glad

äntligen lov. i 19 dagar. åh vad underbart. nu ska jag bara vila i någon timme för jag har väldigt ont i mina knän, sen ska jag käka spicy och sova hos patrik. ska bli riktigt mysigt eftersom jag inte har varit där på typ mer än 1 månad. KRAM.

puss


din kärlek får mig att orka. jag älskar dig.

åker om 10 dagar

mina knän vill inte och orkar inte lika mycket som resten av kroppen. asså helvete. ramlade ihop idag mitt under bodypump passet. mina knän vill vila men resten av min kropp vill slita. frågan är vad jag ska göra? är helt blå och svullen. äsch det går nog över. nu kollar jag film och käkar popcorn med hanna. ska sova tidigt för imorn måste jag ta mig till skolan oavsett hur svag eller stark jag känner mig. bara att stå ut imorn för sen har jag lov i mer än två veckor. LÄNGTAR TILL EGYPTEN.


utan dina andetag

jobbat och tränat idag. helt okej fan. imorn är det möte med skolan, suck..... men jag måste, jag vet. bara att kämpa och se glad ut så blir nog allt bra. nu ska jag kolla på tv hela kvällen. hejdå bloggjävel.

du och jag.

Hade världens mysigaste morgon med min älskling. När klockan var tre gick vi upp från sängen och han beställde hem kebabpizza, sen låg vi i soffan och kollade på tv. Nu är han hemma och jag ligger i min säng och lyssnar på musik. Ska bara ligga framför tvn hela kvällen, mår inge vidare. Ont i magen, illamående och huvudvärk. Och allmänt deprimerad. IMORN måste jag orka träna. Även om kroppen säger nej ska jag träna.
Jag måste.


ta mig härifrån nu

12 dagar kvar tills vi åker till egypten. vill bara komma bort NUNUNU.


det här funkar inte.

gick upp tidigt idag för att jag hade tänkt att träna en timme på gymmet innan jobbet men det finns ingen ork. min kropp är helt slut. det får bli efter jobbet om jag har fått tillbaka min energi. jag vill bara ligga under täcket hela dagen men det går inte, måste stå där och vara trevlig och sälja häxor och kycklingar. ja fan vad kul. får se vad som händer ikväll, förhoppningsvis mår jag bättre då.

en deprimerad sophie.

har haft en riktigt jobbig dag idag. hela eftermiddagen har jag legat i min säng och stirrat in i väggen. hade inte ätit på 28 timmar och blev kissnödig så jag kämpade mig upp ur sängen och nu sitter jag här. har ätit lite mat och kollar på lets dance, samt letar resor till egypten. vi åker iväg v.15, ska bli riktigt skönt. vill bara komma bort nu för jag mår inge bra av att vara här. måste bara fixa klart allt med skolan innan, lämna tillbaka data och sånt eftersom jag har insett att jag inte kommer orka det här sista som är kvar. jag ger upp. vantrivs på mediaprogrammet så jag måste tänka ut vad jag vill gå istället. så nu vet ni det. ikväll blir jag bara liggandes i sängen om jag inte tar bussen ut till patrik och sover där. skulle vara mysigt men orken att ens behöva gå ut? nej den finns inte. imorn är det jobb, hur ska jag orka? måste hinna träna på morgonen också, har inte tränat sen i onsdags. omg. nu ska jag fortsätta kolla på lets dance.


ångest

jag står inte ut längre. på en sekund förändrades allt. låt mig få vara glad ibland. jag orkar inte hur länge som helst.


kom och köp

solade och tränade stenhårt efter skolan. riktigt skönt var det. så nu blir det att ta det lungt ENSAM hela kvällen, men inte gör det mig något. för vem behöver inte vara ensam ibland? får ändå träffa han i helgen och det ska bli underbart. längtar redan. nu ska jag gå till ica och lämna några filmer. JUSTJA, någon som vill köpa polkagrisar? 20kr/st.


en dag i chivas liv.





