godnatt

Jag har inget roligt att säga här i bloggen längre. Ingenting går bra, ingenting är roligt och jag har bara tråkigt hela tiden. Har jobbat hela helgen så nu är jag helt slut. Som tur är fixade jag så jag fick vara ledig nästa helg, riktigt skönt. Då har jag tid att träna hela helgen. Perfekt. Sandra fyller 20 idag så det var massa gäster här när jag kom hem från jobbet. Nu har dom åkt och jag kollar på Glamourama, haha så töntigt program men ändå kul. Har sån jälva ångest inför skolan imorn. Jag kommer inte klara av den här terminen.

27/2-08

Igår var det två år sedan du försvann pappa. Det gör ont att leva utan dig, att veta att inget i mitt liv kommer bli detsamma igen. Nu är livet bara trist och deppigt. Allt skulle vara så mycket bättre om du var här. Jag älskar dig.


bodypump

Jag är helt slut i kroppen efter att ha tränat bodypump tre gånger den här veckan. Kommer ha rejäl träningsvärk imorn, inte kul när jag ska jobba hela helgen. Så nu ska jag ta det lungt hela kvällen. SKÖNT.


Livet är bara depp.

Hemma igen efter resan till Stockholm. Det var så jäävla skönt med först ansiktsbehandling och sedan massage igår. Vågade inte riktigt bada i utomhuspoolen som var uppvärmd, bara Hanna och mormor som vågade. Åt på en italiensk resturang på kvällen sen somnade jag direkt. Gick upp tidigt idag och åt frukost sen gick vi på stan hela dagen. Fick med mig en hel del nytt hem. Alltid kul. Men nu är det lika deppigt igen. Står inte ut längre. Vill bara få ur mig allt men det hjälper inte att skriva på bloggen. Så nu kanske jag ska ta å skrika lite så borde de kännas bättre?

GRATTIS HANNA OCH LINA. 16 ÅR.

Idag har jag fikat med Evelina, tränat och solat. Var på kasst humör hela morgonen fram tills jag träffade Evelina, det var riktigt roligt att träffa henne för det var verkligen ett tag sen sist. Tränade bodypump med Sandra och Amanda, gick väl inte sådär jätte bra, kan bero på träningsvärken sen igår eller humöret. Kanske både och. Solade sen och det var aaas skönt för det är så jävla kallt ute. Ska bli skönt att åka till Stockhom imorn och gå på spa. Känner att jag behöver åka bort när allt är såhär deppigt. Sen är jag hemma på torsdag och hoppas på en rolig helg. Det var allt för idag. KRAM.

emo

Hur orkar man hålla humöret uppe när allt bara går dåligt hela tiden? Känns rätt ondödigt att kämpa när livet bara sviker. Hur mycket man än kämpar och försöker så blir allt bara fel och man blir ändå ledsen och sårad tillslut.


världens sötaste




sportlov

Har haft en rätt skön morgon idag så jag fortsätter att slappa lite till innan jag ska dra iväg och träna. Det blir bodypump, core och gym. Eller bodypump, gym och funktionell. Har inte tränat på mer än två veckor så det här ska bli skönt. Sen kommer Fia till mig ikväll, mysigt. Och imorn ska jag träffa Evelina, riktigt längsen. På onsdag åker mormor, jag, mamma och Hanna till Stockholm, ska bo på ett spa hotell och gå på stan. Sen åker vi hem på onsdag. Riktigt mysigt.

För två år sedan var den här veckan det värsta i mitt liv.  Saknar dig varje dag pappa.

livet suger

Det är nu jag behöver dig som mest. Orkar inte mera.


i need you.

Idag skriver jag inget om min dag för jag mår inge bra. Livet suger förtillfället. Jobbar hela helgen och har huvudvärk. Inget funkar som det ska och jag vill bara sjunka under jorden. Sitter här i min ensamhet och kollar på tv. Fan vilken värdelös kväll så nu ska jag sluta skriva. KRAM.


your love is my drug

Sov hela förmiddagen idag. Sen har jag bara varit uttråkad hela eftermiddagen. Hatar att bara ligga hemma och kolla på filmer. Iallafall i tre dagar i rad. Blir så rastlös att det skakar i min kropp och jag blir arg. Först tänkte jag åka och träna, sen tänkte jag åka och sola sen ville jag ut och gå sen ville jag baka. Men nej jag följde med mamma och handlade, haha. Nu har jag inte tränat på två veckor och det känns förjävligt. Annars har jag tränat 2-4 ggr i veckan. Men först hade jag problem med magen, sen blev jag sjuk (feber, förkyld, ont i halsen) och när jag blev frisk från det, ja då fick jag hjärnskakning. Undra vad som ska hindra mig från att träna nu när huvudet är bättre? INGENTING hoppas jag. Känner hur jävla slö jag redan har blivit de här två veckorna. Ligger bara hemma och äter känns det som. Så nästa vecka äre lov och då ska jag träna så mycket jag orkar och hinner. Amanda också vaaa. Se till att bli frisk nu så ska vi steka lite på gymmet! Hihii. PUSS.


