home

Har nog inte varit såhär trött på länge ,har varit vaken hela natten nästan. Sov lite på flygplanet men det hjälpte inte mycket så nu ska jag sova sen in till forever på yoga, om jag orkar. Ikväll ska jag bara vara hemma, hoppas på sällskap.
Resan har iallafall varit rolig även fast vi inte hade så tur med vädret.
Godnatt!

sista dagen

Usch för vädret den här veckan, har varit "fint" väder två dagar ungefär. Och när jag säger fint menar jag sol/moln, inte kul men vad ska man göra? Vi har haft kul ändå som sagt, så inte tänker jag klaga. Men inatt bär det av mot Sverige igen. En bil kommer och hämtar upp oss kl 1 inatt sen går flyget 5, jobbigt att vara vaken hela natten men det ska väl gå bra.
Nu ska vi fixa oss, packa det sista sen ut och käka middag. CHACHAA!

chachaa





chhhha

Hade skitkul igår först på Panderosa och sen på Queens Garden, Amanda fick rollen som "beever" och jag "ekorren". Ni kommer fatta när ni får se bilder, om dom ens kommer visas, hahaha. Jaamen hade kul iaf med lite turkisk peppar och drinkar.
Idag har det regnat och åskat hela förmiddagen, skit tråkigt. Och efter regn kom solsken, så då blev det en tripp till marknaden, köpte nötter och frukt. Sen köpte Amanda ett par jättefina skor, och jag köpte en väska. Nu ska vi tillbaka och köpa kryddor och mer nötter, sen måste vi skynda oss och fixa oss för ikväll ska vi ut och äta ett helt gäng, haha wohoo chaaachaaaaaaaaa..

RRRRREGN

Idag regnar det här så det finns inte så mycket säga, hoppas det regnar hemma med.
cHACHAA!

turk på burk





det är stek

CHACHAAAAAAAAA!
Håller på och fixar oss, sitter här med inpackning i mitt hår och ska snart klä på oss innan vi drar ut för ikväll. Vi får se vad kvällen har att erbjuda men något kul blir det väl alltid:) Har stekt på stranden idag, fått lite färg och ja bara stekt. Men måste ta och skynda mig, hejdååå bloggen! :)



IRONI..........

FRAMME!

Tjatjaaaaaaaa!
Nu är vi framme i Turkiet, och i lyxlägenheten i Alanya, haha. LITE stor lägenhet, det är en takvåning så det är två våningar, 3 sovrum, 2 badrum, jacuzzi, bastu, 4 balkonger, kök och vardagsrum! As chill faktist så här kommer vi trivas bra den här veckan. Snart kommer mammas kompis Annika hit så ska vi ut och käka.
Imorn blir det stranden hela dagen, skriver kanske imorn med =)

foto








bort, långt bort.

Nu vill jag verkligen bort härifrån, allt går dåligt. Och jag orkar inte vara kvar här, så det ska bli så sjukt skönt att få komma iväg en vecka. Till ett VARMT land.
Hade omprov i matte idag, skit.
Tränade efter skolan och nu blir det plugg och packa hela kvällen!


stress

Började på John Bauer för en månad sen ungefär och det gick så bra i början, kände verkligen att det var kul med skolan. Tänkte hela tiden att jag skulle klara av det här, jag köpte även träningskort på forever och det var så kul i början. Men jag har ingen lust längre. Ja, det kanske är tillfälligt men varför måste livet vara så orättvist? Man kämpar igenom en dag för att inte falla ner till botten, men ändå händer det. Nu är jag här nere igen och vet inte hur jag ska komma upp igen. Skolan gör så jag känner mig så pressad, jag klarar inte av att ha hög press på mig. Behöver göra allt i min takt och när jag känner för det, men det går inte nu på gymnasiet. Allt måste göras direkt och det får mig att känna mig så stressad. Jag vill inte misslyckas en gång till, jag har redan gjort det tillräckligt, men jag klarar inte det här själv. Jag gör inte det. Ingen självkänsla och inget självförtroende. Det är mycket nu, i familjen, skolan, vänner, kärlek och allt runtomkring. Så det ska bli underbart att få åka iväg till Turkiet på fredag, vi ska ha så kul Amanda. Glad att jag har dig min vän.


