sjuksjuksjuk

Festen i lördags som elin och jag hade i lördags blev lyckad tycker jag. Jobbigt att städa igår bara, haha. Hade besök igår av släkten, åt god mat och tårta. Och jag fick presenter eftersom jag fyllt år, eller jag fick pengar. Alltid bra. Tackartackar. Mamma fick en present av mig eftersom det var mors dag. Hihi. På eftermiddagen åkte patrik och jag ut till honom, hade hyrt filmer som vi kollade på med hans familj. Såklart somnade jag. Inget ovanligt direkt. Sen gick vi och la oss och somnade så skönt. Blev ingen skola idag. Mår skit verkligen. Stress och pollen. Inte så kul, allt på en gång. Blir ingen skola imorn heller, behöver vila ut känner jag. Orkar gå tio meter sen måste jag sätta mig ner och andas lugnt. Jag som verkligen behöver träna efter den här "nyttiga" helgen.. Hmm, hoppas på att må bättre imorn. Nu är jag hos farmor, vi har grillat och tagit en liten promenad. Somnade nyss på soffan så det kanske är dags att sova snart? Oj vad långt inlägg. Hörs imorn. KRAM.


det gör ont när du har ont


Du vet vart du har mig vännen.

stopp

Skiter i allt. Så jävla trött och sliten. Min kropp orkar inte, mina ben orkar inte bära mig, min hjärna orkar inte tänka, mina öron vill inte höra, min mage vill inte ha mat. För mycket stress nu. Det funkar inte längre.


ros


Tack för en mysig födelsedag. Du är bäst Patrik.

TAGGA

Hade en bra födelsedag igår. Skola, stan med elin och patrik, sen mys hela kvällen. Vi käkade pizza, chips och kolla film. Eller jag sov men ändå. SJUKT trött var jag. Fick en stor fin ros av min älskling, så jävla underbar. Precis så jag ville ha min födelsedag, inget firande eller någonting. Bara vara hemma och ta det lugnt. Men idag blir det annat. FESTFESTFEST. Och imorn kommer släkten hit och firar mig. Perfekt helg faktist. Nu måste jag börja kolla ut vad jag ska ha på mig ikväll. KRAM.

måste bara säga att min pojkvän är underbar

YESYESYES! imorn är det min födelsedag och på lördag är det fest! Kan helgen bli bättre eller? En lektion idag, inte värt att kliva upp kl 8 på morgonen och gå på en lektion medans min älskling låg kvar och sov. Efter det var jag med amanda, mys<3 Sen drog mamma och jag tíll tunapark, klippte mig, köpte massa produkter till håret, fick ett par shorts och bytte mina träningsskor. Nu håller jag på och städar lite i mitt rum, måste ju vara fint imorn på min födelsedag då jag ska vara med patrik. Kanske dags att äta mat, duscha, kolla film och sova? KRAM.

puss amanda, puss elin

Försov mig en timme imorse, haha synd. Kunde lika gärna stannat hemma eftersom jag var i skolan en timme och kollade när klassen redovisade sina grejer. Sen slutade vi, skönt somfan. Sen dess har amanda och jag varit på stan, käkat subway och hängt undan massa kläder. Var på SKIT dåligt humör imorse men när jag kom till skolan och fick träffa amanda kändes allt bättre, tur att man har vänner som kan göra en glad, puss<3 Funderar på om jag ska dra och träna nu eller bara slappa tills mamma kommer hem. Vi ska iväg till stan och köpa present till mig sen, hihi. Sen äta middag tillsammans.  Efter det åker nog jag förmodligen till min älskling. KRAM.

GRATTIS TILL ELIN SOM FYLLER IDAG, PÅ LÖRDAG SKA DET FIRAS. PUSS.

för mycket nu

För mycket stress. För mycket press. För mycket panik. För mycket ångest. För mycket bråk. För mycket skrik. För mycket tårar. För mycket av skolan. FÖR MYCKET AV ALLT. Jag orkar inte. Det är min födelsedag på fredag, och fest på lördag. Det finns ingen ork till det. Jag vill inte ens sova, jag vill inte äta, jag vill inte göra någonting. Står inte ut längre, när ska det ske en förändring? 


