det finns inte så mycket mer att säga än att vi är bäst.







Puss på denna roliga fredgaskväll med tacos, fruktsallad&glass och lite cheese ballz med min lillesyster och mandy.. Jo bilderna kan ju tala för sig själva men dansfilmerna kommer ni aldrig få se. Nu ska vi snart sova för imorn ska vi upp tidigt och träna sen ska jag jobba hela dagen. Efter det ska jag vara med min pojkvän. Godnatt!

äntligen helg, igen...

Tack för att du väckte mig idag amanda. Klockan 7 istället för 8. Tack gumman, väldigt skönt :) Hann iaf fixa ordning mig idag, hår, smink, kläder, frukost.. Jaaa allt sånt hann jag med iaf. Nu har vi mediekunskap med Micke, vi gör inte så mycket. Jobbar lite med mediekunskaps boken bara, snart är det lunch sen ska vi på en föreläsning sen slutar vi. Riktigt skönt att sluta halv 12 på en fredag. Då ska jag följa med Amanda hem och hjälpa henne att städa i deras gamla hus, eftersom dom flyttade igår. Sen ska vi nog till Tuna Park en sväng och efter det blire tacos eller kebab och cheese ballz med film och let's dance. En helt perfekt fredag alltså.

Jag tycker om dig så mycket F.E <3


ja det kanske inte var så dumt iaf

idag åt jag frukost som min doktor har sagt att jag MÅSTE göra varje dag. pga av min mage alltså. dyspepsi brukar det kallas. haha fråga mig inte varför men så äre. jaa, frukost åt jag. och det jag skulle säga är att jag orkade hela matte lektionen, gav inte ens upp en gång tror jag. det gick iaf bra för mig. och det var nog för att jag gick upp 15 minuter tidigare och åt frukost.
ett tips för att orka 3timmars matte. ät frukost!

idag ska jag träna. core 30 min, löpband 20 min, cross 20 min.
tror att det blir en promenad på det också.

please don't leave me

bodypump 60 minuter.
crosstrainer 20 minuter.

jo något bra har jag gjort idag iallafall. känner mig trött och ledsen så nu ska jag sova. imorn är det en ny dag och nya tag.

i like


längtar tills sommaren, kommer bli bäst i turkiet. två veckor!

party in the U.S.A

nu har jag fått mediciner mot min mage så hoppas det blir bra nu för annars ska dom gå ner med en slang genom munnen och ner i magen och kolla vad felet är. idag mår jag iaf bra. sov riktigt skönt inatt men der gjorde inte filip, haha stackarn :( har nyss ätit en banan och nu sitter vi och jobbar med ergonomi, efter det har vi matte stuga. jobbigt men ska bara vara där en liten stund för sen ska jag sola och träna ikväll. det var en vecka sen jag träna så det behövs. har ätit godis och fettig mat hela helgen, haha visst det är gott men jävligt tjockt. justja sandra och johnny har börjat träna på forever nu så det är lite trevligt tycker jag.

JAG SAKNAR MIN BEBIS.


du får mig att må bra.

åkte till skolan tillsammans med filip idag, eftersom jag sov där igår. mådde jätte bra på morgonen och så, men direkt jag satte mig vid datan i skolan började jag må illa och fick ont i magen. så jag tog bussen hem och ringde till mamma. så nu har vi fått en tid hos doktorn kl halv 3 idag. hoppas fan att dom gör något för jag vill kunna äta normalt utan att må illa och spy. usch vad trött jag är på det här. nej nu ska jag sluta gnälla för jag mår bra på alla andra sätt, lite magont ska inte hindra mig från att vara glad. just nu ligger jag i soffan och jobbar med min hemsida om ekologisk hållbar utveckling, efter det ska jag plugga matte och göra en engelskauppgift.


this love is unbrekable.

nu var denna helg slut och det är riktigt tråkigt. jag har varit med filip, varit i badhuset, varit på bio och firat min lillesyster. skrev i fredags att jag hade en överaskning till hanna, så vi gick till badhuset ett par timmar i lördags. efter det åt vi på mcdonalds sen fick hon välja sina presenter på stan som jag köpte åt henne. helgen har iaf varit jävligt bra och det är så jävla skönt att ha flyttat. har haft vinterpromenad på idrotten, vi gick till vilsta och grillade korv och så. väldigt tråkigt och kallt. just nu har vi svenska och gör ingenting, studievägledaren är här och pratar om nått skit. ikväll ska jag äntligen träna och sola. sen PLUGGA. åh vad kul, jättekul.


