfan det var gratis så spela roll. Fixar och städar i mitt rum nu, hängt in alla kläder som låg på golvet och nu är det fullt, då menar jag FULLT. Ska kolla film nu sen sova. PUSS.

RSS 2.0