Sitter i skolan och jobbar med min powerpoint. Gör en berättelse om 
en dag i Chivas liv, haha. Efter skolan går jag på stugan en
halvtimme, sen ska jag sola och träna. Sen ikväll kommer Patrik till mig.
En helt perfekt dag. Men nu måste jag fortsätta jobba. PUSS OCH KRAM.

hoppas

mamma frågade mig och hanna nyss om vi ville åka utomlands på påsklovet. varför ens tveka? fyfan vad skönt, vi sitter och letar resor till egypten eller marocko. det är rätt slutsålt men vi hoppas på att få tag på någonting iaf.
 

vet att du inte bryr dig men jag kanske gör.

varför klarar jag mig inte ensam? en halvtimme hann jag vara glad innan ångesten kom tillbaka. står inte ut med det här. behöver dig vid min sida hela tiden men det funkar inte så jag måste föröska hitta något annat som får mig att känna mig trygg. nätterna får mig inte att må bättre. ångest, ångest, ångest.


skiter i allt

ligger hemma och vilar idag. ska sola sen om jag orkar. nu ska mamma och jag kolla efter lägenheter i turkiet tills i sommar. får se om jag sover hemma inatt eller vad jag gör. kanske hörs ikväll. kram.


normalt

nu ska jag klaga lite. välj själva om ni vill läsa eller ej. dagen började skit och slutar skit. hela dagen har varit skit. usch för såna här dagar. har värk i hela kroppen, nacke, rygg, armar, ben, höfter, fötter, huvudet. som plus i kanten mår jag jävligt illa, är yr och har väldigt ont i magen också. jag hatar det här. när fan ska man få må bra egentligen? varför ska det alltid vara någonstans det gör ont? gör det inte ont i själen så gör det ont i kroppen. JA alltid äre nått. ville bara säga det.


broken


tänk om man kunde spola tillbaka tiden då allt var bra och det inte fanns några brustna hjärtan. när man kunde skratta och känna att man var lycklig. när vi var en hel familj utan några bekymmer. en klump i magen och med en vilsen själ står jag här idag utan dig. hela mitt liv förändrades på en sekund. ingen ville det här. du kämpade, men ditt hjärta slutade slå. jag orkar inte det här. tårarna rinner och magen krampar. när ska detta ta slut? kommer det alltid vara såhär? jag står inte ut längre. kan du inte bara komma tillbaka älskade pappa?

nu drar jag.

min mobil är trasig. har en gammal mobil nu, funkar inte att skicka sms så ni vet. det är tur att allt ska gå så bra, eller hur? önskar att jag kunde få vara ledig imorn som alla andra på jb, men nej jag är kallad till stuga. matte och webbdesign, sen ska jag försöka göra klart lite andra saker också. varför pratar jag ens om skolan? shit sophie ge dig. nu ska jag iväg någonstans med min syster, skulle lämna in min mobil tänkte jag men alla papper och det har jag tappat bort. åh vad jag älskar mitt liv. hörs ikväll kanske.

behöver dig.

Jobbade igår så jag fick vara ledig idag. Riktigt skönt. Efter jobbet igår kom anton, amanda och patrik till mig. Vi gjorde tacos och lite så. Sen åkte vi till amanda där det var lite folk. Det var kul, bara det att jag var trött och hade ont i mina ben. Somnade skönt brevid patrik sen iaf. Nu har han åkt:( och jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Jag vill åka ut till farmor men det ville inte sandra så jag får se vad som händer. KRAM.

det är nu eller aldrig.

together


tillsammans klarar vi allt. vet inte vad jag skulle göra utan dig.

GLAD TJEJ

OMG. Det är helg nu. Faaan vad skönt. Ska njuta hela kvällen. Har precis lagat en god middag till mig själv, ensam som jag är. Nejrå, har haft sällskap hela eftermiddagen av Patrik men han åkte hem så kommer han hit imorn igen. MYS. Ikväll ska jag bara chilla och mysa för mig själv, kolla lets dance och läsa min bok som är så jävla bra. Hela veckan har jag längtat efter den här dagen bara för att få ta det lungt. Jobbar imorn så jag ska sova tidigt också. JA, imorn blire lite mys hos mig fast med flera. Tacos och film, räääätt så okej faktist. PUSS.

bild från turkiet i somras. loveu.


sover hos mandis ikväll(Y)

Amanda sa nyss att jag skulle kolla på hennes blogg och där stod det att vi måste börja plugga. Jag håller med. Vi är alldeles för lata min vän och jag. Ligger i varsin soffa med datorn i knät och är inne på facebook. Nej nu ska vi göra något åt det här sen ska väl vi ta och sova. Har iaf haft en mysig dag med min söta bäverkompis. IMORN ÄR DET HELG OCH JAG SKA BARA VILA, SOFTA, CHILLA, HÄNGA, MYSA. Gud så skönt det ska bli. PUSS.

