jag behöver dig nu.


Jag hatar mörkret. Jag hatar vintern. Jag hatar julen. Värsta årstiden.


vila

Ligger hemma och vilar, kollar oth och har ätit tacos precis. Fick inte jobba idag pga av att jag hostar, så jag får ligga och vila istället. Men jag är sååå jävla träningsugen alltså. Funderar på att dra iväg och köra bodypump ikväll, det kan ju inte vara så farligt när det bara är styrketräning. Får se hur det blir med det. Ska iväg till min systers nya lägenhet och hjälpa till lite o så. IMORGON ska jag till polisen, sen ska jag fika med min fina malin och sen ska elsa och jag iväg o träna. Känns som det kan bli en bra dag. NU väntar oth. KRAM.

sjuk

Jaha, då har man blivit sjuk. Kände på mig det igår. Min kropp har aldrig klarat av kyla så nu har jag fått ont i halsen och problem med andningen o sånt astma skit. Inte så kul, för idag skulle jag börjat jobba i gatuköket hos mamma och Katrine. Dom behöver hjälp nu i veckan när mamma ska opereras och jag ville hjälpa till, men nu blev ju jag också sjuk. Min lillesyster är med sjuk. Lite synd om oss faktist. NEJ fan, nu börjar ju paradise hotel. KRAM.

sorg


Två år och nio jävla månader. Livet är så orättvist. Finns inte ens ord.


snack

Jag tror inte arab/turk fester är något för mig. Drog hem vid 12 igår, skönt och sova tidigt men hade hoppats på en längre kväll. Men äsch. Johny hade en bra födelsedag och det var det viktiga. Idag har jag varit med elin, tuna park och lite fika mys, min lilla dejt-stjärna. Nu tar jag det lugnt. Deppar. Mår illa. I veckan får jag egen lägenhet, skönt. Kommer inte flytta helt, men ska ändå bli skönt att ha ett eget place. Så i helgen blir det mys där, (elin och jag har redan planerat). Måste ju ha något att se framemot, och snart ska vi till turkiet. Bara lite mer än ett halvår kvar. Wihoooo. KRAM.


upp och ner

Hade sjukt kul igår. Nu är livet lika deppigt igen. Men snart, om några timmar kommer det förmodligen inte vara så. Idag fyller johny 30, och det ska firas. Det blir party så det skriker om det. Hoppas på en rolig kväll. Om jag inte stannar i sängen.

äntligen fredag

Ännu en sömnlös natt och jag vaknar såhär sent. Fan det är inte okej längre. Självklart vaknade jag med huvudvärk men ska ta några alvedon så det kanske går över. Idag harjag tänkt att storstäda mitt rum eftersom det kommer lite folk hit ikväll. Vilka och vad vi ska göra får ni tyvärr inte veta, men det kommer bli en grym kväll. KRAM.

all i need is you

I tusen bitar.


mår inte bra

:(


du gör mig glad elsa

Äntligen har elin börjat träna med mig, så jävla kul. Vi körde bodypump idag och imorgon blir det ett puls pass, och lite extra kondition på det. Nu jävlar alltså. Så glad idag. Längtar tills helgen så sjukt mycket. Inget ska få förstöra min helg, och verkligen inte du. KRAM.

mmmys

Sprang iväg till komsum och hyrde en film o köpte glass o cola. Har även laddat ner oth säsongerna så nu ska jag börja nörda dom när jag har tråkigt. Som jag har varje kväll. Fan vad skönt med en myskväll för mig själv. Imorgon börjar Elin träna med mig på forever, går inte att beskriva hur glad jag är för det. Nu jävlar, turkiet 2011!!!

min lilla pingla på spicy i lördags. Fan vad hungrig jag blev nu då :(:(


sova

jag vill sova sova sova sova. sova bort alla meningslösa dagar.
och aldrig mer vakna igen.

ingenting

Ingenting.


taggar inför nästa helg

Riktigt skönt med en lugn helg, det behövdes kan jag säga. Nu är jag redo för de sista arbetsdagarna på cafe flaneur, på torsdag stänger vi igen och flyttar oss ut till Mått johanssons väg. Kan bli bra det där. Ska försöka träna varje dag den här veckan, om jag gör det kommer jag bli stolt. Helgen kommer bli så jävla bra alltså. Min bror Johny fyller 30, fan vad vi längtat. Kommer bli en sen natt kan jag säga. GRYMT. Nu kanske jag ska stänga av datorn, har fått en sömntablett men den verkar inte hunnit hjälpa ännu. Så jag ska chilla en stund till och sedan försöka sova. KRAM.