botten

3 timmars sömn inatt, idag är det nog den värstaste dagen på länge. TRÖTT, mår illa, ont i huvet och allmänt deprimerad. Livet är inte kul nu kan jag säga. Jag är verkligen nere på botten. Allt går dåligt, precis allt. Spelar ingen roll vad jag gör, det blir ändå bara fel så nu flyr jag från det här och sover ett par timmar. Måste ha energi tills ikväll då det blir massa plugg!

fan

Har blivit lite ändringar, Amanda åker med oss till Turkiet istället. Kul somfaaan, hoppas bara att jag kan ha kul och inte tänka på allt här hemma. Som sagt, det har hänt lite grejer så jag mår inte så bra förtillfället. Tränade yoga idag, gick skit så nu ska jag sova, godnatt.

Jag saknar redan din närhet.

helgen

Helgen den här veckan har varit okej fast det har hänt lite grejer. I fredags blev det lite mys hos min syster, fast själv dårå, kebab-pizza cola. muums! Igår på dagen jobbade jag lite med mamma och Sandra, jag fastnade med fingret i prismärkaren så det blödde och blev värsta köttsåret. Trodde jag skulle börja gråta faktist, rann blod på mitt finger och vi hade inga plåster, haha :( Igår kväll åt jag god mat med mamma, Hanna och Hannas kompis, mysigt. Sen körde mamma mig och Krille till Anna där det var lite party. Segt i början men det var fan kul sen, tråkigt att man ska behöva bli arg och ledsen på DIG, men jag hade kul ändå. Snus och vin, tjej och kille? kille eller tjej? HAHA, skrattade verkligen hela kvällen NÄSTAN. Nej men det var kul, roligt folk och "rolig" musik.
Snart kommer Fia till mig, vi ska mysa lite, ut och gå i det fina höstvädret. Måste städa mitt rum nu, tänkte att jag ska hinna ut och fota idag också. Det är ju så fint ute när solen är framme på hösten. Ikväll kommer Patrik till mig och sover här. Som jag har längtat.
Nej städning nurå!

sööööömn

Inatt har jag och mamma sovit hos Sandra, skönt! Världens underbaraste säng iaf, haha. Sover alltid så skönt i hennes säng. Nu har jag precis varit och handlat frukost på seven eleven så nu ska vi äta sen ska vi åka direkt till jobbet, så skriver ikväll!

dagens

Dagens humör: deppig
Dagens borde: äta mat
Dagens frisyr: uppsatt

Dagens klädsel: mys kläder,
Dagens planer: hade planer, men dom sket sig, så sova kanske?
Dagens materiella vill ha: han

Dagens längtan: han
Dagens fundering: varför?
Dagens beroende: tårar?
Dagens tråkigaste: livet

Dagens personer: Evelina Sundström och Amanda Klevefelt
Dagens roliga: Mattias Klum
Dagens låt: I will remember you


FIA

Sämsta dagen på länge! Orkar fan inte skriva någonting, men Fia kommer iallafall hit och sover snart. Kärlek till dig!<3


9 dagar

Nu är det endast 9 dagar kvar tills jag, mamma, Hanna och Patrik åker till Turkiet. Vi åker nästa fredag och det ska bli såååååå skönt. Längtar verkligen efter värmen, den försvann så fort här i Sverige :( buuuhu.

