nya krafter

Imorgon tar jag tag i livet. Börjar dagen med en fet sovmorgon. Sen blir det städning, promenad, fixa lite saker på stan och sedan träna. Sen mysa hemma och sova tidigt. På tisdag blir det jobb igen. Ska jobba riktigt mycket nu så jag lär mig allt och kan börja tjäna pengar. Fan vad skönt det ska bli. Snart egen lägenhet också. Det går bra nu. Hoppas jag kan börja må lite bättre snart så jag kan glädjas åt att det går bra. Men jag kämpar, en dag i taget. Det blir lättast så. Inatt somnar jag återigen med denna jävla ångest. KRAM.

Jag behöver den där tryggheten du gav mig. Så svårt utan dig.


inte bra

Så svag. Så ensam. Så liten. Idag mår jag inte bra.


elin sophie


NU SKA VI HA KUL. PUSS.

lördag

Jag mår piss idag. Vill bara ligga hemma och sova men så blir det inte. Snart kommer elin hit, vi ska mysa lite, göra mat, fixa oss och sen möta upp tove och malin sen blire fest. Känner mig inte så taggad men jag hoppas jag blir det sen. Kan bli en rolig kvälls fast mitt humör och kropp inte vill sammarbeta med mig. Vi får se helt enkelt.
Ha en fin lördag.

underbara vänner

träffade elin o malin på stan en stund, så glad att jag har så fina vänner som er. tack för allt. ni vet att jag uppskattar allt ni gör<3 ikväll är jag bara hemma, behöver tid för mig själv, stressa ner, tänka lite och andas ut. gick upp halv 5 imorse och sen dess har jag varit på jobbet och på stan. går bra att jobba nu, det får mig att tänka på annat och gör mig pigg. as bra. snart drar mamma igång ett nytt projekt så det ska bli skoj. imorn väntas jobb igen och lunch o shopping med mina störda men söta vänner. sen fest. perfekt lördag va?! nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn. KRAM.


bara massa jävla ångest

att få somna utan din värme ger mig ångest. att vakna mitt i natten och inte höra dina andetag ger mig ångest. att aldrig få känna din varma hud mot min ger mig ångest. att aldrig få ligga mot ditt bröst och kolla på film ger mig ångest. att aldrig få be om att du ska hålla om mig på natten ger mig ångest. att aldrig få vakna upp brevid dig. att aldrig få somna brevid dig. FAN. jag ville inte det här egentligen.

MISS U BABE

nu måste jag sova för jag ska upp innan fem, hur fan ska det gå. fick panik när klockan ringde halv 10 idag. vill sova mycket längre ju. saknar min älsklingsbebis! PUSS.

VÄRLDENS FINASTE KILLE!


snart helg

försöker klara av dagarna bra, men direkt jag kommer innan för dörren börjar tårarna rinna. men jag kämpar på, och det är det som räknas. var på skolan idag så nu är jag utan dator och studiebidrag. men som tur är har jag världens snällaste mamma och har fått en ny dator. har även jobbat hela dagen, går skit bra alltså. klarar av kassan själv nu ju. stolt är jag. imorgon ska jag vara på jobbet innan kl 6 för att fixa frukostbuffén men då slutar jag tidigt, så det är bra. ska försöka fixa lite saker då. träffa fia ska jag göra. sen blir det nog mys med elin eller ensam. beror på hur jag mår. ska ta det lugnt iallafall. det behöver jag. nu ska jag ta det lugnt hela kvällen och försöka att inte tänka så mycket. det är alla tankar som får mig kropp att må såhär och det är inte okej. KRAM.


jag vet inte vad jag är utan dig


saknad. sorg. smärta. sååå ont......


nej

dessa jävla ord kommer alltid eka i mitt huvud.


mycket just nu

myste med fia igår. skönt med sällskap nu när livet är lite upp och ner. som sagt. vi åt chips och kollade på tv hela kvällen. jag gjorde även ett val igår. jag har hoppat av gymnasiet och det känns faktist bra. riktigt bra. på torsdag skriver jag på ett papper och lämnar in datorn. jag vet, jag kommer förmodligen ångra mig, och om jag gör det. varför inte söka in till en annan linje i vår och börja om? annars finns det andra möjligheter och det är jag glad över. bort från sverige ska jag iallafall, kanske om någon månad om jag har tur. jobba ska jag göra tilla dess, spara pengar och sedan dra iväg. kanske får jag med mig min mamma. om inte så tar jag mig i kragen och gör det jag vill göra. hjälpa andra människor som inte har det lika bra som oss i sverige. jag har mycket idéer och fantasier om thailand, usa, australien och lite sånt. verklighet kanske det inte blir men isåfall drömmer jag vidare. inget mer snack om framtidsplaner, det blir för mycket snack. nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta bussen upp till sjukhuset och ett psykologbesök. kan inte garantera att jag kommer vara glad efter det. men jag ska göra mitt bästa för jag ska fan klara det här. ensam eller inte, klara det ska jag iallafall. tack till mina fina tjejer som alltid hjälper och stöttar, min mamma och personal på skolan, framförallt kuratorn.


