arbetsintervju

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jobbat, hittat skor till bröllopet, fikat med mormor, tränat och förbrett mig inför arbetsintervjun imorgon. Börjar bli lite nervös, ska på intervju på parken zoo som köksbiträde. Haha, det är ju sommarjobb men det känns som att det är bättre än mitt nuvarande jobb. Fast jag vet inte riktigt om jag vill ha ett sommarjobb, ett extra jobb vore bättre. Men men, får se hur det går imorgon iallafall. Det kanske går åt helvete, jag kan inte göra mer än att vara mig själv och göra så gott jag kan, så det får gå som det går. Nu ska jag se på en film. KRAM.

saker som kunde varit annorlunda

Det är mycket man önskar var annorlunda. Eller som man kunde gjort annorlunda. Istället för att stänga in alla känslor i min kropp kunde jag tagit tag i saken och öppnat mig för någon. Men istället lät jag alla känslor stanna inne i min kropp och bara bli fler o fler, djupare in själen, det gjorde bara ondare för varje dag. Det får jag lida för idag. Psykiska problem, depression, svår ångest och antidepressiva mediciner. Hur kunde det gå så långt att jag skulle bli sjuk? Det är en av alla tusen saker jag kunde gjort annorlunda. Att prata ut är viktigt har jag lärt mig efter dessa smärtsamma år.

jag var påväg

Mina mediciner hjälpte mig, jag höll på att bli mig själv igen. Jag kunde sova bra, jag kunde andas bra och jag kunde tänka framåt. Nu har jag fastnat i min ensamhet igen och kan inte ta mig ur det. Jag har inte gjort annat än att skrika och gråta den här helgen. Stunder som dessa undrar jag vad meningen med livet är? Just nu vet jag faktist inte. Vad hände med familjen, kärleken och vännerna? Vart tog allt bra vägen? Jag höll på att bli hel, men jag går bara sönder mer och mer. En förändring skulle behövas. Eller en resa. Varför inte ett nytt liv? Varför inte bara somna och aldrig mer vakna igen?

ledsen

Livet suger. Hatar allt just nu.

wiho

Mitt humör är som en berg och dalbana just nu. Jag försöker ta vara på de bra stunderna men jag känner mig väldigt stressad nu för tiden. Planerar min systers bröllop, söker jobb, jobbar, letar distans skolor, försöker fixa klart min lägenhet. Ja det är mycket just nu. Jag är glad att min syster ska gifta sig. Så glad att jag ska få vara brudtärna hihi. Imorgon väntar en ny dag, hoppas på att vakna på en bättre sida då. KRAM.

mycket som händer

Det var ett tag sen sist. Livet rullar på. Dagarna går hur fort som helst, i helgen har jag tagit det lugnt hemma hos mamma. Jätte skönt. Träffade några vänner igår en stund bara. Idag fyller min lillesyster 12 år så vi har haft kalas här hemma. Jag gjorde även smörgåstårta och tjänade lite pengar, aldrig fel. Nu sitter jag och laddar upp inför en ny arbetsvecka. Har suttit och sökt massa jobb hela kvällen, hoppas på att någon hör av sig. Nu är det bara att vänta och se hur det blir med jobbet på burger king. BEHÖVER ett till jobb. Två timmar om dagen kommer man inte långt på, speciellt inte när man har egen lägenhet. Nu ska jag kolla lite film, PUSSSSs.

livet rullar på

Dagarna rullar på som vanligt och nu är det helg igen. Riktigt skönt. Jobbat hela veckan som vanligt, går riktigt bra! Snart kanske jag har ett till jobb. Fyfan vad jag ska tjäna pengar. ÅH vad glad jag är. Hoppas bara allt går som planerat. Ja, som sagt jag har ingenting att klaga på förtillfället. Eller jo min rygg, kan inte gå rakt för de gör så ont i svanken. Så på måndag blir det kiropraktorn. Min lillesyster opererade sin stortå i veckan, stackarn. Hon får inte på sig några skor så vi åkte och köpte nya åt henne idag. Imorgon åker mamma förhoppningsvis iväg och blir opererad igen. Alla i familjen förrutom Sandra har ont någonstans, haha illa. Nu ska jag kolla film och ladda upp inför morgondagen, blir att åka till Västerås eller Stockholm med min syster. KRAM.

ta mig till thailand igen

Sitter och letar resor. Behöver komma bort ett tag. Skulle åkt med familjen nu i februari men mamma blev sjuk så det går inte, så jävla sämst. Thailand vore inte fel, ska försöka övertala min store syster att hon och jag ska dra iväg ett par veckor. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

det handlar inte om att läka. utan om att hantera smärtan.