puss

nu har vi flyttat in i lägenheten och allt är nästan på plats. har inte haft tid och suttit vid datan de här dagarna och det kommer jag inte ha tid till i helgen heller. idag gick jag till skolan för första gången. riktigt skönt. har media hela dagen och det suger. nu har vi gjort klart lite arbeten i mediekunskap, jämfört olika tidningar o så. ikväll ska amanda och jag träna yoga sen blire lite mys. imorgon fyller min lillesyster 11 år och då har jag och amanda tänkt att göra något med henne, vad vi ska göra får jag se, det blir iaf en överaskning. glad kommer hon bli och det är det viktigaste.

allt som du inte var.

du är allt som jag drömt om. allt som jag har önskat.


assooo, okiii?

blev lite försenad till skolan idag, var ganska trött och orkade inte gå upp. blev ganska sent igår eftersom jag hade någon i luren. och inte vem som helst, någon speciell.... oj nu blir alla nyfikna. men nu har vi iaf matematik, och vi fattar liksom allt och ingenting. snart har vi rast, då ska jag och mandy gå och köpa bananer.. nu går flyttlasset från landet till stan, kanske är det lasse som kör bilen?? flyttlasset = lasse?? ja ibland pratar man i nattmössan, eller i ett nötskal enligt amanda??????

kramiiiz.


all or nothing

satt knappt vid datan igår därför skrev jag inget. först var jag hemma från skolan och packade allt i mitt rum, blev nästan klar. sen var jag tvungen att åka och hjälpa min syster på jobbet för det skulle byggas hyllor och bord med alla nya varor. stängde klockan 8 och då åkte vi hem till sandra och åt mat, sen kom johnnys kompis också. jag gick och köpte massa godis, chips, popcorn och dricka så kolla vi på nån dålig film.  somnade runt 1 så idag är jag skapligt trött. men det är sånt man får ta. imorn flyttar jag och det ska bli såååå jävla skönt..
nu ska jag och amanda göra ett grupparbete om ergonomi, får väl se hur det slutar.. hiihi..


aaaajdå

träningen gick skit och jag ville spy. fan jävla mage. imorn ska jag vara hemma, orkar verkligen ingenting när min mage håller på såhär. så nu blir det sängen.

äre stek så äre.

ny bloggdesign. gillar den fan. stekig bild på en stekig bloggare. helt perfekt alltså. jomen nu har vi svenska här i skolan, sitter mest och chillar. ikväll blir det träning, tror det blir bodypump, core och avsluta med yoga. eller bodypump och ae B. fast amanda vill inte gå på ae B för hon är för bra säger hon, men jag bara skrattar så jag får väl gå på det själv. nej nu ska jag göra klart min instruktion sen slutar vi. fan vad skönt rååå!


ja det här var ju jätte kul.

Humör: glad men lite seg.
Gjort: åkt till skolan och spelat badminton

Planer: träna med amanda!!!!!!
Ser på: eh dataskärmen?

Lyssnar på: muuusik
Läser: haha läste nyss ett sms.
Dricker: ingenting?

Äter: har ätit en banan
Bästa: <3
Sämsta: mår illa och har ont i magen.
Väder: kallt?


äre stekigt eller

jo men fan vad stekigt då. har inget att skriva om längre. skriver om min dag, att jag steker, tränar, blir biff, går i skolan, misslyckas i skolan, att jag ska flytta, att livet suger.. ja det är det enda jag skriver tror jag. så då tänkte jag att här får ni en söt bild på en stekare.. fan vilken jävla snygg kille. helt sjukt.

tjenaatjenaa

chachaa. nu har jag precis duschat så nu ska jag ta å lägga mig i sängen o chilla lite. steka lite kanske. sov några timmar när jag kom hem från skolan så nu är jag ännu tröttare. ska ringa ett telefonsamtal sen blir det att sova. RÄTT SKÖNT. rätt chill vaaaaa. känns som det kommer bli en tråkig helg, hmm men vad ska man göra åt saken när livet suger liksom? det är ju bara att glida ut från den här lilla hålan och börja steka. imorn ska jag ta mina sista sprutor för den här behandlingen, rätt skönt det med. ska få träffa holger igen, hehe mysigt vaaaaaa.

hoho, som holgers fru hade sagt

hade bara en lektion idag sen slutade vi. riktigt skönt. amanda och jag skulle gått på matte stuga med orkade inte. sen gick jag o sola med patrik. nu är jag hemma för att hämta träningskläder, ska snart in igen för att träna. ska testa något nytt som heter puls/forever. får väl se hur det går men det kan ju inte gå sämre än vad det gjorde igår, haha. sen följer patrik med mig hem och sover, ska TVINGA honom så han masserar mig för jag har träningsvärk i hela ryggen och armarna.