det var kärlek


men nu är det över. glad att jag fick dela dessa två år med dig.

klarar inte mer

fortsätt håll på. du kommer förlora själv på det. du kommer stå där helt ensam utan något försvar. men det är nu du väljer. jag kan inte ta mer skit nu. jag har sagt att jag vet att allt är mitt fel, så det räcker. jag vet vad jag gjort så snälla, låt mig vara ifred. inte fan tänker jag ställa upp för någon som bara sparkar på mig, inte en chans alltså. så fort jag får tillfälle kommer jag dra iväg härifrån.

fan fan fan fan

jag kom inte iväg till jobbet. har sovit hela dagen. längesen jag kände såhär. så tom alltså. det finns inga ord för det här. om inget hade hänt bara. FAN.


jobb

dessa sömnlösa jävla nätter gör mig galen. på fredag natt sov jag en timme, lördag natt två timmar kanske och så kunde inte jag inte ens somna igår. och jag skulle upp fem. men det gick inte, så mamma lät mig sova tills nu. ska ner till cafét och jobba, ska lära mig hur man stänger och allt sånt. känner mig helt slut och tom men jag ska försöka iaf. blir det allt för jobbigt går jag hem och lägger mig. förstår inte varför jag har så ont på höger sida om magen, och igår var jag blå där och svullen. usch hoppas det inte är något. nej duschen väntar. KRAM.

elinmalin<3

över


Att det kunde bli så fel. Så fel alltså.

du bad mig gå och dö

det finns några människor jag stått riktigt nära de senaste åren. människor som jag älskade. som jag stöttade hur dåligt jag än mådde, som hjälpte mig när jag hade det svårt. ge och ta liksom. det visar sig att man blir lurad tillslut. dessa människor har fått mig så svag att jag ligger ner på botten och inte kan ta mig upp. evig vänskap och kärlek kommer jag aldrig tro på igen. det finns inte ens. efter det här har jag lärt mig mycket. jag har sett hur det är att bli tagen förgivet och jag har känt hur det känns att bli tagen för givet. en smärta som alltid kommer sitta i. jag vet inte om jag kommer klara det här, det återstår att se.


inga ord

jag är helt tom.

lördag

1 timmes sömn, upp kl 5 och jobba tre timmar, hem och sova två timmar, ner till stan, hem och börja planera kvällen. JA. vad händer då? jo det får vi se, eller hur mallan. hoppas på en trevlig kväll iaf. PUSS.

tänker inte ta mer skit, så nu lägger jag ner allt. alla tankar, alla bekymmer, alla problem. jag ska klara detta.

respektlösa människor

Jag förstår mig inte på folk som orkar behandla människor illa. Får man inte dåligt samvete liksom? Att veta att man sårat någon, förstört någon och krossat någon. Skulle aldrig klara av att ha det på mitt samvete. Det är bara ett tecken på att man är så jävla svag och inte orkar stå upp för sig själv. Genom att kasta skit på andra. Så respektlöst och kränkande så det är sjukt alltså. Jag försöker att klara av dagarna bra trots allt som händer runt omkring. Händer det något en vacker dag hoppas jag att du är nöjd. Snart kanske jag ligger där och aldrig kommer komma tillbaka. Då hoppas jag att du kan njuta riktigt mycket av vad du gjorde.


helvetesnöööööö

Hade en jobbig natt, vaknade upp för någon timme sen och såg att det var snö. Så jävla deprimerande. Den här dagen kunde inte börja sämre. Nu vill jag bara bort härifrån. Nu. Direkt. FAN.


friends

vilken tur jag har att jag får sällskap ikväll, pizza film o mys!
måste bara säga att jag är så tacksam för att ni ställer upp för mig, mina älsklingar. tack för allt patrik, elin o malin. hade aldrig klarat detta utan er. KRAM.

funkar inte mer

 FAN. jag vill inte mer, kan inte mer, orkar inte mer, bryr mig inte mer.