SUMMERLOVE




PÅVÄG HEM TILL MIG NU, VÄLKOMMEN!

det räcker nu

Det är sån sjuk press nu. Mitt betyg i engelska hänger på ett enda prov. Klarar jag g imorn så får jag g i slutbetyg, får jag ig blir det engelska A i tvåan med. Likaså matten, det hänger på min insats nu. Hur mycket jag kämpar och hur mycket jag orkar. Jag har en vecka på mig att fixa det här, veckan efter skolavslutningen. Inatt fick jag MAX 3 timmars sömn. Ångesten tog över, släckte jag lampan fick jag panik. Något är riktigt fel nu, jag kan inte säga vad men jag känner inte igen mig själv. Det här är inte jag längre.
Jag vill inte mer.

hjärta


love u.

ont

Just nu kan allt ta sig. Precis ALLT. Det är den här årstiden jag borde vara lycklig och glad. Men det är inte så lätt. Jag känner mig helt tom. Helt värdelös och misslyckad. Klarar inte av att vara hemma längre. Allt blir bara fel, jag trivs bättre här ute på landet hos mormor och morfar, så mysigt. Kommer nog bo här mestadels i sommar när min familj åker till turkiet utan mig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, så blandade känslor alltså.
Vänner och pojkvän håller mitt humör uppe, hade aldrig klarat det här utan er. Speciellt Amanda och Patrik. Jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig.

love

Sover ute hos min underbara pojkvän inatt.
Så glad att du ställer upp för mig jämt.
Tack för allt, jag älskar dig verkligen så mycket Patrik.

aj

Vaknade upp brevid patrik och jag blev såklart på bra humör, fast han sov så länge... Gick upp runt 12 sen drog jag hem vid 1, har varit på stan med hanna och mamma sen dess. Fick med mig en skjorta hem iaf. Just nu är jag arg och irreterad. Likaså min mage, har svin ont och mår illa så nu ska jag bara vila hela kvällen. HEJ.

min


aldrig utan dig.

LYCKA

Just nu njuter jag av livet. Och av värmen, familjen, vänner och pojkvän. Träffade tessan ute på förmiddagen, käkade glass och bara pratade i solen, riktigt mysigt. Sen åkte jag och elin till stan, fikade å så. Nu ska jag käka spicy med familjen och patrik sen åker vi ut till honom och sover där. Den här dagen kunde inte bli bättre. PUSSSSS.

smärta:(:(

Den här dagen började fan inte bra alltså. Eller kan säga att kvällen igår inte slutade bra. Ramlade ner från min byrå och gjorde illa mig ganska rejält, slog i benet och huvudet. Sov riktigt dåligt inatt pga av det. Så jag sov hela förmiddagen idag. HELT däckad var jag. Tog mig iallafall till stan senare och träffade elin malin nadine emelie och lisa. Vi fikade på waynes sen drog jag till tunapark med anton. Kvällen har spenderats på slagstaglass och hos nadine. Tack för en mysig dag babes. Nu ska jag bara kolla på film tills min älskling kommer hit inatt. KRAM.


hjärtegull

Usch för detta, vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det är pollen, brist på sömn eller psykiskt. För bra mår jag inte. Värk i kroppen, svider i magen, yr i huvudet, rinner i näsan, utslag på kroppen?? Hmm. Därför tänker jag vila ikväll, skippar tränigen fan. Mår jag bra imorn ska jag fan upp tidigt och träna innan skolan. På eftermiddagen ska jag iaf fika med några babes, kvällen har jag inga planer för än så länge. Hoppas iaf att helgen blir lugn och mysig. HEHE, längtar! Skolan ger mig ångest, skolan gör mig stressad, skolan gör mig sjuk. Därför behöver jag helg. Imorn är det nationellt prov i matte och jag tar det inte seriöst alls. OM jag ens går dit och skriver det så kommer jag bara skratta. Skratta åt mig själv kommer jag göra. Kanske skratta lite åt amanda också. Fast bara om hon har en dålig dag som jag kommer ha. Som förra onsdagen, hehe... Nu ska vi äta tacos men jag får inte äta, nanana. Nu vet jag att mandy blir arg men det skiter jag i för jag hoppas hon förstår att jag skämtar. Hur mycket man än bantar så kan man inte skippa tacos..... KRAM.

mm

jag är så jävla less på allt just nu.


landet




Jag vill tillbaka.

skit bra

Slutade tidigt idag. Efter det gjorde amanda och jag nationellt prov i engelska, muntligt. Det gick jättebra, verkligen... Nu sitter jag och väntar på att sandra och johny ska hämta mig för vi ska åka o träna. SKÖNT. Sen ikväll åker jag nog ut till Patrik. KRAM.

tråkigt.