(Bild på mig och älskling från Turkiet, när vi var där i somras.)

det handlar om att vilja

Helt slut i kroppen nu, tränade igår kväll och idag. Igår gick jag först å Core och direkt efter det var det Yoga. Det var första gången jag körde Yoga och jag kan säga; DET ÄR KUL! Trodde aldrig att det skulle vara min grej, men det var det. Man stärker alla kroppens muskler samtidigt när man tränar rörlighet och balans. Riktigt skönt var det efteråt. Faktist så kändes det i kroppen efteråt, ömmade lite här och där. Men det är så det ska vara, speciellt nu i början. Man vill ju känna att man har gjort något bra för sig själv och sin egen hälsa.
Idag hade jag bokat tid med en personlig tränare kl 4, och jag slutade skolan halv 12 så jag träffade BästaEvelina. Vi åkte till Tuna Park och kollade lite, jag lämnade tillbaka ett par skor och köpte ett par nya. Sen åkte vi tillbaka till stan och fikade på Waynes, alltid mysigt!
Hade tid med personlig tränare kl 4 så jag träffade henne och diskutera vad jag vill få ut med träningen, mål och sånt. Målet är att gå ner 5 kilo till jul, och jag ska klara det, har bestämt mig för det! Jag vill även bli starkare i hela kroppen, speciellt benen och ryggen. Eftersom jag har en sjukdom i mina knän är det viktigt att hålla benen starka så inte fötterna också pajar, eller höfterna. Ryggen vill jag hålla stark eftersom jag har Scoulious, alltså sne rygg, ryggraden är format som ett S istället för rak.
Klockan halv 5 var det Aeorobics,första gången jag körde det också. RIKTIGT jobbigt, det var mest kondition, lite dans och sånt. Kul fast jag inte hängde med så mycket, haha. Men när jag väl har varit med några gånger kommer jag också kunna allting utan till. Tänker inte ge upp direkt som jag gjorde när jag tränade på Gympozz förra året, när jag inte fattade så orkade jag inte träna. Det är annorluna nu, eftersom jag har bestämt mig för att träna regelbundet och förbättra hälsan. Det kan ta tid, men när man väl är inne i det så kommer det kännas såååå bra. Inte för att det känns dåligt men det kan ju alltid kännas bättre. Mycket handlar om hur man tänker, vad man vill göra, vad man inte vill göra. Om man tänker att jag inte orkar träna så kommer man aldrig orka. Bestäm dig för att vilja, annars går det inte.
Ska fixa lite på rummet och så, sen blir det tv och sängen. En lååång skoldag väntar, och tre timmars matte. Imorn sover jag och lillesyrran hos mormor och morfar för mamma ska till Göteborg på vårvisning.


gott men onyttigt

Idag vaknade jag upp med världens bästa brevid mig, alltid lika mysigt. Patrik kom hit vid halv 3 inatt, han kom upp och väckte mig när jag sov, så underbar. Vi låg och pratade sen somna vi runt 4 någon gång. Runt 10 vaknade vi imorse men gick upp ur sängen vid 12, kollade på oc å lite så :) Haha, sen när vi gick ner och skulle äta frukost vart han sugen på tacos så jag lånade lite gurka av Berit (min granne) så gjorde vi tacos. När han åkte hem började jag baka lite, haha hade ingenting att göra. Så först bakade jag en sockerkaka, blev as goooooood. Sen gjorde jag kakor med strössel på, ännu godaaare. Haha, känns som att jag gått upp 100 kilo den här helgen. I fredags; kebabtallrik till middag, alkohol på kvällen sen en till kebabtallrik på natten? lördag: Mat från corner och cola till frukost, klyftpotatis och fläskfile med bearaisesås till kvällsmat, sen godis och chips på det. Söndag; tacos till frukost, en colaburk, kakor, sockerkaka, spaghetti och köttfärsås till kvällsmat. Hahaa, känns som att jag har ätit ovanligt mycket den här helgen, hmmm blir extra mycket träning nu i veckan, vill ju att det ska ge resultat när man tränar. Måste börja tänka mer på vad jag äter, känns onödigt att träna hårt sen bara äta skräpmat, det funkar liksom inte.
Nehep, nu ska jag ta och plugga matte, fick ju ig på provet:( Haha.