nu vill jag booooort


snart är du min

Idag har jag, Sandra och Josefin varit i västerås hela dagen. Har äntligen börjat handla till lägenheten nu, känns så jävla skönt alltså. Det enda som fattas är typ köksbord och lite småsaker. Men det kommer jag få av mamma i julklapp så det är pefekt. Åh vad glad jag är. Om två veckor kommer allt vara klart i lägenheten och det känns så jävla bra. Mamma och Hanna kanske kommer flytta till samma gata typ, eller några gator bort. Helt perfekt. Nu ska jag äta sen träna lite styrka hemma. SKÖNT.

gråter

Jag gråter av att minnas, jag gråter av att se bilder, jag gråter av att vara utan dig, jag gråter av att veta att du kanske kommer vilja ha mig igen, jag gråter av tanken att få sova ensam varje natt.

god natt

Haft en mysig dag med elin, fikat och käkat spicy. Sen kom emelie o nadine hit så vi kolla på film o så. Myspys. Nu har alla dragit och jag är deppig. Igen. Känns inge kul att du är i mina tankar dygnet runt. Vet snart inte vad jag ska ta mig till. Jag vill ha dig. Nu eller aldrig. Förstå det.

idag är det lördag

Hur kunde andreas åka ut ur idol? Fyfan det är ju helt sjukt att den där jävla apan linnea får stanna. Ledsen blev jag men nu får jag hoppas att olle vinner. Skit samma. Fan vad trött jag är. Vaknade nyss, missade träningen klockan 10 haha:( tar igen det imorgon eller något sånt. Somnade efter 4 inatt, det var inte kul. Och inte kul nu att jag har huvudvärk pga av sömnen Usch o fy. Idag ska jag vara med elsabelsa, promenad, fika, äta spicy, o mysa med film o sånt hemma hos mig. Nu ska jag ta en tablett och äta frukost sen duscha o städa. (kommer sluta med att jag sitter här vid datan men jag kan ju låtsas). KRAM.

02.07

Klockan är mycket och jag ska upp vid åtta imorgon, inte en chans att jag klarar av det. Har fått några samtal av en viss sofia nu inatt, tur att jag inte sov, då hade jag dödat dig. Ditt fyllesvin<3 Hihi. Sen klockan 23.00 har jag försökt sova men det går inte. Ligger och kollar på Eva och Adam och fördröjer tiden lite. Imorgon ska jag vara med min älskade elin, vi ska ha myskväll o så. Det behövs. Nu känner jag mig hungrig men ska försöka sova istället. GOD NATT BLOGGEN.

PUSS ELIN

HÄR ELINELSA FÅR DU TVÅ SÖTA BILDER TILL DIG BARA FÖR ATT BEVISA ATT DU GJORDE MIG SÅ GLAD IDAG. MASSA PUSSAR TILL DIG. MIN LILLA TJEJ. DU OCH JAG IMORGON, VISST? PUSS.


DU SKA VINNA HELA FUCKING JÄVLA IDOL


hindra mig

la upp ett inlägg förut att jag var glad och skulle somna med ett leende på läpparna. hur kunde jag tro något sånt? kommer jag ens kunna sova? kommer du någonsin lämna mina tankar? jag mår illa, har ont i magen och en klump i bröstet. vill inte det här. om jag bara fick dela allt detta med dig, om du bara kunde vara här skulle jag vara nöjd. få höra dina värmande ord mitt i natten när det är som värst. låt mig inte vara såhär svag.

när livet blir en motgång

Jag vet inte längre vad jag ska skriva här, det händer inget kul i mitt liv. På dagarna jobbar jag och tränar, på kvällarna ligger jag i min säng och är ledsen, på nätterna sover jag dåligt. Finns inte så mycket att säga om det liksom. De som står mig närmast vet varför det är såhär nu. Och det räcker med att de vet. Livet är tufft ibland, det är aldrig lätt att möta motgång på motgång. Men jag försöker, jag kämpar. Jag ska ta mig ur det här, jag vet bara inte hur. Ibland behöver man falla isär för att kunna bli hel igen. Jag sprack, jag gick i tusen bitar och jag förlorade mig själv. Just nu behöver jag bearbeta denna sorg som finns inuti mig. Jag behöver tid för mig själv, gråta, ta hand om mig själv och bara andas ut. Mina vänner är allt jag har just nu och jag hade inte orkat en dag utan er, ni vet vilka ni är.