Jag och Mandis i Turkiet.

utan dig hade jag aldrig klarat av det här

Finns inget att skriva här längre. Hur kul är det att veta vad jag gör om dagarna? Liksom det enda jag gör är: vaknar, är i skolan, åker hem, åker och tränar, sen hem och sova. Visst att jag träffar mina vänner ibland också men det känns så meningslöst att sitta å skriva om när jag är i skolan och tränar. Jag tror ni fattar. Hade en jobbig natt så jag stannade hemma från skolan idag, mår illa och har väldigt ont i magen. Hade tänkt träna ikväll, men jag får se hur det blir med det, magen får avgöra. Kanske tar en lång promenad istället om jag mår bättre? Nu ska jag försöka äta någonting sen ska jag läsa min svenskabok. KRAM.


Älskling och jag.


PUSS.

HEJ DÅ

Fuck it. Nu vill jag iväg. Skiter i det här och drar. KRAM.


we don't care


Jag ska kämpa.

inte okej

Hur kan en mage må så jävla dåligt? Helt sjukt vad jag mår illa. Jag är hungrig hela tiden men när jag äter så börjar jag må illa. Orkar inte det här, mina mediciner hjälper inte längre och jag står inte ut med det här. Undrar när det här såret ska läka. DET SUGER SKA NI VETA!! Jobbade några timmar idag men jag ville bara spy och sova så jag åkte hem. Äntligen ligger jag i min säng, stannar här hela kvällen, säkert hela dagen imorn med. Går nog och hyr en bra film. MYSIGT SKULLE JAG VILJA SÄGA, PUSS.

lördag

Hade en riktigt skön kväll igår, mysigt sällskap, rolig film och godis. Synd bara att jag fick huvudvärk och somnade. Vaknade tidigt idag, hade huvudvärken kvar men jag åkte och tränade iaf. Bodypump och gym, gick riktigt bra. Sen köpte jag med mig subway hem, det satt fint. Har varit ute i gamla huset hela dagen, morfar var där, sen kom mina fastrar och min mormor. Hälsade även på Chivas hos berit och han blev så himla glad. Om ett tag kommer evelina hit så ska vi fixa oss sen dra på fest, kul! Ha en bra lördagskväll! PUSS.


gillar dig amanda







Perfekt fredag idag. Hade media hela dagen i skolan och för en gång skull var det kul. Jag, Amanda och Niklas kommer göra grymmaste läkerol filmen. Blev en massa söta bilder tagna som ni kanske ser. Amanda och jag åt så mycket läkerol så båda fick ballong mage, det var inte skoj. Fikade med Eve och Johan efter skolan, sen kom även några fler, trevligt. Nu ligger jag hemma och ska snart gå till ica och hyra film och köpa godis sen får jag lite besök ikväll. Kunde denna helg börja bättre? Nej tror fan inte det. PUSS.

hej hahahahahahaha


Känner mig riktigt elak att jag lägger ut den här bilden på Jonatan. Men det kan vara den roligaste bild jag har sett. FÖRLÅT JONATAN men jag kan inte ta bort den.

äntligen helg.



Idag ska jag fika med mina söta vänner Evelina och Johan. PUSS.

emo

Deppig musik. Besvikelser. Ångest. Stress. Illamående. Exakt vad min kväll består av. Träningen gick skit eftersom jag hade så mycket annat i huvudet, kunde inte koncentrera mig alls och kunde inte anstränga mig fullt ut pga av magen som gjorde ont och jag ville bara spy. Hoppas på en rolig helg som kanske kan göra mig lite gladare? GODNATT.

finns det ens något jävla svar

"KÄRLEK" VAD FAN ÄR DET?


i can wait forever





Skolan går skit men idag försökte jag hålla humöret uppe. Och jag lyckades! Bjuder även på lite söta bilder från dagen. PUSS.