boyfriend

Jag trodde inte man kunde älska någon såhär mycket som jag älskar dig.
Du är hela mitt liv Patrik Eriksson<3


mormor och jag

Blev en trevlig fredagskväll igår, var i Antons lägenhet först med lite folk och sååå, sen drog jag och Patrik vidare till Jesper. Var lite krök där, aldrig fel! Runt två (trorjag?) tog jag och min älskling en taxi till min systers lägenhet och sov där, myspys<3
Vi vaknade vid halv 10 imorse sen tog vi 11 bussen hem till landet igen, han hem till sig och jag hem till mig. När jag kom hem hade jag tråkigt så jag ringde till mormor och frågade om vi skulle hitta på något, hon ville åka till Västerås men vågade inte köra på motorvägen, asså hahaha mormor. Blev så att vi åkte in till stan, både hon och jag skulle köpa skor eftersom mina gick sönder för några dagar sen. Jomen sen vart mormor hungrig och ville gå till ett hamburgeri, hahahah jag; menar du mcdonalds mormor? mormor; jaa så kanske det heter. haha söt juu!:( Fick mig ett litet skratt där.
Har lagat mat med mamma och chillat lite, köpt pizza åt Anton och Amanda och kollat en minut på fotbollen. Hur kan man tycka det är kul att kolla på fotboll på tv? Förstår inte?
Ska duscha och lägga mig och sova om en stund för inatt kommer Patrik hit och sover, LÄÄÄNGTAR EFTER HAN! Asså vi var i torsdags, igår och en stund idag, men ändå saknar jag han så sjukt mycket. Kan verkligen inte leva utan dig min ängel<3 Längtar verkligen tills Turkiet, vi åker om 13 dagar! Ska bli sååå underbart att bara va du och jag en hel vecka.. åhååå, längtar verkligen!
HEJSSSSSSSSSS!

sprutor,sprutor,sprutor

Var på sjukhuset idag, först gick vi till apoteket och hämtade ut sprutorna, 18.000 kr kommer den här behandlingen att kosta. BARA för att jag KANSKE kommer att må bättre, eller få jobbiga bivärkningar. Haha, tur för mamma att jag har fri-kort, men synd för staten som får betala, haha. Alltså jag ska ta två sprutor var 4:e vecka, den andra behandlingen är också med sprutor och dom tar jag var 6:e vecka så de blir mycket spring på barnallergimottagningen. Fast den är slut i januari. Menmen, det är bara att stå ut, får hoppas att jag blir bra nu annars är det jääävligt mycket pengar åt helvete. Dom har aldrig behövt göra den här behandlingen på någon annan på barnallergin så dom vet inte vad som kan hända, men jag har läst att man kan få jobbiga bivärkningar, så jag hoppas jag är "rätt" person för det här. Alla tål ju inte mediciner och sånt, och det har hänt förr att jag var allergisk mot mina mediciner. Dags att glömma det här för dagen, DET ÄR JU HELG! Nu blire kebab sen åka in till stan. Hörs imorn eller någon annan dag :)

mys

Igår hann jag inte skriva någonting för jag var i skolan hela dagen, när jag kom hem var jag ute och gick sen åkte jag till Patrik. Är fortfarande hos honom men han ligger och sover, haha :( Ska ta 9 bussen in till Sandra, blir ingen skola idag för jag ska till doktorn och ta sprutor, lääskigt. Nu ska jag mysa lite med Patrik, skriver sen kanske :)