tråkig dag. tråkigt väder. tråkig skola. tråkigt liv.


kroppen säger nej

Mina känslor är verkligen blandade idag. Försöker verkligen vara glad och klara av allt men min kropp vill inte. Den vill bara ligga hemma och vila. Skulle jag låta den få sin vilja så skulle jag fastna där. Därför låter jag mitt huvud bestämma. Alltså att träffa vänner, träna, gå till skolan och allt som man nu gör. Frågan är hur länge det tar innan jag ligger ner på botten? Kanske dags att ta det lite lugnt och stressa ner?
Trygghet. Närhet.

allergi

Jag är helt slut. Min kropp orkar inte mer nu. Pollen förstör mig totalt, jag bara sover sover och sover. Det verkar vara det enda jag orkar under våren. Inte är det kul iallafall. Nu ska jag ta och sova. Hoppas på att jag mår bättre imorn för jag ska träffa massa vänner och träna. Just nu behöver jag bara DIG och sömn. KRAM.

SKÖNT MED SOL

Jag tänker inte låta skolan ta över min fritid även fast jag skulle behöva det. Man går i skolan för att lära sig något, inte för att bli deprimerad och utbränd. Tycker det har gått för långt nu. Inge mer snack om skolan för den skiter jag i nu. Sitter hemma på balkongen och solar. Fett skönt är det. Ska ta en glass nu, inte helt fel. Senare på eftermiddagen ska jag ta bussen ut till landet till mormor och morfar, ska ut och gå sen sova där. Väldigt mysigt. Saknar landet faktist, jag är inte van att bo i en lägenhet. Hoppas att jag vänjer mig annars vill jag flytta igen. Funderar på att ta med mig kameran. Det blir nog så. Alltså kanske det kommer upp lite bilder här idag,imorn, om en vecka eller om ett år. Föresten så fyller jag om 11 dagar. Tiden går för fort ibland. KRAM


utan dig är jag inte hel


jag orkar inte hur länge som helst.

söndag?

Den här helgen har varit helt perfekt. Vädret igår kunde inte bli bättre ju. Vaknade tidigt igår och skulle träna, mådde skit men åkte dit ändå. Kom hem tio minuter senare, kramper i magen och yrsel. Inte okej. Patrik och lukas kom även hit och sov på natten till lördag så vi chillade här hela morgonen igår, senare åkte patrik och jag ut till anton och amanda. Lite senare kom ville, linda och ludde, så vi grillade och bada/basta, riktigt skönt var det. Sen sov jag och patirk kvar där. Nu har vi precis städat klart det sista i huset. Skönt att ha det gjort nu. Funderar på vad jag ska göra idag bara, behöver träna men är så sjukt trött pga av all jävla pollen. Kliar och svider överallt. Behöver plugga men jag har ingen motivation. Låter ångesten ta över. KRAM.

Måste bara säga att jag vill döda negern som har snott min cykel.

städa städa varje fredag

Städningen gick helt okej igår, jobbigt att ligga på golvet som en padda och torka alla lister och skit. Menfan, det måste ju bli snyggt. Åkte hem och duschade sen tog jag och patrik bussen till ludde där det var massa folk. Vi grillade, kollade ishockey och killarna spelade fifia. Trevligt var det, runt midnatt fick patrik och jag skjuts hem till honom av emil. Gick upp vid elva imorse och skulle ta bussen ut till huset för vi skulle städa, men vi missade bussen. Satt och väntade på nästa buss i två timmar sen städade vi as snabbt och åkte hem efter ett par timmar. Nu är det bara hallen och lite i badrummet kvar, men det tar vi på söndag. Hanna och jag har varit på stan, ätit spicy, fett gott. Fick även med mig ett par solbrillor och en ring hem. Aldrig fel. Mamma åker till turkiet inatt så hon har redan dragit till arlanda så nu är jag och hanna ensamma hemma. Vi har hyrt film och köpt massa gott som vi ska ha ikväll. Oj nu blev det ett jävligt långt inlägg så jag kanske ska sluta skriva? KRAM.


tränatränatränaträna

Träningen gick utmärkt idag, elin och jag kämpade på somfan. Helt slut nu. Har precis bakat kladdkaka, tyckte jag förtjänade det efter flera dagar med hård träning. Fast ska upp tidigt och träna imorn med, sen ska patrik, jag och hanna ut till st sundby och jobba arslet av oss. Tråkigt men värt det. NU ska jag kolla film, sen kommer patrik hit efter krogen. FAN VAD MYS.