hatar att jag älskar dig

Inte på humör längre. Det är liksom något som fattas i mitt liv. Vill inte prata, vill inte skratta. Bara vara för mig själv. Jobba 12-16 idag, orkar inte men jag måste. Inte ens att tjäna pengar är viktigt längre. Ingenting är viktigt utan dig.

saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar

Jag vill inte sakna, jag vill ha dig här.


ensamhet

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, vaknade för en stund sen med sprängande huvudvärk. Är sjukt trött och allmänt deprimerad. Ska iväg till psykologen snart sen ska jag träffa fia, gå till apoteket och sen träna om jag mår bättre. Egentligen skulle jag följt med fia hem till kungsör och sova där men känner att det inte är läge att göra det när jag mår såhär. Aldrig någonsin har jag känt mig såhär ensam, vet att jag har mina vänner som är bäst o min underbara familj. Det är fortfarande något som fattas. Klumpen i bröstet växer för varje dag och jag får bara mer ångest. Mina ögon blir bara mer och mer svullna och snart kan jag inte gå utan smink för jag är så blek. Förstår inte vart jag är påväg. Jag skulle ju ta mig upp............


nu jävlar vill jag dra iväg


ta mig till alanya. SNART är vi där elin. världens bästa ställe, världens bästa människor och världens bästa strand. får mig alltid på bra humör. tror aldrig jag har längtat hem därifrån. FAN vad jag längtar.


dela med sig av det goda

Händer mycket just nu. Både bra och dåliga saker. Snart flyttar Sandra ut från sin lägenhet och då blir det jag som flyttar in där, behöver en ny soffa och lite tapeter sen är jag nöjd. Ett köksbord vore ganska bra att ha men inget som jag är i behov av när jag bor ensam där. FAN vad jag längtar alltså. Mitt hem kommer alltid vara hos mamma men att ha ett eget ställe man kan vara på helt ensam kommer kännas sjukt skönt. Längtar att få laga min egna mat, tvätta mina kläder och skura toaletten. Haha nej så illa är det inte, men det ska bli skönt att bli lite mer självständig. Något som jag mer behöver göra är att komma igång med körkortet, har inte ens suttit bakom en ratt liksom. Jag som ville ha körkort till sommaren. Ska försöka ta tag i saken nästa vecka. För den här veckan är det mest fokus på TRÄNING. Sjukt skönt vill jag lova. Känns bra att vara tillbaka på banan igen. Snart kommer jag ha ett nytt jobb också, känns bra det med. Vet inte om jag kommer passa att jobba i ett gatukök/luncresturang men just nu spelar det ingen roll vad det är för jobb, för jag behöver pengar och ha något att göra. Ja, nu tänker jag inte klaga på livet längre för jag har det så jävla bra alltså. Älskar mina vänner och min familj mest av allt. Hade aldrig klarat mig utan er. PUSS.

café flaneur

Sitter på jobbet och har skit tråkigt. Inga kunder knappt så jag sitter och surfar runt i mobilen. Slutar vid fyra och då ska jag till forever och köra bodypump, dags att öka vikterna idag. Fick knappt någon träningsvärk från igår så nu jävlar ska jag köra. KRAM.

träna

måndag: träna
tisdag: vila
onsdag: träna
torsdag: träna
fredag: träna
lördag träna
söndag: vila

Detta är mitt mål för denna vecka. Eller något liknande iaf, träna ska jag göra MINST fyra gånger så. En bra början iaf. Körde två pass idag så jag är ganska slut, imorgon blir det jobb så dags att sova. KRAM.

