myser


fia och jag just nu, söta som alltid....
Sover i kungsör idag, imorn åker fia och jag till st sundby och hämtar
deras båt, sen ska vi ut på sjön och steka hela dagen. PUSS O KRAM.

midsommar


snodde några bilder amanda. PUSS.

inte okej

ingen mobil. förhoppningsvis köper jag en ny imorn. KRAM.

sommmmmmmmmmmar

min kropp är helt slut efter att ha jobbat ett par timmar igår och idag. det var nog inte ett så bra jobb för mig, patrik får göra det mesta eftersom det är han som bär de starka musklerna.. tur att jag har dig älskling;)puss. har myst ute på landet hos släkten hela eftermiddagen, hälsat på kusinernas hundvalp som är sååå gullig. erbjöd mig att vara hundvakt nästa vecka, så jag hoppas det blir så.. sen drog jag ner till st sundby och kollade på fotboll med fia och några och nu ligger vi i hennes säng i kungsör. imorn blir det sol och bad hela dagen sen in till stan för träning, tuna park, köpa ny mobil, hämta nya kläder och lite så. saknar min familj som är i turkiet. PUSS.

pigg

Nu har jag vilat ut hela helgen så jag känner mig liiite piggare men magen vill fortfarande ha ont. Har haft min patrik här i två nätter, riktigt skönt. Igår låg vi i soffan och kollade på tv hela dagen och kvällen, duktig som jag är lagade jag först lunch sen middag på kvällen. TACOS!!! Nu sover han och jag håller på och packar, ska ta med all min tvätt ut till landet så jag kan tvätta hos mormor. Tror jag stannar där ett tag nu. Tar iaf med grejer så får jag se. Idag ska patrik och jag hjälpa morfar att jobba vid vårt gamla hus. Får se hur det går. KRAM.

vill inte mer

När fan ska man få må bra egentligen? Det gör ont. Jag vill inte ha det såhär.


fuck bröllopet


ganska överskattat.

ajajajjj

Magsåret svider mer än någonsin idag, tur att mamma ringde doktorn så jag fick mediciner igen. Blev en sväng på tuna och stan med amanda idag, sen följde jag med mormor hem. Vi har ätit god mat och nu kollar vi på tv. Ska sova väldigt tidigt eftersom jag ska in till stan tidigt imorn och köra bodypum, (om magen mår bättre). Imorn blir det nog mys kväll hos mig med lite folk, kan behövas. KRAM.

sommar

Har myst ute vid hanna och linas sommarstuga idag. Årets första dopp faktist! Riktigt skönt var det. Tog bussen hem vid 5 sen har jag varit på grappa och käkat med mamma, systrar, mormor och morfar eftersom familjen lämnar mig, mormor och morfar imorn för att åka till turkiet hela sommaren. Skönt eller oskönt? Ja både och fan. Läskigt att sova ensam hemma, heheh. Men jag har ju mina vänner, pojkvän och släkt så jag klarar mig nog. I värsta fall åker jag väl dit. Eller det kanske jag gör ändå. Förstår inte varför jag ska skriva här när jag aldrig skriver något kul eller har några bilder. Men det här är ju min dagbok så varför sluta skriva liksom? KRAM.


sex and the city 2

Varit ute på landet hela dagen. Nu drar jag på bio med elin sen blir det nog lite mys med min älskling hemma hos mig!


mysigt eller???


ligger och myser hemma hos patrik i hans mysiga tröja. snart ska jag
lägga mig i hans mysiga säng och mysa hela natten. hoppas det blir
fint väder imorn så vi kan mysa ute i solen. hoppas det blir en fett
mysig dag. nu är det dags för mys. KRAM.

sjukt

Sjukt trött, sjukt ont, sjukt deprimerad och sjukt tråkigt liv. Hoppas på en bättre dag imorgon. GOD NATT.

kul o veta?

På fredag åker hela min familj till turkiet och jag ska vara ensam hemma hela sommaren. Tanken var att när hanna och sandra åker hem därifrån skulle mamma stanna kvar, för att amanda och jag skulle komma ner. Men nu vet jag inte alls hur det blir. Hoppas verkligen att amanda och jag åker annars kommer jag dö här hemma. Om det inte blir så funderar jag på att flyga ner dit ensam och stanna ett bra tag. Det suger att bo i lägenhet på sommaren. Fast nu är det dåligt väder så spela roll men ändååå.. Sov hos patrik igår och nu är jag hemma. Ligger i soffan och kollar på tv, jag är så sjukt trött och har värk i hela kroppen. Ska nog ta och sova ett tag innan jag ska iväg och träna. Det har varit en onyttig helg så idag ska jag plågas på gymmet. KRAM HEJDÅ.