tjenareeeeeeeeeeeeee

om det är någon som har påstått att aerobics är lätt så kan ju den dra åt helvete. fuck no, gick ut från salen efter en kvart. det kan ha varit bland det pinsammaste jag gjort. tycker iaf det gick bäst för amanda, duktig var hon och kämpa på (haha). vi bestämde oss för att köra bodypump idag igen. ångrar det somfan. kan inte röra mig. det gör tillochmed ont i armarna bara jag skriver på datan. det här är sjukt. imorn kommer varken amanda eller jag komma upp ur sängen. :(:(:( skulle behöva VÄRLDENS skönaste massage. men sån tur har man inte. juste, om en vecka flyttar vi in till stan. ffffffan vad skönt då.. ska sluta skriva innan jag LACKAR.


livet är hårt ibland.

jag är död, verkligen död. ligger i min säng och börjar redan få träningsvärk. körde bodypump, löpbandet, core och sen lite på gymmet med amanda. hahaha fan vad kul med boxningsäcken, har lite gulliga filmer på mobilen.. seriösa tjejer med träningen iaf.. vi skulle ha kört yoga men bangade på det. imorn blir det aerobics! nu ska jag sova så jävlaaaaa skönt.


bebiskillen







bussjävel

jag var arg i förra inlägget. och nu är jag fan ännu argare.. bussjäveln skulle gått 08.20 vid mig, och den har inte ens kommit än, det är ju fan helt sjukt.. jag gick hem efter att jag hade stått där i 35 minuter, asså hade ingen känsel i mina fötter och ben. det här var nog bland det kallaste jag varit med om.. SYND att jag missar att åka skridskor nu för nästa buss går vid 10... synd sophie.. nu ska jag kolla på tv.

tjena amanda, vet att du läser detta.

fan vad jag älskar mitt internet. det är så bra så man kan ladda upp bilder.. hmmmmmm har lust att kasta ut den här datan genom fönstret... fan vad lack jag är, så jävla arg och sur och jag lackar verkligen. lackar på att vi ska åka skridskor imorn på idrotten. asså visst kul ändå för jag har inte åkt skridskor sen jag var 4 år, men inte lika kul att det är 25 minus. LACKAR VERKLIGEN! kommer bryta både armarna och benen, om jag har tur kanske jag bryter nacken också. asså fan vad jag skulle lacka. nu lackar jag på att det är så jävla kallt i vårat hus, verkligen jätte kallt. i mitt rum är det varmt men det kan vara för att jag är så het, eller kanske inte. lackar också på att när vi flyttar in är det nåra gubbar som ska måla om när vi har flyttat, asså är det så svårt att måla om innan vi flyttar in? aa tydligen, fan vad lack man blir.. ååh lackar på att livet suger och att jag somna igår på bion, varför var det ingen som väckte mig varje gång jag somna? fan lackar på det ocskå. shiiiit nu lackar jag på att jag skrev det här långa inlägget bara för att lacka.. nu tänker jag fan inte bara trycka ner det här för då skulle jag lacka efteråt att jag inte sparade. så charåå, jag är lack om ni inte förstog det.

avatar

ikväll har jag varit på bio med några söta prickar, krille ludde ville och patrik. först käka vi på ming, sen blev det bio, AVATAR. vääldigt bra film men jag somna. fattar inte vad som hände, hur kan man somna till en så bra film? försökte hålla mig vaken genom att äta godis och popcorn men det hjälpte inte.. synd somfan.. missade jävligt mycket av filmen.. nu sitter vi hemma hos mig och lirar mario cart, kan inte påstå att jag är bra.. funderar rätt starkt på att sova, eller ska man sitta här och lyssna när dom skriker?? hmm svårt val somfan.. jomen får väl tacka för en trevlig kväll dårå!

chivaaas

åkte in och tränade idag, riktigt segt att komma upp men det funka. blev inte direkt piggare efter träningen. har redan ont i alla muskler och är helt död. så snart ska jag ut på en promenad med chivas sen ska jag bada honom, sen leka frisör och klippa honom. måste ju ta hand om min lilla bebis. eller aa, lilla kanske var att ta i. fyfan han har blivit så sjukt tjock, kan inte ens lyfta han längre så nu blir det en låååång promenad. riktigt kallt men det är bara att klä på sig.

glider hem med burren och läser kurren.

äntligen har amanda börjat träna med mig. vi körde yoga idag och det gick väl bra??.. kommer fan ha träningsvärk imorn för det är inte så lätt som man tror.. imorn ska vi upp tidigt och träna bodypump. duktiga tjejer är vi.. jag är så sjukt trött för jag har varken ätit eller sovit bra på två dagar, så nu blir det film..


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.


jag älskar dig patrik.

livet?

vad gör man när det inte finns någon motivation alls?.. det har gått en dag i skolan och jag är redan trött på skiten. funderade väldigt mycket idag om jag kommer klara av det här året. tveksamt faktist. ni kan kalla mig svag och looser, för det är precis det jag är. jag har fått höra det förut, att jag aldrig kämpar och bara ger upp. men hur lätt kan det vara när man redan vet att man inte klarar det? att man hamnar på botten, om och om igen..

jag har iaf haft en rolig dag med min underbara vän amanda.
tack för allt!