new life

I'm back!
Haha, nerå har läst lite bloggar, kollat facebook, titta lite på matte uppgifterna å så... Imorgon är det alltså matteprov, jag känner väldigt hög press för jag har bestämt mig för att klara matte A. Liksooom mitt mål nu i 1an typ ;) Nej men gud vad bra humör jag är på idag, eller haha jag blev det nyss typ, fråga mig inte varför, humörsvängningar kanske?
Idag hade vi datakunskap och hela den 3-timmarslektionen gick åt till redovisningar, hur tråkigt som helst. Sedan var det matte stuga och eftersom jag är så begåvad i matte så går jag dit för att lära mig lite till? hahaha eller?, kanske går dit för att lära mig något, inte sant? joomen, satt där och plugga lite, fatta ingenting, gurramurra hjälpte mig, fatta ingenting, sådär höll det på i 3,5 timmar. Var inte direkt taggad, var stressad för att jag hade så mycket att lära in tills provet imorn. Trodde jag kunde det mesta när jag gick därifrån så jag gick och tränade. Hahahaa, det här är ju bara synd, jagba kollade på schemat vilka pass som var idag, då stog det "Funktionell träning, styrketräning, rörlighet, balans. Jag tänkte ju liksom; eh skitsamma det är väl ingenting ;) Sen kommer jag dit, alla plockar fram vikter och sånt, vadfaaaan tänkte jag. Sen körde det igång ojoooooooj, var trött efter en minut, SHIT VAD JOBBIGT DET VAR. Inga pauser eller någonting, bara träna, träna, träna i en hel timme. Inte kul för mig som är så otränad och inte har någon kondis :( Kommer vara DÖD i kroppen imorn, eller jag är redan, träningsvärken kryper sakta fram, buhuuuu. Visst det kändes JÄÄVLIGT bra efteråt för jag tog verkligen i, så jag är väldigt nöjd nu fast jag led under passet, haha :)
Det är väldigt skönt att ha kommit igång med träningen, målet är att gå ner 5 kg till jul, jag tror faktist jag kommer att klara det. Vill verkligen träna varje dag, fast det skulle inte  min kropp klara av så jag håller mig till 2-4 gånger i veckan! That's my new life bitch ;)
Nu ska jag ta och sova tror jag, är så sjuuuukt trött, då säger jag väl; GOD NATT!


PANIK, eller?

Jag var ju hos doktorn igår. Och det var INTE kul, uusch, kom dit och trodde jag skulle få ta mina sprutor men så fråga dom hur jag mådde, jag; jodå, det är okej, lite ont i lungorna och får annöd på nätterna. OJ DU MÅSTE TRÄFFA DOKTORN sa dom. Gick in till doktorn, hon prata typ tyska så jag fatta inte riktigt vad hon sa, men hon lyssna på mina lungor och sa; det låter inte bra så du får stanna kvar här ett tag så ska jag tänka ut något bra vi kan göra. Jajaaa okej det var bara å göra som dom sa, medans hon tänkte tog jag blodprover, gjorde andningstester som visade dåligt resultat. Ajdååå, inte bra, så då fick jag sitta i en maskin och andas in någon jävla gas i 10 minuter, blev yr i huvet och var nära på att svimma men det gick väl bra tillslut. Sen fick jag gå till apoteket och hämta ut nya mediciner och beställde några sprutor som jag ska hämta ut på fredag. Asså hade typ panik hela tiden för jag visste aldrig vad dom höll på med, mamma var inte med mig så jag var där helt själv :( Ska alltså tillbaka på fredag och börja någon behandling med sprutor, haha lite rädd tjej så mamma måste följa med :( jajjaaa det var väl gårdagen, eller juste, min älskling sov här sen, och det behövdes.
Nuu ska jag göra någonting, kanske plugga lite matte, har liksom prov imorn. Bloggar senare, heeejsålängee!

sjuk

Blev ingen skola för mig idag, dels för att vi bara har en lektion. Plus för att jag inte mår bra, varken på insidan eller "utsidan", har så sjuuukt ont i halsen/lungorna. Jag har haft det ett väldigt bra tag nu, skulle ha tagit mina sprutor förra veckan men det fanns ingen doktor där som kunde kolla på mig så jag fick inte ta dom. Men idag ska jag in och träffa doktorn, sen får jag HOPPAS att Kay (min sjuksköterska) ger mig sprutorna, men inte så troligt eftersom jag inte mår bra. Nu är det bara 4 månader kvar av det här, ska bli skönt. Har redan gått 3 år.  