nu drar jag och tränar. hej


mitt mål

FUCK THE BUS

Idag vill jag bara ligga under täcket hela dagen. Hade världens sämsta start på dagen. Det började redan inatt, kunde inte sova, frös, svettades, frös och svettades. Vaknade kl 6 och kunde inte somna om. Låg kvar i sängen tills halv 8 och började då få riktigt ont i magen, gick direkt upp då och tog mina mediciner. Inte blev det bättre så jag blev arg. Så blev jag stressad och var tvungen och skynda mig för att hinna med bussen. Jag gick ut 08.15 till bussen för den går 17 över. Men nej den bussen kom aldrig. Då vänta jag tills 29 bussen skulle komma men så kommer den 35 istället, och självklart var den full och bara åker förbi. då hade jag stått ute i 20 minuter och var så jäääävla arg. Nästa buss skulle gå 41 så jag tänkte att jag skulle vänta på den med, så kommer den typ 47 och så kör den också förbi, den va inte ens full. FAAN VA ARG JAG VAR. Det var så jävla nära att jag gick hem då men tänkte att jag skulle vänta på nästa som gick 53. Den bussjäveln kom typ 58. Då hade jag stått ute och väntat på bussjäveln i 45 hela jävla minuter. Och fan vad kallt det var, och fan vad arg jag var. Hela min dag är förstörd. Har inte frysit så mycket på riktigt länge. Det värker fortfarande i mina tår. Det enda som gör den här dagen bra är att jag slutar halv 12. Behöver inte gå på stugan så ska hem och sovaaaaaaaaaaaaa!

nu är du min



LÄNGTAR TILL SOMMAREN NÄR JAG OCH MIN BIKINI SKA STEKA SOMFAN TILLSAMMANS!

vill bort härifrån

Idag är det en sån här dag när jag har ont överallt och är trött. Inte okej. Som tur är har svullnaden på mitt knä försvunnit nästan. Men istället håller min mage på och krånglar eftersom mina mediciner är slut, kommer inte kunna äta idag känner jag. Min rygg mår inte heller så bra, och inte mitt huvud. Varför ska hela kroppen påverkas av sömnbrist? Lite jobbigt faktist. Trött på allt just nu, vill bara dra härifrån nuuu!

hur ska jag göra

Orkar inte ha ont mer. Orkar inte skolan. Orkar inte plugga. Orkar inte va hemma. Orkar inte sova. Orkar inte vara glad. Orkar inte någonting. Har sån jävla ångest så det är sjukt. Snart kommer väl paniken så jag inte kan sova också, det vore ju perfekt.


mysig söndagskväll


Igår blev det bio mys med hanna och lina. Först åt vi subway och det var så jävla gott sen gick vi på bio och såg farsan. Kan vara den skönaste film jag har sett, skrattade nog under hela filmen. Tack för att ni gjorde min söndagskväll. PUSS.

FAN

Det är tur att allt går så bra för mig jämt. Orkar inte. GODNATT.


nattmössan

Skolan kan bara dra någonstans nu. Och den där jävla svenska boken tills imorn? Jag har läst 16 sidor men vet fan inte vad jag läst. Usch vad jobbigt det kan vara. Jag hostar, snorar och nyser, fan jag som skulle träna idag och imorn men det kanske inte blir så alltså. Igår åt jag mcdonalds och kebab, det var inte bra för figuren. Och idag har jag ätit en jätte god frukost med amanda och julia, men varför skiver jag om mat? Fan jag blir ju bara hungrig nu. FAN VAD ILLA.

JAG VILL HA DIG.


ja det gör jag

Hoppas på en lyckad lördagskväll. PUSS.


onödigt inlägg.

Fyfan vilken sömnlös natt. Legat och hostat hela natten och trott att jag ska spy. Svettades som en gris och hade mardrömmar (när jag väl somnade). Usch för det här. Hoppas jag har sällskap inatt så jag slipper detta. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men något lär ju hända iaf. Min syster har 20års fest, får se om jag drar dit eller gör något annat. Nu ska jag iaf äta frukost, eller just det, jag har ju så ont så jag inte kan svälja. Åh vad härligt livet är ibland.. KRAM.

utbrott snart, aa.

