lycka

Igår hade jag matte prov och engelska prov nationella. Och det gick så jävla bra med matten, både amanda och jag klarade provet och vi blev så jävla glada. Gustav med<3puss. Det firade vi med lite mys hos amanda igår kväll, sov även kvar här. Snart vi ska fixa oss och åka till tuna park, köpa skor tills ikväll och lite så. Sen blire spicy till lunch, inte helt fel alltså. Ikväll drar vi ut till st sundby, åker nog till min feta tjocka äckliga kusin anton. Hoppas du läser det här babe:) Sen blire lokalfest. Hoppas kvällen, eller dagen blir riktigt lyckad. KRAM TILL ALLA.

kram


myser hos min babe. nu ska vi cykla.
LÄNGTAR TILLS IMORN!

myser nu




Dagen igår var seg i stockholm, var först på dagens nyheter och expressen,
gjorde en uppgift med anton, isak och amanda. Resultat ser ni på första bilden.
Kom hem vid 6 tiden då käkade amanda och jag subway sen drog jag till tuna park
och träffade mamma och dom. Nu är vi i skolan, babe och jag sitter i grupprummet och
klassen gör en tidning med italienarna men vi slapp göra det för vi har så mycket
annat att göra. Efter skolan ska vi till djurgårdsparken och spela brännboll och grilla
med klassen och italienarna. Får se vad som händer ikväll, behöver plugga men vadfan
det gör man ju i skolan... "Så tar man massa ego bilder istället" ;PPpppPPppp

ger upp

Jag orkar inte skolan. Längtar inte tills imorn när jag ska prata med alla lärare om vad jag missat de här två veckorna. Har redan ångest. Kommer inte orka det sista som är kvar nu. Har redan börjat ge upp så frågan är hur det här kommer gå?


äschhh

magen mår fan inge vidare idag. hoppas på att denna jävla bakterie försvinner snart. jobbade idag, 12-16. mycket folk idag pga av uppträdanden och kupongrace. så dagen gick snabbt. har hjälpt mamma med tvätten och sovit hela kvällen. ska snart stänga av datorn och sova för imorn ska jag upp tidigt, ska till stockholm med klassen. vet inte ens vad vi ska göra där men.. hehe. sen blire träning, hård träning varje dag tills sommaren nu. men god natt iaf:) längtar till valbrog. trore blir kul! yes. KRAM.


skönt att vara hemma vaa

Blev fest igår hos Evelina. Riktigt lyckat blev det. Kom hem rätt så sent efter att ha legat i en bagage lucka med patrik och ludde hela vägen från eklången haha, sen sov amanda och patrik hos mig. Vaknade tidigt imorse och då hade amanda dragit, men efter några timmar gick jag och patrik upp från sängen och lagade tacos till frukost klockan 2. Har bara legat i sängen hela dagen, är jävligt seg och har träningsvärk sen igår. Har precis ätit tacos för andra gången idag och kollar nu på filmen my sisters keeper, sen måste jag sova tidigt för imorn ska jag jobba hela dagen. Sista gången jag jobbar på dimoda, tråkigt för ekonomin men skönt för helgerna. PUSS OCH KRAM, idag är jag glad.


egypten, hurghada, golden 5 city paradise



'





(snygg)


En resa jag aldrig kommer glömma. Både positivt och negativt. Men
nu är leken slut och allvaret börjar igen.

hejdå sverige, hej egypten.

Imorn åker jag, hanna och mamma till egypten och jag tror jag lämnar mobil och data hemma. Tror jag behöver det. Vill inte prata med någon och bara läsa böcker och lyssna på musik. Jag ska försöka att inte tänka på någonting här hemma eller sakna någon. Ska bli sååå skönt att komma bort nu, plus att jag behöver det som mest nu också när allt är som det är. Nu måste jag packa allt sedan blir det tv och sängen. Hemma nästa fredag, förmodligen glad och brun. Då blir det MASSA bilder. Om jag inte glömmer kameran hemma. KRAM.


snart drar jag iväg och solar och glömmer allt här hemma.