vad jag vill, inte längre vad du vill

Jag vet att jag gör rätt även fast det är så svårt. Det svider i mitt hjärta och hela min kropp. Jag struntar i hur mycket jag kommer sakna allt, det viktiga är att må bra och känna sig älskad, ha förtroende för någon, känna sig rättvist behandlad och både ge och ta. Förut har det aldrig handlat om att må bra och trivas, men jag har äntligen insett att det är det viktigaste. När man gör allt för en person, kämpar för någon men inte får någonting tillbaka, även fast man ber om det. Då är det dags att bryta upp. Att börja göra saker för sin egen skull och inte någon annans. Kärleken är aldrig viktigast.
Att jag kunde fästa mig vid någon fast jag visste att det inte gav mig någonting. Jag har lurat mig själv.

utvilad

Fyfan vad skönt, sov 12 hela timmar inatt utan att vakna en gång. Riktigt skönt att känna sig utvilad, det behövdes. Ville träna idag men vet inte om det är så bra för jag har fått jävligt ont i halsen, eller inte ont det kliar och svider mest. Ingen aning om det är allergi eller vanlig halsont, hjälper inte med allergimedicin iaf. Aja, träna måste jag iaf göra. Oavsett om det blir idag eller imorgon, eller båda dagarna. Hade velat åka ut till farmor och sova så får se vad jag hittar på idag. KRAM.

Älskar mina vänner


utan dina andetag


faller ihop

Varje dag kämpar jag. Nu har det tagit stopp. Idag orkar jag inte kämpa.
Jag lägger allt åt sidan. Sitter inne på mitt rum. Funderar, gråter, saknar
och ger upp. Allt har fallit samman. Jag är inte samma som förut.


haha nödvändigt inlägg

Igår var jag på fest i hälleforsnäs, maskerad var det. Själv var jag inte utklädd men det var roligt ändå. En helt okej kväll. Idag är jag ganska trött och har ont i huvudet så jag ska sova tidigt idag. Snart får vi gäster och ska äta smörgåstårta. Har inga bilder eller något från igår, lite tråkigt. PUSS.

Grattis världens bästa mamma

Igår fyllde min mamma år. Hoppas du blev glad av presenterna. PUSS

emödädjpofewpdan

Jag är väldigt nöjd och stolt över mig själv. Hela kvällen har jag städat mitt rum. Verkligen storstädat. Det behövdes och nu lyser alla mina ljus och det luktar gott. Kommer somna skönt ikväll. Imorgon är det maskerad, vet inte om jag är taggad eller otaggad. Inget alls tror jag. Känner inte för att klä ut mig för jag tycker att är det maskerad så ska man varta utklädd från topp till tå men jag har inte haft tiden att fixa det så det känns tråkigt. BLÄ nu blev jag irrterad så dags att sluta skriva. FAN att mitt humör ska vara såhär. Hatar det.

resor

JAG VILL TILL TURKIET NU. Eller jag vill utomlands överhuvudtaget. Hade velat åka till thailand över jul/nyår men det funkar ju inte just nu när vi har så mycket att göra. Har några resor på gång iaf, åker med familjen i februari någonstans, inte bokat än. I sommar åker jag till turkiet med elin i två veckor, längtar ihjäl mig. Sen kanske ytterliggare en resa innan eller efter sommaren.

Hittade lite bilder i arkivet här i bloggen från turkiet, cypern, egypten,
thailand och mallorca. Har ju inga bilder kvar alls eftersom den datan
gick sönder där jag hade alla mina grejer. Sämst. Men som sagt, jag
längtar verkligen till värmen just nu.
Mår inte bra när det är kallt, klararninte av kylan alls faktist.


bläbläblä


God morgon. Min dag är förstörd. Missade bussen till träningen så nu
ligger jag och surar på mitt rum. Ska ner på stan och träffa elin lite
senare på eftermiddagen, sen ska jag sola och åka hem och sura hela
kvällen. Innan jag lämnar vårat hem måste mitt rum vara städat säger
min mamma, hon blev äcklad av att gå in här. Så det kanske är dags
att göra något åt det nu. BLÄ vilken tråkig dag. Hatar snön också. KRAM.

hatar det här

Fuck allt. Somnar olycklig som vanligt och hoppas på att humöret är på sin bästa sida imorgon. Om inte, så sminkar jag över det och låtsas se glad ut. Som varje jävla dag.
Står inte ut.

bra dag

Äntligen har jag fått min vinterjacka. SKÖNT. Så glad idag. Varit med mormor på stan, sen träffat elin och anton. Det var mys. Ska hem till min syster snart och se om hon har något jag kan ha på mig i helgen. PUSS SÅ LÄNGE.