fel sida

Hade en mysig dag igår, först möte i skolan som jag bara vill spy på. Sen åkte jag o fia ut till berit o hälsa på min hund. Världens bästa hund. Sen köpte vi tacos och kollade på tv hela kvällen. Och nu vakna jag upp på fel sida. Usch vad deppig, ska inte göra något kul idag heller. Psykologbesök och middag med familjen och två som inte kan engelska eller svenska. FAN, vill bara ligga i sängen hela fucking dagen. Så jävla ledsen och besviken på dom man trodde stod en närmast. ÅH.

inte frisk

förstår inte varför min kropp är såhär. vill bara sova, sova och sova. jag är helt blå/röd runt ögonen, ser ut som jag har blåtira. helt förjävligt ser det ut. och det värker i min rygg, ben och armar. aa i mina leder helt enkelt. har ett tryck mellan halsen och lungorna, går inte ens och förklara men det tar stopp när jag andas in. astmamedicin hjälper inte så det är något helt annat. förstår inte vad det beror på för jag har börjat sova normalt, tränar regelbundet och äter fan ganska bra nu. men ändå blir det såhär. jag stressar inte ens längre?! sjukt är det iallafall. nu ska jag till tuna park med mamma och syster. KRAM.

sol

¨
åh när jag ser den här bilden vill jag bara åka iväg till solen, bli brun,
bada, sola, äta, dricka drinkar, promenera, sova, läsa och bara VARA.
det vore inte så jävla fel alltså men det är inte så jätte långt kvar till
februari så jag får hålla ut. det här höstlovet blir lite ovanligt, har varit
utomlands varje höstlov tio år tillbaks kanske. men det här året blir vi
hemma. TRÅKIGT. men som sagt, snart är det februari och då drar vi!


ingen rubrik

Tog en riktigt lång och skön sovmorgon idag, elin väckte mig kvart i tolv genom att smsa, puss.. Kunde säkert sovit två timmar till för jag är helt slut, förstår inte varför men min kropp orkar inte längre. MEN idag ska jag träna och mysa ikväll. Funderar på om jag ska ut och gå nu sen köra styrka hemma eller gå ner till gymmet o köra styrka eller om jag ska köra bodypump ikväll? Aa, jag och min jävla beslutsångest alltså. En promenad ska jag hinna med iallafall. Onödigt inlägg men vadfan.

love

pressad

det är inte lätt att ta sig upp från botten, ta sig ur detta och ta tag i det. dagarna går, tiden går och tidspressen ökar. men jag är fast. jag är fast i en ond cirkel som jag inte kan ta mig ur. att jag orkar hålla humöret uppe är ett under men tack vare mina underbara vänner så funkar det. hade aldrig klarat detta utan er. Ni vet vilka ni är.

det finns inga ord för detta

osäker. rädd. vilsen. svag. ledsen. ångest. ångest. ångest. ångest. ångest.

besvikelse

Glad att du mår bra. Inte glad att det blev såhär.


att välja rätt

Idag har jag möte på skolan. Åh det är så jobbigt. Så jävla svårt val. Men det måste göras och jag tror jag bestämt mig. Mina nära och kära kommer bli besvikna, men nu handlar det faktist om mig. Jag kan inte längre tänka på andra framför mig själv. Dessutom går hälsan före tycker jag. Inget är bestämt ännu men jag måste gå dit och se vad dom har för förslag. KRAM.

promenad

Meningslös dag. Legat i sängen till klockan var fyra, tog på mig träningskläderna och fick med mig min lillesyster ut på en promenad/joggingtur. Skönt som fan nu i efterhand, funderar på att gå till gymmet efter jag ätit. Får se hur det blir med det. Nu måste jag äta. KRAM.

mmmh

VILL BARA BORT JUST NU

det är svårt

Usch vet inte om jag är sjuk eller om det bara är mensvärken som förstör hela min kropp. Något som inte stämmer är det iallafall. Jag svettas, fryser, mår illa, har kramper i magen, huvudvärk, ont i nacken och känner mig så trött. Känner mig hungrig fast jag är mätt, och när jag är mätt kan jag känna mig hungrig. Behöver nog en dag för mig själv helt enkelt, och det har jag tänkt ha imorgon. Kanske ska åka och hälsa på min hund och gå till kyrkogården. Det var så längesen jag var där. Usch nu börjar jag gråta.

det gör så jävla ont att sakna någon. saknaden försvinner aldrig,
och det gör inte smärtan heller.


tom

bokade av mötet på skolan idag. finns ingen ork. känner mig helt förstörd alltså, har kramp i magen och mina ögon är svullna. nu ska jag sova ett par timmar och hoppas på att må bättre ikväll.

inga ord



Du kommer alltid vara speciell för mig.