SÖMN FUCKING PROBLEM.

det värsta jag vet är när man inte kan sova. man ligger och tänker på allt och ingenting. vrider och vänder på sig men det går inte. först tänker man på en sak men då försöker man intala sig själv att man ska sova, men då tänker man för mycket på att man ska sova så då går det inte. då börjar man tänka på något nytt sen går det runt sådär. nu har jag försökt sova i tre timmar men det går inte.. har druckit vatten, varit på toa, läst bok, lyssnat på musik men ingenting får mig att somna fast jag är svin trött. kanske skulle gå bättre om min mage sluta göra ont och om det där jävla såret kunde läka någon gång. det vore jävligt bra för jag är trött på det här. antingen har jag mardrömmar och vaknar mitt i natten o kan inte somna om, eller så somnar jag inte alls. fan vad jag älskar livet ibland asso, puss.

städa, packa, flytta... what?

det känns riktigt deppigt att börja skolan imorn. lovet har gått för fort och jag känner mig inte ett dugg utvilad. innan lovet var jag trött på skolan och ville hoppas av. tänkte att det skulle bli bättre nu över lovet att få vila lite.. mår inte bra någonstans och har lite ångest för det här med flytten. eller vadå lite ångest. vi har inte börjat packa eller någonting och vi ska flytta nu i januari. men det finns ingen ork. men idag ska jag ta tag i det här, jag ska fan göra det. skriver ikväll istället.


C H A C H A

sitter och kollar på one tree hill med hanna och lina.. snart ska vi dra å käka pizza, och köpa godis, chips och cola sen ska vi åka pulkaaaa. fyfan vad kul, har inte gjort det på flera år. hihihiihihih..... chaarå bloggen, vi hörs imorn!


if i let you go

kom nyss hem från patrik, jag åkte dit sent igår kväll och sov där. så nu är jag hemma och har ätit, ska ta mig in till stan för att träna ett par timmar nu. ska bli skööönt, fast inte lika skönt med träningsvärken imorn. haha menförfan. idag kommer mamma hem, längtat. nu ska jag packa allt, sen drar jag. chachaa.


hatar allt.

har jobbat hela dagen idag, sen solat och nu sitter jag här i min systers lägenhet och har så sjukt tråkigt. vill verkligen hem. men vägrar att vara själv hemma. hoppas verkligen att mamma kan komma hem imorn, stackarn. mår inge vidare, för livet suger.

vill verkligen tillbaka nu.








Thailand 09. Så sjukt underbart.

emoemoemoemo

finns inget att skriva idag för jag är väldigt EMO. juste kan säga att min dag har varit bra. skurit mig i fingret, och bränt mig på handen och på fingret... justjaa glömde säga att jag blev helt röd på kroppen och det kändes som jag brann upp INNAN jag skulle sola. en sak till, mamma missade flyget hem. fyfan för den här dagen. orkar inte mera nu.


1/1-10

ligger här i min säng nerbäddad med datan och en snarkande hund. väldigt mysigt är det. jag väntar på att patrik ska komma hit och göra mig sällskap. vi ska laga tacos och mysa heeeela kvällen. det blir en lugn kväll för imorn ska jag jobba. på söndag också. tråkigt men alltid bra med lite pengar. tror faktist jag ska ta ett bubbelbad nu. fan vad skönt, är helt frusen för det är svin kallt i vårat hus.


2010

då var det första dagen på det nya året då. känns helt okej, hoppas det här året blir bättre än det förra. det är inte mycket som har varit bra 2009 men jag har kämpat på så mycket som jag har orkat.

 - allt blev jobbigare här hemma.

- saknar min pappa mer och mer.

min storesyster flyttade hemifrån.

- har tappat kontakten med flera vänner, två som stod mig jättenära.

- skolan gick skit i 9an.
 trodde allt skulle lösa sig på gymnasiet men det visade sig att det blev värre.

det har varit tjafs mellan mig och patrik väldigt mycket den senaste tiden.
trots så mycket dåligt har vi ändå hittat tillbaka till varandra.

- jag har mått väldigt dåligt.
spenderat mycket tid på sjukhuset, gjort massa undersökningar och tester men ingenting visar något.

visst att jag har haft kul och så men minns allt dåligt mer än det som har varit bra. konstigt nog men det är så det är. jag är glad att jag har blivit bra kompis med amanda. jag har varit utomlands tre gånger (thailand, turkiet, turkiet), jag har börjat på john bauer, jag och patrik har hittat tillbaka till varandra, jag har börjat träna, jag har jobbat i mammas affär mycket, jag har blivit mer ansvarsfull. lite bra saker fick jag ihop iallafall..


RSS 2.0