chivas är söt

Igår sov jag och Hanna hos mormor och morfar med Chivas. Fan vad glad jag blev att få träffa honom. Saknar han redan ju. Han sov brevid mig hela natten, jätte mysigt! Tog bussen hem imorse, hade först tänkt att gå till skolan men nej, huvudvärken sitter i. Har nyss tagit en sån där stark tablett, eller fick bara ta en halv och jag känner redan hur snurrig och däckad jag börjar bli. Inte bra, så nu måste jag lägga mig. Funderar på att gå till ica sen och hyra en film, kanske köpa lite godis också? Låter bra det. Tänkte att jag skulle försöka ta mig till skolan och hämta några matte uppgifter men jag är alldeles för trött. Ska sova en stund nu så får jag se om jag orkar. KRAM.

fan vad trött man blir......

Spenderade min kväll på sjukhuset igår. I fem jävla timmar låg jag och väntade på att få komma in och träffa en doktor. Mmmm det gick ju bra. Han var helt störd och sa; Lite huvudvärk går över.. Sen gav han mig starka värktabletter som jag ska äta i några dagar. "Sprickan" i pannan var tydligen någon blödning men det ska läka av sig själv. Måste ligga och vila nu i några dagar och blir det inte bättre var jag tvungen att åka in igen. Tänker inte sätta min fot på akutmottagningen igen. Det är sjukt att man ska få behöva vänta i 5 timmar för att en doktor ska säga att man får gå hem direkt. Dessutom var det en tant som hade suttit där lika länge som jag, hon skulle till ortopeden för hon hade gjort illa handleden. Det fanns inte en enda människa som la märke till henne, hon bara satt där i sin rullstol och hade ont men ingen doktor eller sköterska tog hand om henne. Nu måste jag ta och äta, har inte ätit på ett dygn. KRAM.

bebis


Hur kul är det att ligga hemma och vara sjuk utan chivas? När vi bodde på landet var han alltid med mig hemma, men nu är han kvar där ute och här ligger jag ensam utan världens sötaste hund. Mår jag bättre senare i veckan ska jag åka ut och hälsa på honom. Saknar min bebis så sjukt mycket. PUSS.

varför måste man ha en rubrik?

Finns inget att säga om den här dagen. Mitt huvud gör ont och jag är trött och yr. Står fan inte ut längre. Så imorn blir det att bara ligga hemma hela dagen tills mamma kommer hem från umeå, då hon och jag åker till sjukhuset och kollar om det är något fel. KRAM.

goodbye

Vill bara tacka mina vänner för allt ni har gjort för mig i helgen. Amanda, Tessan, Johan, Sebbe, Evelina. Jag är väldigt glad att jag har er <3

hej jag har ett hål i mitt huvud.

Huvudet snurrar och energin är borta. Vart tog meningen med livet vägen?
Var på tuna park med min syster och gjorde av med lite pengar. Sen blev det käk på donken med mmmandy, vi tog bussen till Johan sen och kollade på film. Nu är jag hemma igen och lackar på livet. Ingenting går som det ska.


vart ska denna dag leda då?

Alla hjärtans dag, varför ska den dagen ens finnas? Så jävla överskattat. Visst, har man någon att "fira" det med är det väl mysigt. Men nu har jag ingen så det kanske blir med mina söta vänner, eller familj? Funkar likabra det. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åker till tuna park eller stan med syrran. Får se hur det blir, ingen av oss mår så bra, hon har gips på armen och jag har min feta bula i pannan. Fast bulan börjar bli mindre. Den syns fortfarande jätte mycket men den är betydligt mindre än vad den var igår. Ont gör det men får hoppas att det går över. Kanske blir sjukhuset sen, eller kanske inte? Bakom huden så är det ett hål in i huvudet. Svårt att förklara men äckkligt är det. Nej nu ska jag börja ta tag i den här dagen, mitt rum behöver städas. Och jag behöver duscha.


mys kväll med mig själv.