tycker om dig snygging.


runaway

Provet gick fan helt åt helvete så tänker inte säga något mer än det. Direkt efter vi blev klara åkte jag och amanda till tuna park, vi åt korv. Och nu är jag hemma, funderar på att sova en timme. Runt tre ska iaf elin och jag till forever och träna, nice somfan. HÖRS IKVÄLL, KRAM.

fan vad glad jag är

FYFAN vad slut jag är. Tränade stenhårt idag, tyngre vikter än vanligt på bodypumpen. Så nu kan man säga att min kropp är död. Har precis duschat och ska bädda rent i sängen och städa lite, sen ska jag läsa och äta glass. Haha, läser egowoman som carolina gynning har skrivit. Sjukt bra är den. Imorn är har vi nationellt prov i matte, fett svårt och fett mycket ig blir det. Inte okej men det är inte mitt fel att jag är osmart? Ska bara skriva provet sen slutar vi, FAN VAD SKÖNT. På eftermiddagen ska elin följa med mig till forever och träna, kul somfan:) Sen är vi lediga torsdag, fredag. Fan vilken nice vecka alltså.

BILDER







BILDER FRÅN HELGEN!!

helt okej ändå.

PERFEKT VECKA.
måndag: hemma, sen fira mormor.
tisdag: skola, plugg med bästa, träning, tuna park.
onsdag: träna tidigt, en lektion, sen hitta på något kul.
torsdag: jobba hela dagen, träna.
fredag: jobba, sen mysa med lillesyster och amanda.
(mamma är bortrest)
lördag: jobba, sen sover patrik hos mig.
söndag: jobba, sova hos mormor?

Kommer slita som aldrig förr, men det kommer vara värt pengarna. Jag, Hanna och Patrik ska alltså städa ur vårat gamla hus, 400 kvadratmeter. Inte att leka med men det kommer vara värt det. Nu är det sängen som gäller, min kropp är helt slut. Kanske kommer upp några bilder här inann jag somnar. KRAM.


sjuk

Ingen skola idag. Mår inge bra faktist. Låg och chillade hela dagen igår med patrik och började må jätte dåligt. Så jag stannade hemma idag. Känner mig bättre nu, fast min kropp orkar ingenting, så idag ska jag skippa träningen. Haha, har tränignsvärk sen i lördags. Helt sjukt. Ikväll ska vi åka ut till st sundby och fira mormor som fyller år. GRATTIS. Sen ska jag sova så jävla tidigt så jag orkar skolan imorn. Intressant inlägg. KRAM.


YEAH FUCKING HELG

Helt slut efter en jätte bra helg. Tränade bodypump tidigt igår, sen åkte mamma och jag till tuna park, plantagen och max. Åkte och hämtade amanda sen så åkte vi hem till mig och började fixa iordning oss. Sen kom det lite folk hit. Kvällen blev inte som planerat men hade kul ändå. Nu har jag precis ätit spicy och snart ska patrik och jag hyra film.  Sen ska vi mysa heeeela kvällen. SÅ HÖRS IMORN!!!


mys hos elin<3

Den här dagen har gått så jääävla fort. Skolan gick helt okej idag, fick en hel del gjort faktist. Åkte hem efter skolan, bytte om och så. Sen åkte jag ner till stan, mötte anton och amanda, fika lite o så. Sen drog jag amanda hem till elin, började grilla sen kom emelie nadine malin och tove. Vi åt mat och kollade på skräckfilm. OMG har inte varit så rädd på jävligt länge. Och kul att det spöka i elins hus?:P sen gjorde de inte de heller ;PPpppPP, hehe de var bara en dörr. JA, men det har iaf vart en trevlig kväll. PUSS, nu ska jag sova. träning tidigt imorn, orkar man?


fucking school


bättre tider

Mår illa, huvudvärk, värk i kroppen, kliar och svider i ögonen, sticks i näsan, kliar på hela kroppen och nyser. Jag som tagit sprutor i tre år så mina allergier skulle försvinna. Ibland blir man ju väldigt arg och besviken. Men jag försöker njuta av våren ändå. Imorn är det helg och då ska jag försöka att inte klaga. Hoppas det händer något kul. Nu vill jag ha sommar på riktigt och bli brun i min nya fina bikini. Nu: dusch, glass, tv, läsa, sova. PUSS.