Jag hoppas att Patrik kommer till mig ikväll,
jag behöver dig så mycket älskling,
är ingenting utan dig <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Jag vill inte falla ihop, jag vill inte hamna där igen, längst nere på botten.
Klarar inte det här, ta mig härifrån.


du är en av himlens alla stjärnor




Det är inte lätt att förlora den personen som man älskar med hela sitt hjärta, det är inte lättare att han stod mig så nära. Det är knappast lättare att det är du pappa. Ingenting kommer kunna fylla ut hålet i mitt hjärta, ingenting kommer heller att göra min själ hel. Det är en fruktansvärd smärta att leva utan dig, det värker och svider i hela kroppen när jag tänker på att vi står kvar här utan dig. Det gör ont varje dag, mest på kvällarna. Ljusen är tända, stämningen är nere på botten, du är inte här, tårarna rinner sakta ner längs kinden. Himlens alla stjärnor lyser i natten, du är en av dom pappa, den vackraste av dom alla.

bussfittan

Haha shit, jag sov till 12.15 idag. Det är inte ofta det händer, vaknar ALLTID skit tidigt men det var fan skönt att sova ut. Men det var inte skönt att missa bussen som gick 12 :( ÅH, nu måste jag vänta tills klockan 5 när mamma och dom stänger på Tuna Park, åker väl ut dit och hjälper till. Inte tänker jag sitta här i lägenheten och trycka ner mig själv, känner att jag inte mår som jag skulle kunna ha gjort. Men sånt är livet, man kan ju inte alltid må bra. Fast jag tycker inte att man ska behvöa må dåligt mer än att måt  bra, men det är så det är. Inte mycket att göra, mer än att klaga.
Nhepp, ska inte sitta här och deppa, ska duscha å fxia mig nu!

CHILL

Idag var mamma ledig, och det händer inte ofta. Men just den dagen hon var ledig kom det skiiiit mycket varor in i butiken, så Sandra och Johanna ringde minst 20 ggr inom en timme för det var massa strul och dom hann inte med att göra allt. Så mamma och jag var tvugna att kasta oss in i bilen och hjälpa till några timmar och plocka upp varor, bygga bort osv. Visst att det är kul men det är inte lätt ska jag säga, tunga kartonger och flytta hit och dit. Är helt slut nu, så det blir en lugn kväll. Ska på bio med Ludde, Affe, Ville, Linda och Patrik, sen sover min älskling här.
Har en liten present till han, en sten där det står: Till min prins. Hihi, lite gulligt tycker jag! :)
Nej nu ska jag sminka mig och klä på mig sen måste jag gå ut till bussen, tjohej!


sjukling

Usch, känner mig lite sjuk. Mådde inte bra igår kväll, hade feber & så men jag gick till skolan ändå idag. Hade matte nu på morgonen, men jag orkade inte vara med hela lektionen så nu är jag hemma igen. Har bäddat ner mig i sängen och kollar på OC, ska försöka sova lite så jag mår bättre ikväll, för då ska jag och Patrik kanske på bio. Får väl se hur det blir med det.
Men GODNATT!


föreläsning

Idag när vi kom till skolan skulle alla ettor på en föreläsning om spelberoende, faktist så var den bra. Förstår inte bara att folk orkar sitta framför datan hela sitt liv typ. Efter det hade vi nåra frågor vi skulle svara på sen fick vi sluta, skön dag faktist. Amanda och jag gick och kolla lite på stan, köpte en mascara. Sen gick vi till Forever för vi hade bokat tid med en tjej där, så nu är allt klart. Börjar nog träna i helgen eller på måndag, men nu har vi iallafall köpt kort där, ska bli riktigt skönt att komma igång. Kanske börjar må lite bättre också, skulle inte vara fel.

Jag blir bara så trött på dig, jag försöker så mycket, jag kämpar för att vi inte ska glida isär, men nu ger jag upp! Jag tycker jag har kämpat för mycket nu.
Jag får fan inte ett skit tillbaka!


RSS 2.0