Ikväll deppar jag lite i min ensamhet. Sörjer för min stora bula i pannan. Sörjer för att jag mår illa och är yr. Amanda ville inte mysa med mig så det blir ensam, mamma är i Umeå, och resten av familjen ska på bio. Hejdå.

när ska det gå bra?

Verkligen lyckad kväll igår. Största bulan i pannan och är helt blå. Värker i hela huvudet och blir yr såfort jag rör mig. Fan asså, orkar inte mer.


chaachaa bloggen.

Äntligen fredag. Veckan har gått riktigt fort som alla andra veckor. Jag tycker nästan veckorna går snabbare än helgerna, det är sjukt men det känns fan så. Har media hela dagen idag, nu med Micke och på eftermiddagen med Hanna. Det suger. Hatar media! Men försöker att lyssna på bra musik så man håller humöret uppe tills ikväll. Amanda följer med mig hem efter skolan så ska vi fixa allt inför kvällens planer. Hoppas på en rolig helg. Nu är jag hungrig och det är lunch om en och en halvtimme, fan vad ILLA.

bra dag vaaaaaaa

Min mage krånglar igen. Vet inte om det är det "vanliga" eller om det är något annat. En konstig känsla är det iallafall. Skulle träna idag men det gick inge bra, ingen koncentration alls. För mycket i huvudet just nu tror jag. Istället gick jag till solfuxen och solade 20 minuter.  Mycket skönt. Min hemsida som ska vara klar om en vecka kan ju ta sig i arslet, jag började idag och ja, det gick ju väldigt bra. Jag fick psykbrott. Drog hem. Grät lite. Sen kändes det lite bättre. Matteprovet gick ju inte så mycket bättre det heller, 2 poäng ifrån G. Slipper omprov men istället blir det kompletering. Kul att skolan går bra tycker jag. Helgen blir iaf rolig, hoppas jag på.

man försöker så mycket men allt blir bara fel.

Skolan gick bra idag och jag börjar bli helt frisk. Förkylningen har inte försvunnit men tycker inte det räknas som sjuk direkt. Hade programhantering sen mattestuga. Gick bra för mig att jobba matte, helt otroligt men det gick fan bra. Hoppas på att klara provet imorn, fast först måste jag plugga stenhårt hela kvällen. Efter skolan åkte jag, mamma och Hanna till underbara hem, hittade en grej till mitt rum så nu är det bara en stol som saknas här inne. Åkte till ica sen och handlade och hämtade ut mina kläder som jag beställt, inget passa utom ett par leggings. Nu blire plugg hela kvällen, ska äta massssa glass också. Och imorn ska jag äntligen träna!

amanda var duktig idag.


KEBABTALLRIK NU, OHYEAH!


CONVERSE


turkiet i sommar, PERFEKT!

Känner mig liiiiite piggare idag så jag tog mig till skolan till andra lektionen. Hade redovisning i svenska och jag fick vg, stolt tjej somfan. Nu håller jag på och skriver klart engelskan som jag ska redovisa imorn, skriver om min bebis som jag saknar. Lilla plutttis. Sen håller jag på och kollar resor till Turkiet. Hoppas somfan att det blir såhär nu. Vill verkligen åka! Måste göra mat nu, chacha bloggen.


Smärta, sorg och saknad.

För två år sen var allt som vanligt. Då var du här med oss. Du andades. Du levde. Men 27/2-08 förändrades våra liv för att vi förlorade dig. Livet kommer aldrig bli detsamma som det än gång var. Två år har snart gått och saknaden blir större för varje dag som går. Du finns i mina tankar varje dag, önskar att du var här hos oss nu pappa.
Jag älskar dig.


va saruuuuuuu

Fortfarande sjuk. Och jag skulle ha jobbat idag. Febern hade sjunkit imorse, men nu har den stigit igen. Jag kan INTE vara sjuk imorn för det är skola och vi ska till gymmet på idrotten sen ska jag ha redovisning i svenska så febern måste vara borta imorn. Just nu sitter jag här och försöker plugga men jag är alldeles för lat för det. Förstår inte ens varför jag skriver i bloggen när jag inte har något vettigt att säga? Hejdå.

GÄSTBLOGG

jag älskar dig sophie, föralltid 

Rätt eller fel? Fan vetinte..