ÄLSKAR DIG


lille bebis:( fan va ensamt det är att inte ha världens bästa hund här
längre. önskar jag mådde bra så du kunde flytta hem igen. PUSSSS.


jag ska klara mig ensam

idag är jag riktigt deppig, har legat på soffan hela jävla dagen. ikväll ska jag laga mat åt min familj som varit på kryssning och kommer hem ikväll. så jävla snäll jag är. jag hatar söndagar. den här dagen är liksom till för att man ska vara arg, ledsen och deppig. känns inge kul ju. men livet är inte alltid kul. aaaa så jävla mycket tankar och känslor just nu. så jävla less på allt. ha en rolig söndags kväll!

elinelinelinelin

Har haft en mysig kväll med elin hos mig, johan kom även hit ett tag. Kollat på tv, ätit oss feta och så. Nu ligger jag i sängen, ska sova helt ensam i lägenheten idag. Klarar jag av det bra kommer jag vara stolt imorgon. Usch vad jag är på dåligt humör, har haft skit kul idag men nu när jag är ensam blir jag såklart depp. Sånt är livet. GOD NATT.


MYS HELG

Fikade med bästa Elin idag. Så jävla glad att jag har dig alltså. BÄST BÄST BÄST. Imorgon ska vi mysa hela kvällen hos mig, kommer bli så jävla mys!


jag vill inte leva utan dig

sov riktigt skönt inatt, fast vaknade såklart vid 4 och har sovit dåligt hela morgonen men vadfan man kan väl inte alltid sova bra så. vaknade av att skolan ringde, klockan ett ska jag vara där så jag ska snart hoppa in i duschen. har tid på ortosia klockan 2, undersökning och sånt för mina fötter. sen lite senare ska jag träffa elin malin emelie, mys tjejer! FREDAG.

svag

Så jävla svag. Kan inte stå emot någonting just nu. Det är en början till något helt annat. Till något som kommer få mig att vilja dö i början men som kommer få mig att se positivt sen. Just nu kan allt bara ta sig. Orkade inte ens träna idag. Ett tryck över bröstet och tungt att andas, huvudvärk och så jävla utmattad. Om jag orkade hade jag gått och köpt godis och hyrt en film men det finns ingen ork. KRAM.

smärtan vill ut

idag är det en riktigt jävla pissig dag. vill bara ligga under täcket och gömma mig. och aldrig mer visa mig igen. min mobil är död och jag får min laddare om två timmar typ. PERFEKT. väntar på att kuratorn ska ringa men jag får väl hoppas hon ringer senare. JA men fan vad roligt livet är. nej fan vad depp jag är. patrik vill inte vara med mig idag, inte imorn, inte på lördag men på SÖNDAG kanske. Åååh bajs har så tråkigt ensam............ kanske ska åka ut till farmor och sova. nej justja vi ska på visning ikväll.   SDFHJFASVKZCHAD aaaaa så känner jag just nu. HEJ DÅÅÅÅÅÅÅ.

mmmmm

Jag försökte iallafall. Mer kan jag inte göra.


kär i en lägenhet

idag tog jag mig till skolan en stund, fick ur mig allt jag behövde säga så nu vet både kuratorn och min mentor hur allt ligger till. imorgon blir det förhoppningsvis en lång sovmorgon, invänta ett samtal, möte med kuratorn och studievägledare, träning och lägenghetsvisning. om jag orkar. tar dagen som den kommer, känns inte så bra att planera saker ifall jag bara faller ihop och inte orkar ta mig upp. ja men idag var vi på en visning, världens finaste lägenhet. inte världens billigaste heller men lite bekvämt ska man väl få ha det. det var iallafall min drömlägenhet och jag är så kär. bara att hoppas på det bästa nu då. nu ska jag kolla på film hela kvällen. KRAM.


som vanligt

det gick så jävla bra att träna idag, mina fötter värker fortfarande men det gick bra ändå. kom hem nyss, det blev kaos, alla skrek. och nu ligger jag här, med tårar som rinner. ska på en visning men jag kommer inte orka ta mig upp ur sängen nu, hela min kropp har slutat fungera. så det blir väl film hela dagen i min ensamhet med ångest.

gymnasiet

1. Gå klart gymnasiet, må dåligt, vantrivas och få dåliga betyg?
2. Hoppa av gymnasiet, ta tag i mitt liv påriktigt, jobba lite extra, må bra och plugga upp betygen på komvux när jag känner mig redo och därefter plugga på högskola till det jag vill bli?
3. STRUNTA I ALLT?