Dags att sova nu kanske. Har precis krypit ner nyduschad i min nybäddade säng, dock utan sällskap. Men jag klarar mig bra ändå. Det enda jag vill nu är att tiden ska gå fort så det blir fredag. Alltså blir det perfekt att jag jobbar imorn mellan 12-17, bra tidsfördriv att tjäna pengar. Aldrig fel ju. Vill bara komma bort härifrån nu. Ska bli så himla skönt att bara koppla bort allt som finns i mitt huvud nu och som ger mig ångest. Vi har även pratat lite om i sommar, i juni stannar jag nog i turkiet tre veckor sen åker johnny och jag hem. Sen ska jag och Amanda åka tillbaka i juli. Det är mycket på gång nu, och det gillar jag. GOD NATT.

onsdag

egypten på fredag. någon längtar. amanda fråga om jag skulle med på fest ikväll, och jag vill. men frågan är hur tiden ska räcka till? jag har halsvirus och vill bli frisk, jag har inte städat mitt rum, jag har inte fixat musik till ipoden, jag har inte börjat packa, plus att jag jobbar imorn. så det får bli en hemma kväll. och fan att jag tränade idag, nu är jag helt däckad. kanske bäst att vila nu så jag blir frisk. KRAM.


hals virus

Nu har jag varit hos doktorn och tagit halsprov. Det visade inte på någon infektion men ett virus, så jag hoppas att det går över snart för pencilin skulle ändå inte hjälpa. Vill fan inte vara sjuk på fredag när jag åker till egypten. Nu blir det stan med hanna och mamma. Får se vad som händer ikväll. KRAM.

farmor

Nu har jag sovit ett par timmar och känner mig lite piggare. Har börjat tagit fram sommarkläder och lite sånt, gud vad skönt att bara gå runt i klänning på kvällen utan att frysa. Åker ju till egypten på fredag, längtar verkligen. Ska snart hoppa in i duschen sen åker hanna och jag ut till farmor och farfar och myser. KRAM. 

Vilken härlig natt.

Jag har legat och gråtit hela natten för jag har så ont i halsen. Det här är helt sjukt. Hur ofta gråter man över att det gör ont i halsen? Nej inte ofta men nu gör jag fan det. Rösten börjar försvinna också. Fan vad härligt, jag som jobbar hela veckan och åker till egypten på fredag. Frågan är hur det ska gå?


<3


Jag skulle aldrig svika dig.

therese larsson, puss.


Helt okej film! Godnatt.

m

igår kom patrik till mig och sov här. vi myste, kollade på film och åt glass. riktigt mysigt var det. gick upp vid 12 idag, duschade och fixa lite sen åkte vi til tunapark med mamma en stund. sen körde vi hem honom så åkte jag och mamma till farmor. släkten var där och vi åt mat o så. nu är jag hemma igen och funderar på vad jag ska göra ikväll. skulle gått på bio men det verkar inte bli något.


this is my life.

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Lika bra det. Men nu är jag här igen. Kvällen igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men vadfan gör det? Amanda och jag kom hem till mig typ 12 inatt, somnade på soffan båda två, haha söta. Sen får jag ett telefonsamtal av patrik kl 5 på morgonen att han ska komma hit. Så det var bara att kliva upp och öppna dörren, somnade likafort igen. Nu har båda åkt och jag funderar på vad jag ska göra idag. Hade tänkt dra och träna men dom stänger kl 3 så jag kommer inte hinna det. Kanske blir en promenad till tuna park istället? Skulle behöva städa rummet men jag vill ut i solen. Så jag får se vad som händer idag. Kanske åker ut till fia ikväll och sover där? Ja kanske det. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen. KRAM.


jag orkar inte utan dig pappa.


RSS 2.0