FAN VILKKEN UNDERBAR DAG

Hade bara en lektion idag så jag är redan hemma. Skönt att komma hem tidigt någon dag iaf. Just nu sitter jag ute på balkongen i bikini och solar. Trodde fan inte solen värmde så här mycket, men det bränner fan på rätt bra. Hanna och jag var nyss på ica och handlade, tacos, glass och fruktsallad. Vi ska snart promenera till badhuset och simma, patrik ska även följa med. Sen blir det mys hela kvällen. Nu ska jag steka lite till, PUSS.

puss


Saknar dig bebis.

aldrig utan dig.


Vi kämpar det sista nu. Vi klarar det tillsammans.
Jag orkar ingenting utan dig min älskade bäver.

svag

hur lätt är det att ta sig upp på morgonen när man vet att man är ensam och ledsen? hade en jobbig kväll igår, hade en jobbig natt, och har en jobbig morgon. idag ligger jag hemma och kollar på sorgliga filmer, därför tänker jag inte skriva mer idag. tror inte många är så intrersserade av hur deppig jag är så därför skiter jag i allt nu.

det har gått mer än två år sen du lämnade oss. saknaden blir större
för varje dag som går. jag kommer aldrig bli samma person igen.
inte utan dig. hela tiden är det någonting som fattas. något som saknas.
utan dig är jag inte hel.


tom

Helt slut. Både i kroppen och i huvudet. Tränat lite hårt idag, först på morgonen kondition 40 min, sen styrka 40 min. På kvällen körde sandra och jag pulsforever i 45 minuter, sen styrka på det. Visst det känns skönt nu men fan vad slut man blir. Har inte haft den bästa kvällen, bara legat i sängen och varit depp. Inte ätit någon kvällsmat än så det kanske vore dags nu. Mår förtillfället inte så bra men hoppas på att det är bättre imorn. Nu ska jag snart krypa ner under täcket.

vill bort här ifrån igen. fast inte till egypten kanske...........

hej

Sitter i klassrummet och pluggar lite, kom nyss tillbaka från forever. Klassen åkte till Mesta och spelade fotboll men eftersom jag blir allergisk av att anstränga mig ute så gick jag till gymmet istället. Gick skit bra, ovanligt bra. Ska träna med syster ikväll också, och imorn ska jag och lillesyster till badhuset och motionsimma. Den här veckan kommer nog mest bestå av skola och träning, men det är sånt man gillar så vad spelar det för roll? Nu ska jag skicka in hälsodagboken som jag nyss blev klar med. PUSS.


okej

Självklart fick jag en allergichock idag när jag mådde så jävla bra. Nu är jag trött och ledsen på allt. Trodde jag skulle klara av den här våren pga av min jävla tre års behandling, men det verkar fan onödigt att jag gjorde den. Aja som sagt, jag mår inte så jävla bra nu och tänker därför sova, först ska jag hälla 100 liter ögondroppar i mina ögon, och sedan svälja 100 tabletter. Hoppas min kropp orkar mer imorn för jag har tänkt att träna först på morgonen och sen på kvällen.


en bra söndag?

Igår sov jag hos patrik, kollade på avatar och myste. Vaknade vid 11 imorse och då kom mamma och hämtade mig, åkte ut till huset och jag städade ur mitt rum och fixa lite. Tog bussen hem vid 1 och gick och handlade, nu ska jag fixa i ordning mig för att åka ut till tuna park och träffa syster. Sen ska vi åka ut till st sundby, fika hos farmor och hämta lite grejer från huset. Det här är typ den första söndagen i hela mitt liv som jag är glad. Annars brukar det alltid vara depp och ångest, men idag mår jag fan bra. Än så länge iallafall. KRAM.


valborg











kär


Det går inte att beskriva dessa känslor. Känner mig så säker och
trygg vid din sída. Kan inte föreställa mig hur det skulle vara utan dig.
Du är så speciell för mig.

tack alla som bryr sig<3

Valborg blev inte som planerat. Festen i stora sundby blev inställd så istället var vi hos mig lite tjejer, sen drog vi vidare till en fest på djurgården. Kul var det, tills det började spåra ur totalt. Inte okej med största blåtiran vid ögat. Men vem är så dum i huvudet och slår någon utan anledning? Knäppaste tjejen jag träffat. Men jag hade kul med underbara vänner så nu tänker jag inte klaga mer även om det snurrar lite i huvudet. Ska ta och sova nu, sen åker jag ut till världens bästa och myser. KRAM.
Bilder kommer en annan dag:))


RSS 2.0