krya på dig


Jag älskar dig mamma.

stressigt

Haft fullt upp idag. Jobbat 11-18, äntligen har jag börjat få betalt för nu klarar jag mig ensam ute i cafet. Mamma är inlagd på sjukhus så vi ska snart åka upp med grejer till henne. Stackarn, älskar dig mamma<3 Ikväll ska jag sova ensam hemma, hanna åker ut till mormor och sover så hon slipper åka buss i denna snöstorm. Usch och fy för detta väder. Vill bort från sverige NU. KRAM.

saknad



dags att ta sig upp

Jag tappade kontrollen, förlorade mig själv och förlorade hela mitt liv.

det handlar om att vilja.

Avslutade denna trista dag med ett hårt bodypump pass, imorgon startar jag dagen med en powerwalk och gröt. Fortsätter dagen med ett arbetspass och därefter ett bodypump pass. Jag ska klara det här nu. Det spelar ingen roll om jag kommer ha ont i knäna och fötterna. Jag ska fan klara det ändå. Äntligen har jag både vilja, ork och motivation.


Hur ska jag kunna bli hel igen när jag aldrig någonsin kommer få träffa dig igen?


Så ont. Smärtsamt. Otryggt. Känslosamt. Ofattbart. Overkligt.

det är aldrig lätt att vara kär

Så lång tid tillsammans. Så mycket bra stunder, men även mycket dåliga. Det är så svårt att bara lämna allt bakom sig och gå vidare när man vet att det kan finnas en framtid tillsammans. Jag vet vad jag behöver för att må bra, men jag vet inte om det är värt det. Jag vet att jag vill ha dig, men jag vet inte om det skulle kunna bli bra igen. Så ledsen för att jag orsakat detta. Så ledsen att jag svek dig, även fast det inte var meningen att det skulle bli såhär. Förlåt.


perfekt helg

Hade en riktigt mysig kväll igår med två fina vänner. Vi åt god mat, god efterätt och massa godis. Sen kolla vi på massa filmer och somnade efter 4 imorse. Känner mig sjukt pigg trots att det bara blev några timmars sömn så snart blir jag upphämtad av mina systrar för att åka och leta present åt min mamma som fyller snart. Ikväll blir det storstädning av lägenheten. Bra söndag. PUSS.

massa mys

Blev mys ute på landet igår hos min kära farmor och farfar med min syster. God mat, chips, idol och massa skratt. Älskar att ta det lugnt. Ikväll blir det också mys, fast hemma hos mig med några tjejer. PUSS.

olyckligt kär

Jag hatar att vara kär.


alldeles för ensamt

Jag kan inte. Jag vill inte. Det går inte.


alltid mys

Helg nu. Känns jävligt skönt. Myste igår hemma, ikväll blir det mys hos elsa med henne och mallan, imorgon blir det mys ute på landet hos farmor, och på lördag blir det mys hos mig med några söta flickor. Så igår började jag denna myshelg alltså, riktigt skönt med långhelg. Ska även hinna med att jobba fredag och lördag men det är också ganska mysigt så. PUSS.


MYS DAG

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Tränade bodypump på förmiddagen, sen jobbade jag hela eftermiddagen sen gick elin och jag till ming och käka. Vi satt där i flera timmar och pratade om allt och inget, mest om våran resa till turkiet i sommar. Lång tid kvar men det ska bli en grym resa så för att hitta bästa boendet är det bra att vara ute i god tid. Tack för en mysig kväll gumman. Nu ska jag mysa för imorgon blir det jobb igen, men slutar tidigt så det är jävligt skönt. PUSS.


pinsamt sophie

Skön dag. Myste med min syster på stan, fixa lite saker och käkade subway. (Skippade träningen men det behöver inte nämnas), sen gjorde mamma god mat. JA det var värt att skippa träningen för att äta. Senare på kvällen kom anton hit, vi hyrde film och köpte chips och cola. (Ja vadfan hände med att ta tag i livet?) Skäms över att säga det men tror fan inte jag hinner med att träna imorgon heller. KRAM.

fel jacka

MEN kul. har väntat på min jacka as länge nu och äntligen kom den, med fel färg och fel storlek. Fan vilken bra kväll.


RSS 2.0