Trött på allt. ALLT ALLT ALLT. Kan inte någon bara rädda min dag? Trodde fan det skulle bi en rolig helg. Ångest, magkatarr, magsår, spyfärdig, deppig, ledsen, halsont. Nej det funkar inte. Får panik av det här så bäst jag drar. FUCK YOU.


dagens

Dagens vill ha: någon god mat, cheeseballz, cola, skorna.
Dagens klädsel:  jeansleggings, svart tröja, vinröd halsduk
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens händelse: att mitt bankomatkort helt plötsligt försvann i klassrummet?
Dagens låt: spotify funkar ej så ingen.
Dagens saknad: bebis
Dagens dummaste: min hals.
Dagens sjuka: halsen
Dagens roligaste: finns inget roligt idag tror jag? 
Dagens favorit: Isak
Dagens köp: ingetfan
Dagens godis: japp
Dagens humör: depp, trött, seg.
Dagens ord: aj, host, menåh.

amanda


PUSS

träningsvärk va nej???

Idag mår min kropp inte bra alls. Både jag och Amanda har sån sjuk jävla träningsvärk sen igår när vi tränade funktionell. Känner mig lite sliten av att ha tränat body pump måndag och tisdag, sen funktionell onsdagen. Jag får väl skylla mig själv men det känns bra att klaga lite. Dessutom har jag fått så sjukt ont i halsen, var ju sjuk för inte så längesen, kan fan inte bli sjuk igen. Så idag ska jag vila, vila och vila. Tänker inte ligga sjuk i helgen! Idag ska vi ha isvaksräddning men jag tänker inte vara med, vågar inte eftersom jag knappt kan simma och sen har jag ju ont i halsen. Nu ska vi äta frukost. PUSS.

puss på min panda

Just nu ligger jag och Amanda i varsin soffa och äter choklad och kollar på disney chanel. Beställde även hem kycklingtallrik till mig och kycklingrulle åt henne, det satt jävligt fint i våra runda magar så nu är vi nöjda. Känns lite onödigt att ha tränat hårt den här veckan när vi nu sitter och äter massa onyttigt. Men äsch, lite lyx i vardagen måste det väl vara ;) PUSS.

LÄNGTAR TILLS HELGEN!


varning för skabb




snyggaste brudarna va???? vi leker runt lite här i skolan. har programhantering och ska fotografera till en uppgift men vi gjorde lite annat istället. nu har vi mattestuga hela eftermiddagen, får se om vi går på hela. kanske kollar lite på stan istället, vill gärna ha något att ha på mig i helgen. sen ska vi iaf träna och efter det ska vi hem till mig och mysa. amanda sover hos mig för jag är själv hemma. kanske någon mer kommer och gör sällskap, det ryktas om att någon vill baka kladdkaka? PUSS.


skämdes när jag sare


Söt bild från dansen på idrotten.


break your heart

Måndag - bodypump 60 min, core 30 min, yoga 60 min.
Tisdag - löpband 20 min, gym, bodypump 60 min.
Onsdag - löpband och cross 20 min, funktionell träning 60 min, puls forever 45 minuter.
Torsdag - vila.
Fredag - vila, eller löpband och cross, lite gym.
Lördag - löpband 20 min, gym, bodypump 20 min.
Söndag - bodypump 60 min, eller pilates 60 min.

Plus uppvärmning och stretch. Perfekt för den här veckan!
Sitter i skolan och har engelska, steker med amanda (hon ville att jag skulle skriva det). Lunch om en timme, inte hungrig men skönt med rast. Yees, har inte så mycket att säga idag fan.. Ska sola efter skolan, sen träna. Skönt somfan. Träningsvärken var inte så farlig idag. Man är ju liksom rätt hård och klarar vad som helst.. PUSS.

TURKIET CHACHAA



KOMMER BLI BÄST I TURKIET I SOMMAR. LÄNGTAAAAR!


du finns inte här men du finns i mitt inre.

FANDÅ. åh skiter i allt snart. det enda som är positivt är fan att träna. tränigen gick otroligt jävla bra idag. allt annat kan dra åt fucking helvete. amanda gör mig glad, tur att jag har dig vid min sida varje dag. tack för det vännen.

jag förstår inte hur du kan göra såhär mot oss, och även mot dig själv.


RSS 2.0