Ja vad gör man ikväll då? Jo ligger hemma o är sjuk och deppar. Mmm rolig helg, verkligen. Livet suger fan. Melodifestivalen, ne lockar inte alls så nu ska jag ta mig mot ica eller konsum och hyra film. Eller orkar man gå ut? Åh vad jobbigt allt blev. Jag är hungrig för jag har inte ätit något idag. Kanske dags att äta något då Sophie. Jaa kanske det ja.


one tree hill

Självklart mår jag lika dåligt idag. Inte alls bättre, skulle nästan kunna säga att jag mår sämre. Hela dagen igår låg jag och kollade oth, har gjort det idag med och snart har jag kollat klart på hela säsong 6 så jag ska snart gå och hyra några filmer så jag har något att göra ikväll. Vill vara med Filip idag men är rädd att smitta honom så jag hoppas jag mår bättre imorn så jag får träffa han. Så jävla tråkigt att ligga hemma själv och vara sjuk.

sötaste

vadå sjuk..??...??

Ja, då har man gått och blivit sjuk. Lite sådär lagom kul inför helgen, nej inte det minsta kul men vad ska man göra åt saken? Kände på mig att jag skulle bli sjuk för jag har sovit jätte dåligt den här veckan och haft mardrömmar och så är det alltid innan jag ska bli sjuk. Så inatt bröt det tydligen ut, för jag vaknade flera gånger av att jag knappt kunde andas och att det kliade i halsen. Jag tog mig till skolan ändå och var med på matte lektionen sen drog jag mig hemmåt igen. Har bara legat i min säng sen dess, kollat på tv och OTH. Finns inte så mycket mer att göra när man är sjuk och inte orkar någonting. Men jag MÅSTE ta och plugga lite iaf, matte prov om en vecka. Fast matten kan vänta, engelskan ska vara klar senast söndag så den måste jag göra klar. Mamma är på jobbet och vi har ingen mat hemma så nu ska jag och hanna gå till ica och handla.

mm kul, jättekul....

engelska - muntlig presentation, ska vara klar senast söndag.
svenska - instruktion, muntligt inför klassen.
matte - prov om en vecka.
naturkunskap - ekologisk hållbar utveckling. SKIT SVÅRT.
mediekunskap - mediekunskapsbok.
medieproduktion - skärmsläckare.
idrott & hälsa - hälsodagbok.
webbdesign - göra en hemsida.

Jag får snart psykbrott. Det är så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt är så sjukt svårt och jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Har bara lust att strunta i allt det här för jag orkar verkligen inte. Så nu drar jag och tränar.

jag mår illa.

Vaknade halv 7 idag av någon konstig anledning, kunde inte somna om så jag gick upp och duscha å fixa ordning mig. Hade tänkt att jag skulle gå till skolan idag men när jag kom ut såg jag att det var typ storm ute så jag tog bussen ändå. Just nu har vi programhantering och gör ett grupparbete om ergonomi, vi ska göra ett program om pausgymnastik och det går skit. Bilderna blev dåliga så jag är på dåligt humör nu. Snart är det mattestuga men jag hinner bara vara med en liten stund för jag ska till min doktor (Holger, haha) kl halv 2. Ikväll blir det att träna eftersom jag bara tog det lungt igår, ska nog köra funktionell och puls, eller puls och styrka/kondition. Ska iaf träna 2-3 timmar så får se vad det blir. Ska försöka få med min syster för det suger att träna ensam. Måste bara klaga lite på att jag mår illa, som vanligt. Och jag hatar det.

27/2-09


allting är så svårt utan dig pappa.
vill inget annat än att du ska komma tillbaka till oss.
det har snart gått två år utan dig och jag saknar dig mer för varje dag som går.

hhhhuuh

Nej jag kanske tog i lite för mycket i förra inlägget. Det är klart jag kommer fortsätta skriva , jag har bara haft fullt upp hela helgen och nu i början av veckan. Har varit med Filip sen i lördags, det är därför jag inte har suttit vid datan. Nu sitter jag i skolan och har precis käkat lunch. Kyckling, ris och currysås. Gott var det. Nu har vi engelska och ska förbreda oss inför nästa vecka då vi ska prata om något inför klassen. Tror jag ska prata om min lilla bebis vovve som inte bor hos oss längre eftersom vi har flyttat till stan. Saknar honom jätte mycket, måste åka ut till Berit och hälsa på honom. Ikväll ska jag antingen sola och träna, eller vara hemma och göra lite skolarbeten och kolla på film. Vill träna men gjorde det igår så jag vet inte. Roligt inlägg vaaa. Nej nu måste jag fortsätta med engelskan.

dddddamp

HAR INTE TID ATT SITTA VID DATAN OCH BLOGGA LÄNGRE. JAG HAR FAKTIST BÄTTRE SAKER FÖR MIG. SÅ NU VET NI, SLUTA LÄS FÖR JAG SKRIVER INTE MER.


RSS 2.0