För mig är det viktiga att må bra, trivas med livet och sin vardag. Alla tänker inte så, ingen jag känner tänker så och därför finns det ingen som kan stötta och hjälpa mig. Jag kommer aldrig någonsin kunna förklara hur jag känner för skolan. Det handlar inte om att jag INTE vill plugga för det vill jag. Men just nu har jag ingen vilja, ingen ork och ingen motivation. Jag mår inte heller bra och känner mig inte så stark mentalt. Varför ska jag gå i skolan för någon annans skull? För att de tycker de är viktigt. Gymnasiet är frivilligt och ingen kan bestämma över mina studier. Det finns andra alternativ. Bara för att man bara läst ett år på gymnasiet betyder det inte att jag kommer gå arbetslös hela jävla livet, det är ju så alla tänker. Komvux är till för att hjälpa de som inte har fullständig gymnasieutbildning. Visst det är inget att skryta om att man läste på komvux, men om jag skulle gå klart skolan och må dåligt och få dåliga betyg, är det något att skryta över? Nej, verkligen inte. Jag behöver en paus från skolan. Sen jag gick i 8:an har jag varit skoltrött och struntat i skolan. Liksom varför skulle det helt plötsligt ändras att jag skulle få tillbaka motivationen? Inte så stor risk att det händer faktist. Men nu har jag sagt mitt, fortfarande är det min blogg och mitt liv. Jag skriver om det jag vill och känner för. Punkt.

ingen ork

Nu finns det ingen mer ork. Det är helt stopp. Jag går inte dit igen. Jag vill inte mer. Jag vill bort. Vill inte vara här. Vill inte se allt jävla höst mörker och känna den här smärtan. Känna tårarna falla varje jävla kväll. Åh. Ser inte ens vad jag skriver,tårarna bara rinner.

mer helg

Åh jag vill verkligen inte att den här helgen ska ta slut. Mår så jävla bra när jag får vara ledig från skolan. Igår var det en perfekt dag. Idag har jag varit på stan och handlat massa kläder, tack mamma älskar dig. Så jävla nöjd och glad. Ville gå på bio ikväll eller hitta på något men mamma är sjuk så jag vill vara hemma ifall hon blir sämre och måste åka in igen. Blir att kolla på film, leta lägenheter och städa istället. Skulle behöva plugga men nej, jag har ingen ork. Usch måste verkligen till skolan imorgon och prata med lärarna hur jag ska göra med allt. Behöver verkligen hjälp. Men nu, inga sura miner. Jag vill ut och röra på mig, lyssna på musik och bara gå gå och gå. KRAM.


the blind side


Den här filmen kan vara en av de bästa filmer jag sett. Sinnesjukt bra! Den är även baserad på en sann historia. SE DEN.

underbart

mysig lördag med världens bästa. vi har varit på stan, ätit corner och gått en promenad till hans syster. nu väntar tacos och en hel kväll med film. massa mys idag. precis vad jag behöver. PUSS

sömn

sminket är borta, håret är nytvättat och kroppen är mjuk och len. dags att stänga av datorn, och släcka lampan tänkte jag säga. men den får lysa, och tvn får stå på. jag somnar när jag somnar, om jag somnar. eller om jag somnar men vaknar av obehagliga drömmar. tur att jag hade min pojkvän där igår. så tryggt. men inatt är jag ensam. och jag känner mig en aning otrygg. god natt.

jag älskar dig mamma

Så himla skönt med helg. Myste med patrik igår kväll och hela morgonen, till kl 2. Tog bussen in till stan, åt lite mat hos mamma, mötte upp elin och shoppade lite. Blir nog mer imorgon. Tack för att du gjorde mig på bra humör elsis, puss. Ikväll sitter jag hemma, har lagat god mat och kollat på idol. Tror jag ska kolla på någon film om jag inte somnar. Har suttit och letat lägenheter o sånt, och jag hittar massor. Vill bara flytta NU. Ja men det går ju inte, först måste huset bli sålt och det är så näraaa. Spännande spännande. Nu ska jag dricka colazero och äta piggelin. KRAM.

idag stannar alla känslor utanför bloggen, mina närmsta vet hur jag mår och varför. tack för att ni förstår. ni är bäst!


RSS 2.0