myser

haft fullt upp hela helgen så nu ska jag bara mysa med film, chips, godis och min pojkvän hela kvällen. bättre söndag kan man inte ha. KRAM.

bra tid

som ni har märkt är mitt humör ganska ostabilt. ena sekunden är jag världens lyckligaste, och den andra sekunden ramlar jag ihop av panikångest. tar en dag i taget och bara chillar. helgen kommer bli grym hoppas jag! har fixat klart patriks studentpresenter idag och så. hoppas han blir glad. idag var det sista skoldagen innan lovet, godkänd i alla ämnen och jag är nöjd. kommer fira som fan imorn. på morgonen ska jag på hammargärdets avslutning i kyrkan, fett mysigt. på kvällen får jag se vad som händer om man glider ut till st sundby eller stannar i storstaden. och på lördag är det studentfirande för pojkvän och kusiner. sen blire fest. kommer bli en grym helg om allt blir som planerat. måste bara berätta att jag ska lära mig att köra traktor i sommar, rätt taggad :D godnatt,KRAM.

hejdå

jag ger snart upp. jag orkar inte mer.

DDÖÖDD

Hur kan jag döda min kropp såhär? Bodypump74 måndag och tisdag. Mina ben skakar, jag mår illa, jag är yr i huvudet och jag är TRÖTT. Nu ska jag städa mitt rum, sen får jag vila. Vill bara sova nu när jag har mördat min kropp medvetet. HEJDÅ.


hurtful

Jag önskar att du bara ville ha mig. Att jag var den enda för dig.

You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

orkarej

Vad jag än gör blir allt fel, precis ALLT. Jag vet att jag är en misslyckad idiot. Men vad fan ska jag göra åt saken? Orkar inte ta mer skit längre, fan alltså. Det som gör mig glad idag är att jag fick godkänt i matte A. Vilken lättnad. Tror jag ska sova nu, patrik sitter med sin familj och kollar tv så tror jag går och lägger mig nu. FUCK den här dagen.

NEJ

HUR KAN MAN SVIKA NÅGON SOM DU GÖR. JAG ORKAR INTE MER. HELT TOM.


solbränna

Idag har amanda och jag varit duktiga, jobbat från 10 till 2. SÅ SJUKT JOBBIGT. Solen stekte på rätt bra, inte den snyggaste brännan nu. Röd/brun runt om där jag hade mitt linne. Så när jag inte har tröja på mig ser det ut som jag har ett vitt linne, haha så jävla fult. Snart ska vi dra ut och grilla hos mormor o morfar sen kanske jag sover kvar där eller om jag åker till patrik. Tar med kameran så det kommer nog upp lite bilder här imorgon. HA EN TREVLIG KVÄLL, KRAM.


film och chips


Nu har jag duschat och känner mig lite piggare. Ska snart kolla på film
och käka chips med min syster. Sen blir det sängen direkt. Ska upp
tidigt imorn och jobba, JORDGUBBSLAND i hällby! KRAM.

skolavslutningen hos viktor




ja nu vet ni

Har inte skrivit här på ett par dagar. Har haft fullt upp faktist. Dåligt har jag mått, eller mår. Ändå har jag hållt humöret uppe. Jag har solat vid patriks pool, varit med amanda, haft skolavslutning, klassfest och varit på landet. Riktigt kul har jag haft. Kan inte påstå att jag har speciellt kul nu. Mår riktigt dåligt nu, känner mig så jävla sviken. Vet inte vart jag ska ta vägen längre. Och all jävla smärta i kroppen kan ju dra, men hur lätt är det för den att försvinna när allt bara går dåligt? Inte dirkekt roligt inlägg. Men nu vet ni hur det ligger till, varför jag inte orkar skriva. Kanske kommer upp lite bilder sen om jag orkar. Nu ska jag kolla på film och längta efter min älskling som jag får träffa imorn. Love you. KRAM.


sol, vind och vatten

Myste i kungsör i fias nya place igår. riktigt mysigt var det. vi tog tåget till skolan imorse, lämnade in datan bara sen slutade vi. då drog jag och köpte frukt sen vidare till elin. vi låg och stekte på hennes balkong ett par timmar sen åkte vi till stan och gjorde av med massa pengar, käkade spicy gjorde vi också. riktigt mysig dag. imorn ska jag upp kl 6 och gymma innan skolan. sen ska jag till skolan, sen ut till älsklingen, och på kvällen vara med min andra älskling amanda. hoppas på en bra dag imorn med. det här är första natten jag sover ensam sedan en vecka tillbaka, får se hur det går. hmmm.... SAKNAR MIN PATRIK. hoppas du har kul. PUSS OCH KRAM.

japp

Ifall någon har en sovplats över kan ni ju säga till. Klarar inte av det här. Vill inte vara kvar. Vill bara bort nu, för nu orkar jag fan inte mera.

RSS 2.0