Djupa sår. Ett hål i hjärtat. En klump i bröstet. Tårar som rinner.
En saknad och en sorg som aldrig kommer lämna min kropp ifred. Det
är svårt att lämna allt bakom sig. Man måste lära sig att acceptera vad
som hänt och kunna hantera det samtidigt som man försöker gå vidare
från det som varit. Vissa säger att tiden läker alla sår, men jag kan
tyvärr inte hålla med. Jag kommer alltid ha djupa sår i min själ. Dom
kommer inte läka. Men det kommer bli lättare att hantera de. Snart har
det gått tre år. Tre känslosamma jävla år. Livet är riktigt orättvist.

mknhbyugtuijhbgferghbn

så less

ingen ork

Jag orkar inte mer. Krafterna är slut och jag vill bara sova för en stund. Föralltid.

känslor

Livet är upp och ner. Som vanligt. Om jag bara kunde bli hel igen. Vill ha dig så mycket. Igen.

tjej mys

Idag har jag fått mycket gjort. Min helg börjar idag och det känns sjukt skönt. Ska spendera min helg med endast tjejer och mys. Riktigt härligt. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, ska bada som aldrig förr. Om inte allt vatten försvinner när jag hoppar i:) Skulle ju vara ganska kult tycker jag. KRAM, NATTINATTI.
Ja men puss då. Ikväll myste jag och hanna med oth, as mys vare.

jaha

Jobbar två timmar per dag och det är skönt. Blir inte så mycket pengar men det är alltid något. Inatt fick jag bara några timmars sömn så jag skulle behöva ta igen de och lägga mig nu. Imorgon ska jag ta minst en timmes promenad, måste komma igång med träningen. Det går väldigt segt men jag har varit lite nere så jag har inte orkat. På torsdag åker jag till Örebro med mina systrar. Bo på hotell, äta god mat, gå på bio, bada i gustavsvik och shoppa. Sen kommer vi hem på fredag kväll så det blir bara en natt borta. Fast det ska ändå bli skönt och komma bort ett tag iaf. Synd att mamma inte kan följa med, stackarn. Måste gå hem imorgon och se hur hon mår. NU kanske jag ska sluta snacka en massa. Faktist så ska jag börja läsa en bok jag fick av mamma i julklapp, den handlar om syskonincest. Hemskt att sånt ens finns. God natt. KRAM.

new life

Imorgon börjar jag mitt nya liv, på riktigt. Jag har sagt det många gånger och aldrig klarat det, men jag tänker inte ge upp den här gången. Det är nytt år, det är början på något nytt. Imorgon är klockan ställd på 9.00, jag ska jobba några timmar, jag ska städa min lägenhet och jag ska träna och äta nyttig mat. Låter ju faktist helt perfekt.

ÄLSKAR MIN MALIN.

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Fått egen lägenhet, flygit till turkiet ensam med min syster, "hoppat" av skolan.

Har du några nyårslöften?
Har en hel del och imorgon börjar det. Känns bra.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej

Vilka länder besökte du?
Egypten och Turkiet

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
28e maj min födelsedag bland annat.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag tog tag i mina problem helt ensam.

Största misstaget?
Att jag misslyckades i skolan.

Bästa köpet?
Min htc mobil tror jag.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat tror jag, haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Kärlek, mina vänner, familjen

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie, från och med du, waka waka.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tråkigt men sant, ledsnare....

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit en bättre människa mot mina nära.

Favoritprogram på TV
Idol helt klart.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Träffade elin på stan, sen myste hemma med min pojkvän. Släkten firade mig dagen efter,

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Ingen speciell, haha.

Den bästa nya personen du träffade?
Malin Johansson. Min lilla pärla.


2011

Jaha, då var 2010 slut. Hade en rolig nyårsafton hos nadine med massa tjejer. Första gången jag haft en rolig nyårsafton. Tack för allt nadine. Malin blev min nyårspuss och det var mysigt. Vi gick hem till mig lite senare och skulle sova, men icke. Det hände grejer kan man säga. KRAM.

så himla less på besvikelser.

RSS 2.0